Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 26 ноября 2022

Михаил

Руководитель службы безопасности, 15 000 грн

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
57 лет
Город проживания:
Смела
Готов работать:
Черкассы

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Образование

Киевскиий технологический институт пищевой промышленности.

Машины и аппараты пищевых производств, Киев
Высшее, с 1988 по 1994 (5 лет 9 месяцев)

Інженер-механік

Знания и навыки

MS Excel MS Word

Инвалидность

Третья группа.

Дополнительная информация

З 03.01.2020 по 16.04.2021 року працював начальником охорони СБО КП КБ с. Балаклея ТОВ “Агро-Рось”.
З 21.11.2018 року по 04.07.2019 року працював завідувачем складом металопрокату ТОВ «Стілмакс груп». В обов'язки входило облік, реалізація, переміщення товару, підтримання товарного запасу на складі, робота з клієнтською базою, розвиток нової клієнтської бази, облік робочого часу, ведення документації та інше.
З 11.07.2018 року по 11.10.2018 року працював начальником АЗК в м. Смiла ПII «Амiк Украiна». В обов,язки входило забезпечення повного циклу роботи АЗК, приймання ГСМ, господарська дiяльнiсьть, пiдтримання комплексу в рамках вимог пожежної безпеки, охорон праці, санiтарних норм, ведення документацii, забазпечення показникiв планiв продажу, контроль викладки товарiв, термiнiв вживання та повернення постачальникам, та багато iншого.
З червня 2012 року по 15.03.2018 року працював завідувачем складу металобази одного з найбільших металотрейдерів України. В обов'язки входило організація і проведення торгового процесу, транспортна логістика, ведення документації, звітності, проведення відповідних інструктажів з ТБ і пожбезпеки, приймання та відпуск товару, проведення планових та позапланових інвентаризацій, залучення нових клієнтів, робота з вже існуючою клієнтською базою, підбір кандидатів на посади робітників, формування замовлень клієнтам, а також підтримання товарного запасу по базі, каса і ін.
З квітня 2012 року по червень 2012 року включно працював на посаді заступника начальника служби безпеки ТОВ «Агро-Рось», яке працює в сфері агробізнесу, а також займається вирощуванням, забоєм, переробкою і реалізацією, як оптом, так і через власну роздрібну мережу магазинів, курей . В обов'язки входило розробка, організація та проведення заходів, спрямованих на забезпечення безпеки підприємства від зовнішніх і внутрішніх загроз, проведення перевірок за фактами розкрадань і крадіжок.
З 20.04.2011 року по 15.11.2011 року працював на посаді начальника відомчої воєнізованої охорони державного агенції Держкомрезерву України «Комбінат« Дніпро ». В обов'язки входітло: організація і контроль за дотриманням техніки пожежної безпеки, охорона товарно-матеріальних цінностей, що знаходяться на об'єкті, пропускний режим на підприємство, табелювання співробітників підрозділу, ведення документації, проведення перевірок за фактами
всякого роду порушень, безпосереднє керівництво діями команди, в момент локалізації вогнищ загоряння пожежними розрахунками комбінату, ДПД, розробка і складання планів проведення навчальних занять, їх проведення з пожежної безпеки та охорони об'єкта.
3,6 року, з 18.05.2007 року по 04.11.2010 року, працював на посаді начальника служби безпеки в одному з супермаркетів формату національних мереж України, що займається роздрібним і оптовим продажем продуктів харчування, побутової хімії та інших категорій товару. 04.11.2010 року посаду начальника СБ була скорочена. Займався підбором, перевіркою і формуванням служби безпеки з «0» і персоналу магазину.
В обов'язки входило визначення зовнішніх і внутрішніх загроз підприємства, розробка, організація та проведення заходів, спрямованих на попередження, виявлення та припинення фактів розкрадань і крадіжок товарно-матеріальних цінностей компанії, з боку відвідувачів, персоналу, впровадження і підтримка стандартів компанії, ведення документації, облік робочого часу співробітників СБ, проведення інкасацій, розслідувань за фактами різного роду порушень, робота з Державними органами. Знаю логістику, роботу складу і т.д
За договором, більш 2,5 років, працював в одному з банків в службі безпеки, у напрямку повернення проблемних кредитів.
З 22.12.1993 року по 31.03.2007 року проходив службу в органах внутрішніх справ України в Черкаській області на різних оперативних посадах економічної спрямованості, в таких підрозділах ОВС як по боротьбі з економічними злочинами, а з 1998 року в управлінні по боротьбі з організованою злочинністю. В обов'язки входило виявлення і припинення фактів розкрадань, інших правопорушень, в системі органів влади і управління, а так же в інших організаціях і підприємствах різних форм власності, виконання інших завдань,покладених на дані підрозділи ОВС. З 01.04.2007 року вийшов у відставку за вислугою років.

Другие резюме этого кандидата

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты

Кандидаты в категории

Кандидаты по городам


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: