Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 9 августа 2023 PRO

Наталія

Регіональний, операційний директор, керівник роздрібної мережі магазинів

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
58 лет
Город:
Киев

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Регіональний директор

с 05.2019 по 04.2023 (3 года 11 месяцев)
ТОВ МассМарт", Київ (Роздрібна торгівля)

Травень 2019 р. – квітень 2023 р. – працювала на посаді регіонального директора мережі роздрібних магазинів формату «магазин біля будинку» ТОВ «Масс - Март». У підпорядкуванні було 57 магазинів міста Києва та Київської області. У прямому підпорядкуванні мала 5 теріторіальних менеджерів: у магазинах близько 230 продавців. За час роботи в компанії відкрила близько 30 магазинів.

Безпосередньо приймала участь у розвитку торгівельної мережі компанії : почала працювати при 19 магазинах, зараз компанія має 160 магазинів.
На посаді регіонального директора удосконалила досвід побудови системного операційного управління торговими точками, розробляла показники KPI для працівників торгівельної мережі та чек-листи роботи торгових точок. Також безпосередньо розробляла стандарти і процедури роботи торгових точок.
Приймала участь у проекті по розробці нового формату магазинів, у стратегічних сесіях розвитку сітки магазинів, удосконаленню операційних процесів.
Проводила щомісячну підсумкову аналітику продажу товару кожної торгової точки, та складала звіт виконання ключових задач по регіону.
Складала бюджет по регіону та бюджет нових проектів для пілотних магазинів. Маю досвід роботи з операційним управлінням, маю знання роботи роздрібної торгівлі.
Також у сферу моєї діяльності входило вирішення питань щодо безпосереднього керівництва роботою територіальних менеджерів, прийняття рішень щодо оцінки ефективності трудової діяльності персоналу магазинів та вирішення питань їх матеріального та нематеріального заохочення; виявлення проблемних зон та прийняття рішень щодо забезпечення безперебійної роботи магазинів регіону та виконання цільових показників, раціонального використання торгових площ та обладнання, щомісячного аналізу роботи магазинів району та усунення недоліків у роботі по кожному магазину: питання щодо організації своєчасного відкриття нових магазинів.

Районий керуючий

с 06.2002 по 11.2018 (16 лет 5 месяцев)
ТОВ "АТБ-маркет", Киев (Роздрібна торгівля)

З травня 2002 по липень 2018 р. працювала в ТОВ «АТБ – Маркет» - національної мережі магазинів із роздрібного продажу продовольчих товарів. У компанії розпочала роботу як бухгалтер-оператор магазину, а з грудня 2007 р. по липень 2018р. працювала районним керуючим – курирувала роботу 12 магазинів, у прямому підпорядкуванні було 12 керуючих магазинами, у магазинах - до 700 співробітників.

На посаді районного керуючого виконувала обов'язки щодо організації та контролю:
торгового процесу довірених магазинів; виконання плану товарообігу магазинами району; безпеки товаро-матеріальних цінностей ; роботи магазинів відповідно до стандартів роботи компанії (ввірений район системно виконував цільовий показник стандартів); санітарно-технічних станів магазинів відповідно до вимог санітарних, технічних правил, корпоративних норм; касової дисципліни в магазинах ; своєчасного розподілу наднормативних запасів товару між магазинами району, регіону; ведення документації у магазинах та своєчасного складання встановлених звітів, (контроль та здавання звітів, встановлених у мережі); підбір, навчання, адаптації та кадрового переміщення персоналу магазинів, що входять до району. Перевіряла магазини по чек-листу на дотримання всіх операційних вимог, технічного стану, санітарних норм. За час роботи мною відкрито з нуля близько 50 магазинів мережі.

Образование

Київський економічний університет

Факультет «Товарознавство, организація торгівлі непродовольчими товарами» . Спеціалізація «Товарознавець вищої кваліфікації»., Київ
Высшее, с 1985 по 1990 (5 лет)

Дополнительное образование и сертификаты

Менеджмент і керівництво,Тайм-менеджмент, Керуй своїм часом, Будь успішнішим,Управління, цінності, мотивація, персоналу та інші.

2017, 2018, 2019 - 2023р.р.

Знания и навыки

MS Excel MS Word Пользователь ПК MS Outlook The Bat! HCL Notes MS Paint Користувач 1С Водійські права кат. B Ведення переговорів

Знание языков

Немецкий — начинающий

Дополнительная информация

Впевнений користувач ПК. Вільно володію Excel, Word, 1С підприємство, Power Point, Bat, Outlook, Internet, Lotus, Directum.
Володію бухгалтерськими, економічними навичками. У вільний час займаюсь спортом, самоосвітою, багато читаю. Готова до навчання та розвитку.
Маю автомобіль, права категорії В.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: