Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 5 апреля 2022 PRO

Семен

Системний адміністратор, 25 000 грн

Занятость:
Полная занятость, неполная занятость.
Возраст:
40 лет
Город проживания:
Черновцы
Готов работать:
Удаленно, Черновцы

Контактная информация

Соискатель указал телефон, эл. почту и адрес.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Адміністратор системи

с 01.2018 по 01.2019 (1 год)
ТОВ"АДК ЛЛІР", Чернівці (IT)

адміністрування та підтримка 1с, налаштування та підтримка системи відеонагляду, підтримка парку офісної та серверної техніки.

Системний адміністратор

с 01.2017 по наст. время (7 лет 4 месяца)
ТОВ Alterego, Чернівці (IT)

Адміністрування WEB-серверів на базі Linux CentOS, Debian, Ubuntu (Nginx, Apache, PHP-FPM, Mysgl (Percona, MariaDB), Memcache, Redis, Sphinx, Gearman, реплікація файлів та БД (master-slave, master-master), Lsyncd) CI/CD - розгортання TeamCity, налаштування та створення проектів для безперервної інтеграції, робота з Git, налаштування почтових серверів (exim, dovecot, postfix, sendmail,оптимізація високонавантажений систем,налаштування мережевої безпеки iptables, ufw, firewalld, діагностичні та профілактичні роботи по підтримці серверного ПО та обладнання, досвід роботи с Docker, Docker Kubernetes, Docker-Compose. Підтримка, розгортання, міграція, розгортання тестових середовищ, налаштування резервного копіювання за допомогою Bash скриптів, або таких систем як Bareos, перехід на HTTPS (купівля, налаштування SSL сертифікатів), досвід роботи з CMS Wordpress, CRM Bitrix, Joomla, DLE, системи моніторингу Datadog, Zabbix,Nagios, NGINX Amplify. Досвід роботи з панелями управління web-хостингом (ISPmanager, VestaCP, Virtualmin (Webmin),CWP, Brainy), досвід роботи з Windows XP/7/8/10, Windows-Server, VirtualBox.

Керівник відділу інформаційно-комунікаційних технологій

с 09.2006 по 12.2016 (10 лет 3 месяца)
Управління освіти Чернівецької міської ради, Чернівці (Освіта, наука)

Адміністрування WEB-серверів на базі Linux (3шт.) на рівні управління освіти, діагностичні та профілактичні роботи по підтримці серверного ПО та обладнання, комп'ютерної техніки та комунікаційного обладнання (біля 50 ПК). Відповідальний за створення, роботу та підтримку цілого ряду сайтів, зокрема, управління освіти Чернівецької міської ради, Департаменту освіти і науки ЧОДА сайтів шкіл та садочків. Створення, організація та підтримка електронної системи онлайн реєстрації дітей на чергу в дошкільні навчальні заклади міста Чернівці.

Образование

Чернівецький національний університет

Історичний, Політолог, Чернівці
Высшее, с 2000 по 2005 (4 года 9 месяцев)

Дополнительное образование и сертификаты

КНТУ у Чернівецькій області

2006

Знания и навыки

Windows Ubuntu VMware Oracle VM VirtualBox

Знание языков

  • Русский — свободно
  • Украинский — свободно

Дополнительная информация

Комунікабельний, відповідальний, пунктуальний, цілеспрямований, легко навчаюсь. Готовий розлядати можливість, як повної так і часткової зайнятості.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: