Резюме від 21 травня 2024 PRO

Ольга

Директор з якості, менеджер, 30 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
61 рік
Місто:
Полтава

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Спеціаліст з якості систем менеджменту, директор з якості

з 06.2019 по 03.2022 (2 роки 9 місяців)
ТОВ XXXXXXXXXX, Полтава (Харчова промисловість)

-Маю вищу освіту;
-Досвід роботи -на посаді 2 роки 9 місяців (в харчовій промисловості);
-діючий аудитор систем менеджменту: ДСТУ ISO 9001:2015 та ДСТУ ISO 22000:2019),
-Володію знаннями нормативної документації в харчовій промисловості, діючими Законами в Україні, Санітарними правилами для харчової промисловості,Codex Elementarius, знаннями правильності написання декларації виробника, періодичності випробувань асортименту харчової продукції, згідно вимог діючого Законодавства на сьогоднішній день;
-володію знаннями отримання дозвільної документації для роботи підприємства в правовому полі (експлуатаційний дозвіл, сертифікати на відповідність систем менеджменту: ДСТУ ISO 9001:2015 та ДСТУ ISO 22000:2019), якщо наявна випробувальна лабораторія (свідоцтво на право вимірювань, в певній галузі);
-знання по періодичності випробувань продукції (показники безпечності );
-якщо відсутня власна випробувальна лабораторія,володіння заключення договорів- з акредитованими лабораторіями, в тій чи іншій галузі;
-Володію знаннями запровадження системи безпечності харчової продукції. на відповідність вимог стандарту ДСТУ ISO 22000:2019 (ISO2200:2018, IDT) Cистеми управління безпечністю харчових продуктів.Вимоги до будь-якої організації в харчовому ланцюгу;
Відповідальна, умію працювати самостійно.
Мої навики та здібності:
-організація функції контролю якості продукції підприємства у відповідності з вимогами внутрішніх нормативних документів і цілей діяльності підприємства;;
-організація і вдосконалення системи менеджменту якості і безпечності харчової продукції;
робота з рекламаціями та скаргами на продукцію;
-проведення моніторингу якості сировини, що надходить на підприємство;
-володіння знаннями нормативної документації (харчова промисловість), досвід у проведенні навчань для працівників, стосовно якості та безпечності харчової продукції.
-проведення навчань по системі безпечності харчової продукції, стосовно всіх вимог стандарту ДСТУ ISO 22000:2019 (ISO2200:2018, IDT) Cистеми управління безпечністю харчових продуктів.Вимоги до будь-якої організації в харчовому ланцюгу; та запровадженої та діючої системи, включно ДСТУ ISO 9001:2015 Системи управління якістю.ВИМОГИ.
-ведення та підтримання запровадженої та діючої системи ДСТУ ISO 9001:2015 та ДСТУ ISO 22000:2019 на підприємстві.

Освіта

Полтавський кооперативний інститут

Технологія громадського харчування, Полтава
Вища, з 1986 по 1992 (5 років 9 місяців)

Інженер-технолог громадського харчування

Додаткова освіта та сертифікати

Курси підвищення кваліфікації персоналу УкрНДНЦ, м.Київ; бюро Верітас

2004, 2006, 2009, 2012, 2015, 2019

Знання і навички

MS Excel MS Word Користувач Internet Email 1С:Підприємство Аудитор з харчової продукції та продовольчої сировини

Знання мов

Українська — вільно

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: