Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 12 апреля 2023 PRO

Сергій

Завідувач виробництва, шеф-кухар, технолог

Занятость:
Полная занятость, неполная занятость.
Возраст:
38 лет
Город проживания:
Бровары
Готов работать:
Киев

Контактная информация

Соискатель указал телефон, эл. почту и адрес.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Шеф-кухар, банкет-менеджер

с 08.2018 по наст. время (5 лет 9 месяцев)
Фріланс, Бровари, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Організація заходів "під ключ".
Оформлення меню-пропозицій з огляду на всі побажання замовника.
Прорахунок собівартості та продажної ціни.
Калькуляція та закупівля продуктів за погодженим меню.
Організація робочого та обслуговуючого персоналу.

Шеф-кухар із функціями Завідувача харчового виробництва, технолог

с 03.2018 по 07.2018 (4 месяца)
Кулінарія, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Відкриття, з нуля, кулінарії з лінією роздачі.
Планування та розміщення робочих зон, підбір обладнання та робочих поверхонь (столи, стелажі, полиці,...), визначення та вибір інвентарю, кухонного посуду, тари для зберігання.
Розробка меню, складання технологічних карт, визначення постачальників, підбір та навчання персоналу кухні, складання тимчасового графіка роботи персоналу та видачі готової продукції на лінію роздачі.

Шеф-кухар з функціями Завідувача харчового виробництва, технолог

с 08.2012 по 10.2017 (5 лет 2 месяца)
Теплохід-ресторан "Rosa Victoria" (rosa-victoria.com.ua), Київ (Ресторан, кейтеринг, туризм)

* Організація роботи кухні;
* Розробка меню;
* Приготування та оформлення страв (європейська, українська кухні);
* Контроль видачі в зал готових страв;
* Розробка та впровадження технологічної документації;
* Складання калькуляційних та технологічних карт;
* Підпір персоналу кухні;
* ведення товарно-матеріального обліку, проведення інвентаризацій, контроль списання;
*Контроль дотримання санітарно-гігієнічних норм, технологічних процесів на всіх етапах приготування страв;
*Організація зберігання, замовлення та закупівля сировини, контроль залишків;
*Обслуговування іноземних делегацій.
*Організація фуршетів, банкетів "під ключ" (максимум 450 чол)

Кухар-універсал

с 09.2010 по 05.2011 (8 месяцев)
Ресторанно-готельний комплекс "Петровський бровар" (petrovskybrovar.com.ua), Бровари (Готельно-ресторанний бізнес)

* Приготування страв та напівфабрикатів європейської та української кухні

Кухар-універсал

с 09.2004 по 09.2010 (6 лет)
Готельно-ресторанний комплекс "Княжий двір" (www.kdvir.com), Княжичі (Готельно-ресторанний бізнес)

* Приготування страв та напівфабрикатів європейської та української кухні

Образование

Київський національний університет культури та мистецтв

Менеджер готельно-ресторанного бізнесу (бакалавр), Київ
Высшее, с 2004 по 2008 (4 года)

Диплом з відзнакою

Перше вище професійне училище Київського національного торговельно-економічного університету

Кухар 4 розряду, Київ
Среднее специальное, с 2002 по 2004 (2 года)

Дополнительное образование и сертификаты

IFSSU Проект ЄС "Вдосконалення системи контролю безпечності харчових продуктів в Україні", HACCP Міністерство аграрної пол

2019

Знания и навыки

MS Office Email Работа с оргтехникой Карвинг овощей, фруктов Карвінг овочів та фруктів Карвинг MS Excel MS Word

Знание языков

  • Украинский — свободно
  • Русский — свободно
  • Английский — средний

Рекомендации

Соколов Владислав Юрійович (на вимогу)

Соколов Владислав Юрійович (на вимогу)

Генеральний директор, Теплохід-ресторан "Rosa Victoria"

Контактные данные скрыты

Дополнительная информация

Працював у складі кейтерингових компаній:
- Майстер-кейтерінг (кухар)
- VIP-кейтеринг (офіціант)

Про себе:
Одружений
Є дитина 11 років
Наявність прав водія категорії "В"
Без шкідливих звичок

Відповідальний, пунктуальний, спрямований на результат, командний гравець, смачно готую

Другие резюме этого кандидата

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты

Кандидаты по городам


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: