Євгеній
Шеф-кухар, технолог, 25 000 грн
- Занятость:
- Полная занятость, неполная занятость.
- Возраст:
- 53 года
- Город:
- Киев
Контактная информация
Соискатель указал телефон, эл. почту и адрес.
Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.
Получить контакты этого кандидата можно на странице https://www.work.ua/resumes/382920
Опыт работы
Шеф-повар
с 06.2020 по 12.2020
(6 месяцев)
Draft pub, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
разработка меню паба, организация производства, закупка продуктов, работа на процессе.
Шеф-кухар з виробництва м’ясних та рибних напівфабрикатів
с 04.2014 по 09.2019
(5 лет 5 месяцев)
«This is Пивбар», Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Організація виробничого процесу, та управління заготівельним м’ясним цехом. Розробка і впровадження інноваційних технологій обробки м'ясної сировини та риби (в'ялення м’ясних делікатесів, копчення, виробництво ковбас та напівфабрикатів високої ступені готовності, виготовлення снеків з м'яса та риби). Ведення облікової документації. Мережевий контроль технологічних та виробничих процесів згідно стандартів кампанії, HACCP і системи LEAN.
Директор, шеф-кухар
с 08.2009 по 01.2012
(2 года 5 месяцев)
ФОП Мовчан Є.І. Суші бар "Ікура", Київ (Суші бар, доставка, роздрібна торгівля)
Управління суші-баром. Організація роботи (з нуля), підбір і навчання персоналу, робота з контролюючими органами, організація служби доставки, розробка сайтів, маркетинговий аналіз, ведення бухгалтерського обліку (на власноруч створеному ПО), робота з постачальниками. Складання єксклюзивного меню з авторською (маю ТУ) розробкою страв японської кухні, участь в приготуванні страв (професійний суші-майстер).
Шеф--кухар
с 12.2000 по 05.2009
(8 лет 5 месяцев)
Ресторани «Клеопатра», «Феодал», «Крим», ТОВ ”Кронос-Ком”, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Шеф-кухар ресторану
Образование
Київський коледж громадського харчування
Технологія приготування їжі та організація виробництва. Технік-технолог 5 р-д, Київ, Киев
Высшее, с 1987 по 1991 (3 года 11 месяцев)
Дополнительное образование и сертификаты
"Ресторанные практики"
2012
Знания и навыки
Знание языков
- Сербский — средний
- Английский — начинающий
- Польский — выше среднего
Рекомендации
Юрій
Шеф-пкухар
Дополнительная информация
Займаюсь розробкою технологій прискореного дозрівання м'яса.
Другие резюме этого кандидата
25 000 грн
Киев
Высшее образование · Полная занятость, неполная занятость
- Шеф-кухар, Draft pub, 6 месяцев
- Шеф-кухар з виробництва м’ясних та рибних напівфабрикатів, «This is Пивбар», 5 лет 5 месяцев
Похожие кандидаты
Технолог харчової промисловості, розробник, шеф-кухар, зав. харч. виробництвом
30000 грн, Киев
Бренд шеф-кухар, технолог
Киев, Ивано-Франковск
,
еще 8 городов
Зав. виробництва, шеф-кухар, сімейний кухар
40000 грн, Киев
Бренд, шеф-кухар, завідувач виробництва, технолог
Киев, Другие страны, Удаленно
Шеф, сушеф, кухар
Киев
Су-шеф, шеф-повар, администратор
20000 грн, Киев, Бровары, Удаленно