Ольга
Директор з якості, менеджер, 30 000 грн
- Зайнятість:
- Повна зайнятість, неповна зайнятість.
- Вік:
- 61 рік
- Місто:
- Полтава
Контактна інформація
Шукач вказав телефон , ел. пошту та адресу.
Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.
Отримати контакти цього кандидата можна на сторінці https://www.work.ua/resumes/4239296
Досвід роботи
Спеціаліст з якості систем менеджменту, директор з якості
з 06.2019 по 03.2022
(2 роки 9 місяців)
ТОВ XXXXXXXXXX, Полтава (Харчова промисловість)
-Маю вищу освіту;
-Досвід роботи -на посаді 2 роки 9 місяців (в харчовій промисловості);
-діючий аудитор систем менеджменту: ДСТУ ISO 9001:2015 та ДСТУ ISO 22000:2019),
-Володію знаннями нормативної документації в харчовій промисловості, діючими Законами в Україні, Санітарними правилами для харчової промисловості,Codex Elementarius, знаннями правильності написання декларації виробника, періодичності випробувань асортименту харчової продукції, згідно вимог діючого Законодавства на сьогоднішній день;
-володію знаннями отримання дозвільної документації для роботи підприємства в правовому полі (експлуатаційний дозвіл, сертифікати на відповідність систем менеджменту: ДСТУ ISO 9001:2015 та ДСТУ ISO 22000:2019), якщо наявна випробувальна лабораторія (свідоцтво на право вимірювань, в певній галузі);
-знання по періодичності випробувань продукції (показники безпечності );
-якщо відсутня власна випробувальна лабораторія,володіння заключення договорів- з акредитованими лабораторіями, в тій чи іншій галузі;
-Володію знаннями запровадження системи безпечності харчової продукції. на відповідність вимог стандарту ДСТУ ISO 22000:2019 (ISO2200:2018, IDT) Cистеми управління безпечністю харчових продуктів.Вимоги до будь-якої організації в харчовому ланцюгу;
Відповідальна, умію працювати самостійно.
Мої навики та здібності:
-організація функції контролю якості продукції підприємства у відповідності з вимогами внутрішніх нормативних документів і цілей діяльності підприємства;;
-організація і вдосконалення системи менеджменту якості і безпечності харчової продукції;
робота з рекламаціями та скаргами на продукцію;
-проведення моніторингу якості сировини, що надходить на підприємство;
-володіння знаннями нормативної документації (харчова промисловість), досвід у проведенні навчань для працівників, стосовно якості та безпечності харчової продукції.
-проведення навчань по системі безпечності харчової продукції, стосовно всіх вимог стандарту ДСТУ ISO 22000:2019 (ISO2200:2018, IDT) Cистеми управління безпечністю харчових продуктів.Вимоги до будь-якої організації в харчовому ланцюгу; та запровадженої та діючої системи, включно ДСТУ ISO 9001:2015 Системи управління якістю.ВИМОГИ.
-ведення та підтримання запровадженої та діючої системи ДСТУ ISO 9001:2015 та ДСТУ ISO 22000:2019 на підприємстві.
Освіта
Полтавський кооперативний інститут
Технологія громадського харчування, Полтава
Вища, з 1986 по 1992 (5 років 9 місяців)
Інженер-технолог громадського харчування
Додаткова освіта та сертифікати
Курси підвищення кваліфікації персоналу УкрНДНЦ, м.Київ; бюро Верітас
2004, 2006, 2009, 2012, 2015, 2019
Знання і навички
Знання мов
Українська — вільно
Схожі кандидати
Директор, категорійний менеджер, bayer, brand manager, retail director
50000 грн, Полтава, Київ
,
ще 2 міста
Директор, зам. директора, руководитель, начальник производства, технолог
Полтава, Дніпро
,
ще 8 міст
Директор, заступник директора, начальник відділу
Полтава, Дніпро
,
ще 8 міст
Керівник проєкту, заступник директора, директор
Полтава, Київ
Начальник отдела продаж, региональный менеджер, коммерческий директор
70000 грн, Полтава