Катерина
Керуюча рестораном, адміністратор, 30 000 грн
- Занятость:
- Полная занятость.
- Возраст:
- 26 лет
- Город проживания:
- Вишневое (Киевская обл.)
- Готов работать:
- Киев
Контактная информация
Соискатель указал телефон , эл. почту и адрес.
Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.
Получить контакты этого кандидата можно на странице https://www.work.ua/resumes/5109199
Опыт работы
Операційний директор
с 08.2023 по наст. время
(9 месяцев)
Маракуйя, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
-відкриття закладу з 0
-Створення барного меню та меню кухні
-Підбір та навчання персоналу
-Аналіз ринку постачальників, досягнення найкращих умов по співпраці, укладання договорів
-Організація роботи караоке зала, кальянного залу
-Керування підрозділами маркетинг, закупівля, бухгалтері.
Керуючий рестораном
с 07.2022 по 07.2023
(1 год)
UniBo, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
• Відкриття закладу з нуля
• Підбір, адаптація персоналу
• Переоблік
• Робота з постачальниками
• Закупівля товару, інвентарю
• Розробка нових страв та введення їх у меню
• Аналіз собівартості, фудкост, ФСП
• ABC звіт
• Повний контроль касової дисципліни
.
• Первинна документація
• R-keeper
• iiko
• 1С
Виконуючий обов'язки керуючого
с 05.2021 по 02.2022
(9 месяцев)
Барбарис, Харьков (Готельно-ресторанний бізнес)
• управління персоналом ресторану (до 60 осіб. Мотивація, встановлення плану як для співробітників, так і для точки. Пошук, підбір, адаптація нових співробітників. Тісна співпраця з HR відділом.
• Аналіз ринку постачальників, контроль вартості продукції, пошук аналогів.
• Аналіз собівартості, фудкост, ФСП
• ABC звіт
• Повний контроль касової дисципліни
• Участь у розробці меню, маркетингової стратегії ресторану, корпоративної культури.
• Збільшення середнього чека та виручки ресторану загалом.
• Первинна документація
• R-keeper
• iiko
Адміністратор ресторану
с 09.2019 по 05.2021
(1 год 8 месяцев)
Барбарис, Харьков (Сфера обслуговування)
• створення комфортної атмосфери, як для гостей, так і для персоналу
• Зустріч, спілкування, вирішення конфліктних ситуацій із гостями.
• Складання графіка роботи працівників
• Прийняття та супровід банкетів
• Ведення касової дисципліни
• Адаптація нового персоналу
• R-keeper
• iiko
Администратор
с 01.2019 по 09.2019
(8 месяцев)
Mirax, Харьков (Готельно-ресторанний бізнес)
Приём, заселение, выселения гостей. Работа с наличными, кредитными картами, выставление счетов по безналу. Подготовка документации, отчет флп, отчет 10 дней. Работа с системами бронирования. Контроль за качеством работы младшего персонала.
Образование
ХНУМГ имени О. М. Бекетова
Готельно-ресторанна справа, Харків
Высшее, с 2017 по 2019 (2 года)
ЖКК ХНУМГ ім. О.М. Бекетова
Готельна справа, Харків
Среднее специальное, с 2013 по 2017 (4 года)
Дополнительное образование и сертификаты
LABA
2020
Знания и навыки
Знание языков
- Английский — средний
- Украинский — свободно
- Русский — свободно
Похожие кандидаты
Управляющий, директор ресторана, кафе, бара
50000 грн, Киев
Керуючий кав'ярнею, адміністратор кафе, ресторану
45000 грн, Киев
Директор ресторана, управляющая рестораном, администратор
Киев
Керуючий, директор кафе, рестораном, баром
40000 грн, Киев
Административный директор, управляющий отелем, руководитель АХО
Киев
Генеральний директор мережі ресторанів, кафе, операційний керуючий, CEO, COO
60000 грн, Киев