Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме от 5 июля 2023 PRO

Любов

Бухгалтер, 23 000 грн

Занятость:
Полная занятость, неполная занятость.
Возраст:
48 лет
Город:
Киев

Контактная информация

Соискатель указал телефон, эл. почту и адрес.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Бухгалтер по нарахуванню заробітної плати

с 10.2021 по наст. время (2 года 6 месяцев)
КНП "КМЦДН", Київ (Медицина, охорона здоров'я, аптеки)

Нарахування заробітної плати працівникам бюджет,госпрозрахунок, утримання податків,здача звітності (квартальна ЄСВ+1ДФ , ПВ, Медок, звіти з виконавчими службами, формування та здача заявки та повідомлень по ФСС Медок, нарахування лікарняних листів, відпусток, розрахунок при звільненні, виконавчі, обробка наказів, табелів робочого часу, ведення і архівація документації, формування довідок працівникам, розрахункових листів. За потреби формування і відправлення відомостей у банк. Знання програм Exsel; Word; DOS; KBS комунальна; бюджет UA (схожа на 1С 8)

Бухгалтер по нарахуванню заробітної плати

с 01.2019 по 07.2022 (3 года 6 месяцев)
КНП "Київська стоматологія", Киев (Медицина, охорона здоров'я, аптеки)

Нарахування заробітної плати працівникам бюджет, госпрозрахунок (відрядно-преміальна), утримання податків, здача звітності (квартальна ЄСВ+1ДФ , ПВ, Медок, звіти з виконавчими службами, формування та здача заявки та повідомлень по ФСС Медок, нарахування лікарняних листів, відпусток, розрахунок при звільненні, виконавчі, обробка наказів, табелів робочого часу, ведення і архівація документації, формування довідок працівникам, розрахункових листів. За потреби формування і відправлення відомостей у банк. Знання програм Exsel; Word; DOS; KBS комунальна; бюджет UA (схожа на 1С 8) Досвід роботи з декількома підрозділами у віддалений спосіб

Бухгалтер по нарахуванню заробітної плати

с 11.2005 по 01.2019 (13 лет 2 месяца)
Святошинський дитячий будинок-інтернат, Киев (Освіта, наука)

Нарахування заробітної плати працівникам бюджет, утримання та відрахування податків, формування відомості в банк, здача звітності (квартальна ЄСВ+1ДФ , ПВ, Медок, звіти з виконавчими службами, формування та здача заявки та повідомлень по ФСС Медок, нарахування лікарняних листів, відпусток, розрахунок при звільненні, виконавчі, обробка наказів, табелів робочого часу. Знання програм Exsel; Word; DOS.

Бухгалтер

с 09.1994 по 04.2002 (7 лет 7 месяцев)
СП "АГРО-ТЕХНІК Воронівці", Хмільник (Сільське господарство, агробізнес)

Ведення ГСМ, розпаювання земель, введення заробітної плати

Образование

Річні курси бухгалтера сільського господарства

Винница
Среднее, с 1993 по 1994 (9 месяцев)

Дополнительная информация

Відповідальна, працелюбна, комунікабельна, за потреби працюю і навчаюсь новому швидко і якісно , не боюсь труднощів у роботі. Праці віддаюсь на повну, але за адекватну оплату. Дружелюбна, комунікабельна, люблю чесність і справедливість у роботі і в відношеннях між людьми.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты

Кандидаты в категории

Кандидаты по городам


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: