Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 15 апреля 2024 PRO

Олександр

Начальник службы безопасности, 19 000 грн

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
54 года
Город:
Кропивницкий

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Заступник начальника управління

с 06.1995 по 07.2016 (21 год 1 месяц)
Головне управління національної поліції в Кіровоградській області, Кропивницкий (Кировоград) (Охорона, безпека, оборона)

З 2008 по 2016 роки очолював Управління дільничних інспекторів міліції Кіровоградської області

Образование

Полтавский кооперативный институт

Экономист, Полтава
Высшее, с 1998 по 2002 (3 года 9 месяцев)

Дополнительная информация

З червня 1995 по серпень 2016 року проходив службу в органах внутрішніх справ. Починав з посади оперуповноваженного відділу по боротьбі з економічною злочинністю.
У серпні 1996 року був зарахований на посаду дільничного інспектора міліції Кіровоградського МВ, відтоді пройшов шлях від дільничного до заступника начальника управління превентивної діяльності - начальника служби дільничних інспекторів поліції ГУНП в Кіровоградській області, яку очолював з листопада 2008 року.
За час роботи в органах внутрішніх справ та в Головному управлінні національної поліції в Кіровоградській області отримав достатній досвід щодо використання методів та способів правоохоронної діяльності, практичного застосування адміністративного та кримінального законодавства, придбав нових та розширив коло знайомих в правоохороних та інших контролюючих органах як в м. Кіровограді, в області та інших регіонах держави. Маю статус учасника бойових дій, водійське посвідчення категорії В.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: