Сергій
Завідувач виробництва, шеф-кухар, технолог
- Занятость:
- Полная занятость, неполная занятость.
- Возраст:
- 38 лет
- Город проживания:
- Бровары
- Готов работать:
- Киев
Контактная информация
Соискатель указал телефон, эл. почту и адрес.
Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.
Получить контакты этого кандидата можно на странице https://www.work.ua/resumes/4333324
Опыт работы
Шеф-кухар, банкет-менеджер
с 08.2018 по наст. время
(5 лет 9 месяцев)
Фріланс, Бровари, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Організація заходів "під ключ".
Оформлення меню-пропозицій з огляду на всі побажання замовника.
Прорахунок собівартості та продажної ціни.
Калькуляція та закупівля продуктів за погодженим меню.
Організація робочого та обслуговуючого персоналу.
Шеф-кухар із функціями Завідувача харчового виробництва, технолог
с 03.2018 по 07.2018
(4 месяца)
Кулінарія, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Відкриття, з нуля, кулінарії з лінією роздачі.
Планування та розміщення робочих зон, підбір обладнання та робочих поверхонь (столи, стелажі, полиці,...), визначення та вибір інвентарю, кухонного посуду, тари для зберігання.
Розробка меню, складання технологічних карт, визначення постачальників, підбір та навчання персоналу кухні, складання тимчасового графіка роботи персоналу та видачі готової продукції на лінію роздачі.
Шеф-кухар з функціями Завідувача харчового виробництва, технолог
с 08.2012 по 10.2017
(5 лет 2 месяца)
Теплохід-ресторан "Rosa Victoria" (rosa-victoria.com.ua), Київ (Ресторан, кейтеринг, туризм)
* Організація роботи кухні;
* Розробка меню;
* Приготування та оформлення страв (європейська, українська кухні);
* Контроль видачі в зал готових страв;
* Розробка та впровадження технологічної документації;
* Складання калькуляційних та технологічних карт;
* Підпір персоналу кухні;
* ведення товарно-матеріального обліку, проведення інвентаризацій, контроль списання;
*Контроль дотримання санітарно-гігієнічних норм, технологічних процесів на всіх етапах приготування страв;
*Організація зберігання, замовлення та закупівля сировини, контроль залишків;
*Обслуговування іноземних делегацій.
*Організація фуршетів, банкетів "під ключ" (максимум 450 чол)
Кухар-універсал
с 09.2010 по 05.2011
(8 месяцев)
Ресторанно-готельний комплекс "Петровський бровар" (petrovskybrovar.com.ua), Бровари (Готельно-ресторанний бізнес)
* Приготування страв та напівфабрикатів європейської та української кухні
Кухар-універсал
с 09.2004 по 09.2010
(6 лет)
Готельно-ресторанний комплекс "Княжий двір" (www.kdvir.com), Княжичі (Готельно-ресторанний бізнес)
* Приготування страв та напівфабрикатів європейської та української кухні
Образование
Київський національний університет культури та мистецтв
Менеджер готельно-ресторанного бізнесу (бакалавр), Київ
Высшее, с 2004 по 2008 (4 года)
Диплом з відзнакою
Перше вище професійне училище Київського національного торговельно-економічного університету
Кухар 4 розряду, Київ
Среднее специальное, с 2002 по 2004 (2 года)
Дополнительное образование и сертификаты
IFSSU Проект ЄС "Вдосконалення системи контролю безпечності харчових продуктів в Україні", HACCP Міністерство аграрної пол
2019
Знания и навыки
Знание языков
- Украинский — свободно
- Русский — свободно
- Английский — средний
Рекомендации
Соколов Владислав Юрійович (на вимогу)
Генеральний директор, Теплохід-ресторан "Rosa Victoria"
Дополнительная информация
Працював у складі кейтерингових компаній:
- Майстер-кейтерінг (кухар)
- VIP-кейтеринг (офіціант)
Про себе:
Одружений
Є дитина 11 років
Наявність прав водія категорії "В"
Без шкідливих звичок
Відповідальний, пунктуальний, спрямований на результат, командний гравець, смачно готую
Другие резюме этого кандидата
Киев, Удаленно
Высшее образование · Неполная занятость
- Кухар, офіціант, бармен, технолог, шеф-кухар, завідувач харчового виробництва, банкет менеджер, Заміські комплекси, теплохід, кейтерингові компанії, 20 лет
Киев
Высшее образование · Полная занятость
- Заведующий производством (шеф повар), Теплоход "Роса Виктория", 5 лет 2 месяца
Киев
Неоконченное высшее образование · Полная занятость, неполная занятость
- Банкет-менеджер, шеф-повар (фриланс) кейтеринга, Provision Catering, 6 лет 6 месяцев
- Шеф-повар с функциями Заведующего пищевым производством, Теплоход-ресторан "Rosa Victoria" (rosa-victoria.com.ua), 5 лет 2 месяца
Похожие кандидаты
Бренд шеф-кухар, технолог, завідувач виробництва
35000 грн, Киев
Технолог харчової промисловості, розробник, шеф-кухар, зав. харч. виробництвом
30000 грн, Киев
Шеф-повар, заведующий производством, начальник цеха
45000 грн, Киев, Измаил, Шостка
Зав. виробництва, шеф-кухар, сімейний кухар
40000 грн, Киев
Шеф-повар, технолог, зав. производством
Киев, Другие страны, Удаленно
Бренд, шеф-кухар, завідувач виробництва, технолог
Киев, Другие страны, Удаленно