Олександр
Пекар-кондитер, технолог
- Занятость:
- Неполная занятость.
- Возраст:
- 34 года
- Город:
- Киев
Контактная информация
Соискатель указал телефон и эл. почту.
Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.
Получить контакты этого кандидата можно на странице https://www.work.ua/resumes/5030381
Опыт работы
Пекар кондитер технолог
с 06.2022 по наст. время
(1 год 10 месяцев)
Самозайнятість, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Надання послуг по спеціальності.
ВО Технолог Пекар кондитер
с 05.2022 по 06.2022
(1 месяц)
Ресторан "Franko", Київ / Козин (Готельно-ресторанний бізнес)
Проектна робота. Участь у відкритті. Розробка авторського хлібобулочного Еко Асортименту. Документація.
ВО Технолога Пекар-кондитер
с 09.2020 по 02.2022
(1 год 5 месяцев)
ТОВ Kalver, Київ (Харчова промисловість)
Супровід міні виробництва. Хлібобулочні, кондитерські вироби. Авторський напрямок. Документація. Закупка сировини.
Технолог Пекар кондитер
с 01.2020 по 03.2020
(2 месяца)
ГРК "ski & wellness residence Družba", Slovakia (Готельно-ресторанний бізнес)
Проектна робота. Розробка асортименту. Авторські: хлібобулочні вироби, кондитерські вироби. Документація.
ВО технолога, пекар кондитер
с 07.2019 по 09.2019
(2 месяца)
ГРК Shelest, Київ / Вишгород (Готельно-ресторанний бізнес)
Проектна робота. Участь у відкритті. Розробка авторського хлібобулочного, кондитерського асортименту. Документація.
Пекар кондитер
с 05.2018 по 05.2019
(1 год)
Restoracia Belvedere, Warszawa (Готельно-ресторанний бізнес)
Хлібобулочні вироби, кондитерські вироби.
Пекар кондитер
с 06.2017 по 05.2018
(11 месяцев)
Ресторан Zafferano, Київ / Золоче (Готельно-ресторанний бізнес)
Участь у відкритті. Хлібобулочні вироби, класична кондитерка.
Пекар кондитер
с 04.2015 по 06.2017
(2 года 2 месяца)
ГРК Selfish club, Київ / Бориспіль (Готельно-ресторанний бізнес)
Участь у відкритті. Розробка Еко асортименту. Авторські: хлібобулочні вироби, кондитерські вироби .
Пекар
с 03.2011 по 04.2015
(4 года 1 месяц)
ТОВ Фоззи Фуд, Київ (Роздрібна торгівля)
Хлібобулочні вироби, сдоба, печиво, кекс.
Образование
БНАУ
Біолого технологічний, Біла Церква
Высшее, с 2008 по 2014 (6 лет)
Степінь:
Інженер - технолог.
Дополнительное образование и сертификаты
Тижневий курс від Оксани Марусіч "Сервіс 5 зірок".
2017 тиждень
Практичний курс від кращого ремесленного пекаря Києва Jim Haas "Еко хліб".
2018 3 дні.
Практичний курс від найкращого Варшавського пекаря Monica Walewski "Tradycje chlebowe Walewskiego".
2019 3 дні.
Тижневий курс від кращого ресторатора Республіка Білорусь Вадим Прокофьєв "Європейський сервіс".
2020 тиждень.
Знания и навыки
Знание языков
- Польский — средний
- Немецкий — начинающий
- Словацкий — начинающий
Дополнительная информация
Розглядаю проектну зайнятість по вищезазначеному напрямку.
Фріланс, часткова зайнятість.
Портфоліо по запиту.
Невійськовозабовязаний.
Похожие кандидаты
Помощник кондитера, кондитер, пекарь
15000 грн, Киев
Пекар, кондитер, помічник кондитера
20000 грн, Киев
Технолог, пекар, кондитер, кулінар
50000 грн, Киев, Львов, Одесса