Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 26 марта 2024 PRO

Максим

Старший бармен, бар-менеджер, bar supervisor, 40 000 грн

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
39 лет
Город:
Киев

Контактная информация

Соискатель указал телефон , эл. почту и адрес.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Бар-менеджер

с 05.2021 по 11.2022 (1 год 6 месяцев)
Lafamiglia, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

• Контроль та навчання членів команди (офіціантів, барменів)
• Проведення майстер-класів та тренінгів для співробітників ресторану
• Допомога членам команди у задоволенні запитів та потреб гостей, вирішенні скарг гостей
• Демонстрація знань про пиво, вина, напої, коктейлі, сервіс та термінологію бару
• Забезпечення чистоти бару та своєчасне обслуговування обладнання
• Касова дисципліна
• Розробка меню (основного та сезонного), складання технологічних та калькуляційних карт
• Робота з постачальниками
• Мотивація персоналу
• Додаткові обов'язки за потреби

Шеф-бармен

с 05.2018 по 09.2020 (2 года 4 месяца)
Reberbar, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

• Контроль та навчання членів команди (офіціантів, барменів)
• Підбір та адаптація нових співробітників
• Допомога членам команди у задоволенні запитів та потреб гостей, вирішенні скарг гостей
• Демонстрація знань про пиво, вина, напої, коктейлі, сервіс та термінологію бару
• Забезпечення чистоти бару та своєчасне обслуговування обладнання
• Касова дисципліна, робота з IIKO
• Розробка меню (основного та сезонного), складання технологічних та калькуляційних карт
• Організація промо-акцій, заходів
• Робота з постачальниками
• Мотивація персоналу
• Додаткові обов'язки за потреби

Проектування барної стійки, підбір обладнання, алкоголю та іншої барної продукції. Запуск бару "з нуля".

Bar Supervisor

с 02.2014 по 12.2017 (3 года 10 месяцев)
Hilton Kyiv, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

• Контроль та навчання членів команди у всіх службах та операціях
• Підбір та адаптація нових співробітників
• Допомога членам команди у задоволенні запитів та потреб гостей, вирішенні скарг гостей
• Демонстрація знань про пиво, вина, напої, коктейлі, сервіс та термінологію бару
• Забезпечення чистоти бару та своєчасного обслуговування обладнання
• Касова дисципліна, робота з Micros
• Розробка меню (основного та сезонного для бару та ресторану), складання технологічних та калькуляційних карт
• Організація промо-акцій, заходів
• Робота з постачальниками
• Мотивація персоналу
• Додаткові обов'язки за потреби

Досягнення:
• Організував роботу бару "з нуля" (працюю з моменту відкриття готелю)
• Отримав 2 підвищення посад, починаючи з посади бармена (старший бармен, бар-супервайзер)

Бармен

с 09.2013 по 01.2014 (4 месяца)
Oxota na Ovets, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

• Забезпечення чистоти в барі, підготовка та закриття зміни
• Дотримання вимог щодо законів про алкогольні напої, акцизних марок
• Дисципліна в касі, робота з R-Keeper
• Своєчасне та якісне приготування та подача барної продукції

Бар-менеджер

с 08.2009 по 01.2010 (5 месяцев)
City Park Hotel Kiev, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

• Запуск роботи бару
• Вибір та замовлення обладнання для бару
• Підбір та навчання персоналу
• Адміністрування бару, включаючи планування, звіти, інвентаризацію та обслуговування клієнтів
• Розробка оригінального меню

Образование

Приазовський Державний Технічний Університет

Металургійний, Фіз-хімія, Маріуполь
Высшее, с 2002 по 2007 (5 лет)

Знание языков

  • Английский — продвинутый
  • Украинский — свободно

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: