Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 13 июня 2022 PRO

Олександр

Кухар, пекар, 15 000 грн

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
40 лет
Город:
Киев

Контактная информация

Соискатель указал телефон, эл. почту и адрес.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Кондитер

с 11.2020 по наст. время (3 года 5 месяцев)
Атома Кава, Київ (Торгівля)

Виготовлення кондитерських виробів згідно технологічних карт. Дотримання санітарних норм на робочому місці.

Кухар

с 08.2020 по 10.2020 (2 месяца)
Кафе "Штрудель", Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

1. Супровід під час запуску кафе: від підбору та розстановки обладнання до запуску роботи кухні.
2. Розробка та запуск у продаж випічки за власними рецептами.
3. Продукція власного виробництва: штруделя солодкі й солоні, тарти, круасани солодкі й солоні, еклери, пироги солодкі й солоні, десерт "тіраміссу".

Старший кухар, пекар-технолог

с 07.2019 по 03.2020 (8 месяцев)
Кафе-пекарня «Back&CaKe Café», Київ (кафе-пекарня)

Запуск меню кафе-пекарні з нуля. Підбір та разстановка обладнання, кухонного приладдя для кухні. Підбір сировини для виробництва продукції, розробка та введення в меню страв, розрахунок калькуляції на готову страву, дотримання санітарних норм, охайність на робочому місці.
Розроблено та введено у виробництво/продаж більше 30 страв (випічка солодка та солона: пироги, круасани, кекси, булочки; супи, салати, сандвічі, хліб, ланчі).
За 4 місяці кафе вийшло на самоокупність.

Пекар, завідуючий виробництвом

с 12.2014 по 05.2017 (2 года 5 месяцев)
Мережа сімейних ресторанів «МАМАМІЯ», Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Впровадив та розвинув лінію випічки в мережі ресторанів. Розробив та виготовляв такі види хлібо-булочної продукції: чіабата (для паніні), хліб для крутонів, хліб на тости до морозива, круасани та ін.
Добре знаю кухню ресторану, стояв на різних процесах.
Володію знаннями технологічного процесу виготовлення хлібо-булочних виробів та харчових продуктів. Маю досвід розробки та впровадження у виробництво виробів з різних видів тіста.

Пекар

с 01.2005 по 12.2014 (9 лет 11 месяцев)
ТОВ «САВА», Київ (виробництво)

•досвід роботи з хлібо-булочними виробами (різні види тіста);
•організація робочого процесу;
•акуратність у роботі, знання санітарних норм;
•творчий підхід у роботі, висока працездатність.

Образование

Київське професійно-технічне училище №32

Кухар, Київ
Среднее специальное, с 2001 по 2003 (1 год 5 месяцев)

Знания и навыки

MS Excel MS Word Користувач Internet Email Поштовий клієнт Фотографія Розробка та випікання хлібо-булочної продукції.

Знание языков

  • Украинский — свободно
  • Русский — свободно

Дополнительная информация

Працюю з усіма видами тіста. Можу розробити та впровадити у виробництво будь-яку випічку.

Допоможу відкрити кафе-пекарню (підбір та розстановка обладнання, розробка та впровадження меню, підбір та навчання персоналу, дотримання санітарних норм та техніки безпеки на робочому місці).

Бажаний графік роботи: 5/2, Сб-Нд вихідні
Не розглядаю роботу у нічну зміну
та пропозиції від торговельних мереж!

Похожие кандидаты

Кухар/пекар
15000 грн, Киев, Вишневое (Киевская обл.)

Повар, кондитер, помічник по дому, продавець
Киев

Кухар, пекар
Киев

Технолог, пекар, кондитер, кулінар
50000 грн, Киев, Львов, Одесса

Кухар-кондитер
Киев

Кухар, кондитер
Киев

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: