Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 22 апреля 2024 PRO

Олександр

Пекар-кондитер, технолог

Занятость:
Неполная занятость.
Возраст:
34 года
Город:
Киев

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Пекар кондитер технолог

с 06.2022 по наст. время (1 год 10 месяцев)
Самозайнятість, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Надання послуг по спеціальності.

ВО Технолог Пекар кондитер

с 05.2022 по 06.2022 (1 месяц)
Ресторан "Franko", Київ / Козин (Готельно-ресторанний бізнес)

Проектна робота. Участь у відкритті. Розробка авторського хлібобулочного Еко Асортименту. Документація.

ВО Технолога Пекар-кондитер

с 09.2020 по 02.2022 (1 год 5 месяцев)
ТОВ Kalver, Київ (Харчова промисловість)

Супровід міні виробництва. Хлібобулочні, кондитерські вироби. Авторський напрямок. Документація. Закупка сировини.

Технолог Пекар кондитер

с 01.2020 по 03.2020 (2 месяца)
ГРК "ski & wellness residence Družba", Slovakia (Готельно-ресторанний бізнес)

Проектна робота. Розробка асортименту. Авторські: хлібобулочні вироби, кондитерські вироби. Документація.

ВО технолога, пекар кондитер

с 07.2019 по 09.2019 (2 месяца)
ГРК Shelest, Київ / Вишгород (Готельно-ресторанний бізнес)

Проектна робота. Участь у відкритті. Розробка авторського хлібобулочного, кондитерського асортименту. Документація.

Пекар кондитер

с 05.2018 по 05.2019 (1 год)
Restoracia Belvedere, Warszawa (Готельно-ресторанний бізнес)

Хлібобулочні вироби, кондитерські вироби.

Пекар кондитер

с 06.2017 по 05.2018 (11 месяцев)
Ресторан Zafferano, Київ / Золоче (Готельно-ресторанний бізнес)

Участь у відкритті. Хлібобулочні вироби, класична кондитерка.

Пекар кондитер

с 04.2015 по 06.2017 (2 года 2 месяца)
ГРК Selfish club, Київ / Бориспіль (Готельно-ресторанний бізнес)

Участь у відкритті. Розробка Еко асортименту. Авторські: хлібобулочні вироби, кондитерські вироби .

Пекар

с 03.2011 по 04.2015 (4 года 1 месяц)
ТОВ Фоззи Фуд, Київ (Роздрібна торгівля)

Хлібобулочні вироби, сдоба, печиво, кекс.

Образование

БНАУ

Біолого технологічний, Біла Церква
Высшее, с 2008 по 2014 (6 лет)

Степінь:
Інженер - технолог.

Дополнительное образование и сертификаты

Тижневий курс від Оксани Марусіч "Сервіс 5 зірок".

2017 тиждень

Практичний курс від кращого ремесленного пекаря Києва Jim Haas "Еко хліб".

2018 3 дні.

Практичний курс від найкращого Варшавського пекаря Monica Walewski "Tradycje chlebowe Walewskiego".

2019 3 дні.

Тижневий курс від кращого ресторатора Республіка Білорусь Вадим Прокофьєв "Європейський сервіс".

2020 тиждень.

Знания и навыки

Складання ТТК Забезпечення процессу засобами виробництва Працюю з електро/дровяними печами, тандиром, тандуром. Розробка асортименту з нуля.

Знание языков

  • Польский — средний
  • Немецкий — начинающий
  • Словацкий — начинающий

Дополнительная информация

Розглядаю проектну зайнятість по вищезазначеному напрямку.
Фріланс, часткова зайнятість.

Портфоліо по запиту.

Невійськовозабовязаний.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: