Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 3 июня 2021 PRO

Євгеній

Шеф-кухар, технолог, 25 000 грн

Занятость:
Полная занятость, неполная занятость.
Возраст:
53 года
Город:
Киев

Контактная информация

Соискатель указал телефон, эл. почту и адрес.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Шеф-повар

с 06.2020 по 12.2020 (6 месяцев)
Draft pub, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

разработка меню паба, организация производства, закупка продуктов, работа на процессе.

Шеф-кухар з виробництва м’ясних та рибних напівфабрикатів

с 04.2014 по 09.2019 (5 лет 5 месяцев)
«This is Пивбар», Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Організація виробничого процесу, та управління заготівельним м’ясним цехом. Розробка і впровадження інноваційних технологій обробки м'ясної сировини та риби (в'ялення м’ясних делікатесів, копчення, виробництво ковбас та напівфабрикатів високої ступені готовності, виготовлення снеків з м'яса та риби). Ведення облікової документації. Мережевий контроль технологічних та виробничих процесів згідно стандартів кампанії, HACCP і системи LEAN.

Директор, шеф-кухар

с 08.2009 по 01.2012 (2 года 5 месяцев)
ФОП Мовчан Є.І. Суші бар "Ікура", Київ (Суші бар, доставка, роздрібна торгівля)

Управління суші-баром. Організація роботи (з нуля), підбір і навчання персоналу, робота з контролюючими органами, організація служби доставки, розробка сайтів, маркетинговий аналіз, ведення бухгалтерського обліку (на власноруч створеному ПО), робота з постачальниками. Складання єксклюзивного меню з авторською (маю ТУ) розробкою страв японської кухні, участь в приготуванні страв (професійний суші-майстер).

Шеф--кухар

с 12.2000 по 05.2009 (8 лет 5 месяцев)
Ресторани «Клеопатра», «Феодал», «Крим», ТОВ ”Кронос-Ком”, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Шеф-кухар ресторану

Образование

Київський коледж громадського харчування

Технологія приготування їжі та організація виробництва. Технік-технолог 5 р-д, Київ, Киев
Высшее, с 1987 по 1991 (3 года 11 месяцев)

Дополнительное образование и сертификаты

"Ресторанные практики"

2012

Знания и навыки

MS Excel MS Word MS Office Користувач Internet Windows 1С:Підприємство Mozilla Firefox Google Chrome 1С:Торгівля і склад Бітрікс24 CRM Операційні системи Приготвання страв, згідно технологічних карт Управління командою співробітників. Робота з документами Розробка технологічних та калькуляційних карт Впровадження HACCP та робота згідно стандартам Розробка та впровадження нових технологій Аналітика,та мінімізація витрат, оптимізація виробництва Розробка ковбасних виробів та цільном'язових продуктів Використання стартів, ГДЛ та інших функціоналів (Raps GmbH) Знання технологій (сиров'яленя, копчення, дегідрація, варка…) Вміння роботи з обладненням(кутер, ковбасний шприц, коптильня..) Вміння роботи з обладненням(кутер, ковбасний шприц, коптильня..

Знание языков

  • Сербский — средний
  • Английский — начинающий
  • Польский — выше среднего

Рекомендации

Юрій

Юрій

Шеф-пкухар

Контактные данные скрыты

Дополнительная информация

Займаюсь розробкою технологій прискореного дозрівання м'яса.

Другие резюме этого кандидата

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: