Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 17 апреля 2024 PRO

Ольга

Керівник відділу якості, 25 000 грн

Занятость:
Полная занятость, неполная занятость.
Возраст:
61 год
Город:
Полтава

Контактная информация

Соискатель указал телефон , эл. почту и адрес.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Спеціаліст з якості систем менеджменту, директор з якості

с 06.2019 по 03.2022 (2 года 9 месяцев)
ТОВ XXXXXXXXXX, Полтава (Харчова промисловість)

-Маю вищу освіту;
-Досвід роботи -на посаді 2 роки 9 місяців (в харчовій промисловості);
-діючий аудитор систем менеджменту: ДСТУ ISO 9001:2015 та ДСТУ ISO 22000:2019),
-Володію знаннями нормативної документації в харчовій промисловості, діючими Законами в Україні, Санітарними правилами для харчової промисловості,Codex Elementarius, знаннями правильності написання декларації виробника, періодичності випробувань асортименту харчової продукції, згідно вимог діючого Законодавства на сьогоднішній день;
-володію знаннями отримання дозвільної документації для роботи підприємства в правовому полі (експлуатаційний дозвіл, сертифікати на відповідність систем менеджменту: ДСТУ ISO 9001:2015 та ДСТУ ISO 22000:2019), якщо наявна випробувальна лабораторія (свідоцтво на право вимірювань, в певній галузі);
-знання по періодичності випробувань продукції (показники безпечності );
-якщо відсутня власна випробувальна лабораторія,володіння заключення договорів- з акредитованими лабораторіями, в тій чи іншій галузі;
-Володію знаннями запровадження системи безпечності харчової продукції. на відповідність вимог стандарту ДСТУ ISO 22000:2019 (ISO2200:2018, IDT) Cистеми управління безпечністю харчових продуктів.Вимоги до будь-якої організації в харчовому ланцюгу;
Відповідальна, умію працювати самостійно.
Мої навики та здібності:
-організація функції контролю якості продукції підприємства у відповідності з вимогами внутрішніх нормативних документів і цілей діяльності підприємства;;
-організація і вдосконалення системи менеджменту якості і безпечності харчової продукції;
робота з рекламаціями та скаргами на продукцію;
-проведення моніторингу якості сировини, що надходить на підприємство;
-володіння знаннями нормативної документації (харчова промисловість), досвід у проведенні навчань для працівників, стосовно якості та безпечності харчової продукції.
-проведення навчань по системі безпечності харчової продукції, стосовно всіх вимог стандарту ДСТУ ISO 22000:2019 (ISO2200:2018, IDT) Cистеми управління безпечністю харчових продуктів.Вимоги до будь-якої організації в харчовому ланцюгу; та запровадженої та діючої системи, включно ДСТУ ISO 9001:2015 Системи управління якістю.ВИМОГИ.
-ведення та підтримання запровадженої та діючої системи ДСТУ ISO 9001:2015 та ДСТУ ISO 22000:2019 на підприємстві.

Провідний інженер із стандартизації відділу з оцінки відповідності

с 11.2003 по 05.2019 (15 лет 6 месяцев)
ДП "Полтавастандартметрологія", Полтава (уповноважено на проведення робіт із сертифікації продукції та послуг, в т.ч. імпортної продукції, в державній системі сертифікації УкрСЕПРО)

- аналіз нормативної документації;
- аудит підприємств харчової промисловості;
- постановка продукції на виробництво;
- аналіз супровідної документації якості сировини і готової продукції підприємств;
- розробка технологічних інструкцій, блок-схем з позначенням критичних точок відповідно до ризиків системи НАССР, розрахунок рецептур;
- прийняття рішень по вибору схеми сертифікації;
- відбір продукції для випробувань за показниками ідентифікації та безпеки згідно НД (періодичності контролю), аналіз протоколів випробувань на відповідність нормативній документації;
- перевірка споживчого та транспортного маркування продукції, надання рекомендацій згідно Законів та регламентів;
-консультування підприємств харчової промисловості, з питань дозвільних документів, щодо виготовлення харчової продукції;
- підбір нормативної документації необхідної для виробництва та контролю якості готової продукції, що виготовляється;
- проведення внутрішнього аудиту всередині підприємства;
- володіння державними стандартами, законами у сфері оцінки відповідності харчової продукції.

Діючий аудитор з сертифікації харчової продукції та продовольчої сировини.

Проходила курси підвищення кваліфікації персоналу в УкрНДНЦ, м. Київ, з 2003 р. (періодичність 3 роки), приймала участь в семінарах на тему безпечність харчової продукції НАССР, семінарах по гармонізації стадартів всередині підприємства.
Підвищення кваліфікації в даній галузі кожного року, з наявними підтверджуючими сертифікатами, щодо підтвердження знань.

Начальник цеху

с 06.1983 по 07.2003 (20 лет 1 месяц)
КП "Полтавська маслосирбаза", Полтава (Виготовлення плавлених сирів)

- контроль технологічного процесу;
- підбір сировини, розрахунок рецептур;
- розробка нових видів продукції і впровадження їх у виробництво з дотриманням вимог НД;
-виявлення дефектів готової продукції, аналіз причин та негайне їх усунення;
- періодичність контролю готової продукції;
-контроль всіх етапів виробництва та реалізації продукції;
- володіння інформацією дозвільної документації;
- ведення табелю обліку робочого часу працівників цеху;
- звітність про списання сировини та виготовлення готової продукції;
- планування виготовлення готової продукції згідно заявок;
- керівництво колективом цеху близько 50 осіб;
-досвід успішного проходження перевірок контролюючими органами

Образование

Полтавський кооперативний інститут

Технологія громадського харчування, Полтава
Высшее, с 1986 по 1992 (5 лет 9 месяцев)

Інженер-технолог громадського харчування

Дополнительное образование и сертификаты

Курси підвищення кваліфікації персоналу УкрНДНЦ, м.Київ; бюро Верітас

2004, 2006, 2009, 2012, 2015, 2019

Знания и навыки

MS Excel MS Word Користувач Internet Email 1С:Підприємство Аудитор з харчової продукції та продовольчої сировини

Знание языков

Русский — свободно

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты

Кандидаты по городам


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: