Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 6 мая 2024 PRO

Андрій

Бар-менеджер, керуючий баром, 35 000 грн

Занятость:
Полная занятость, неполная занятость.
Возраст:
25 лет
Город проживания:
Винница
Готов работать:
Винница, Киев, Львов, Ужгород, Хмельницкий, Черновцы

Контактная информация

Соискатель указал телефон , эл. почту, адрес и Instagram.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Бар-менеджер, шеф бармен

с 07.2023 по наст. время (10 месяцев)
Pasta e Vino, Вінниця (Готельно-ресторанний бізнес)

Чудовий заклад з вином власного імпорта та велетенськими винними погрібами.
На початку роботи повністю перезапустив застаріле меню та коктейльну карту у концепції італьйського ресторану за два тижні, зібравши чудові відгуки від гостей закладу.
Підібрав персонал для бару, який повністю автоматизовано працює.
Зробив вхідний аудит закладу для оцінки стану бару(меню, винної карти, обладнання та інвентарю).
Займаюсь організацією івентів у закладі: дегустації, ярмарки. Привожу відомих сомельє з інших міст.
Займаюсь переобліками, розробив систему, яка спрощує підрахунок барних позицій.
Команда: організував посібники для персоналу, проводив дегустації для персоналу та дегустації за участю сомельє.
Запустив співпрацю з сервісом вражень БОДО для збільшення кількості дегустацій та винних вечорів з гостями.

Бар-менеджер

с 01.2023 по 07.2023 (6 месяцев)
Аудиторія 90, Вінниця (Готельно-ресторанний бізнес)

В цьому закладі найбільше зміг реалізувати свій потенціал.
Почав працювати зимою, у час коли заклади найбільше страждають від погоди.
Спершу взявся за команду, навчив, відібрав та направив людей. З деякими працюю і до сьогодні, інші залишились на моїй посаді після мене.
Після цього заключив договори, обрав продукт для бару. Так як заклад дуже цікавий та незвичний обрав продукт, якого у Вінниці не було і не буде ніколи за рівнем якості.
Навів порядок в обліково-аналітичній частині закладу, вивів все в нормальну форму.
В кінці весни перезапустив меню закладу, яке було застаріле і дуже просте. Результатом цього став повний перезапуск культури пиття у цьому закладі, кількість коктейлів, проданих з Червня по Вересень стала більшою, ніж за весь час роботи закладу.
Створив бекграунж закладу у виді дегустацій. Проводив гастровечерю, де разом із шефом не з Вінниці представив людям фудпейрінг коктейлів, де були найнезвичніші поєднання.
Запустив власний продукт закладу: пляшкові лимонади та коктейлі, від яких гості закладу були в захваті.
Керував маркетологом, арт-директором для організації івентів.

Бренд-амбассадор

с 09.2022 по 03.2023 (6 месяцев)
Yume, Одеса (Готельно-ресторанний бізнес)

У Вінниці почав займатись продажем чаю, матча та аксерсуарів для чаю.
Проводив дегустації у закладах: Аудиторія, Батискаф.
Через те, що не мав це, як основне заняття, прийшлось закінчити співпрацю через великий обсяг роботи.

Старший бармен

с 02.2021 по 03.2022 (1 год 1 месяц)
Nipper Bar, Одеса (Готельно-ресторанний бізнес)

Займався розвитком закладу, що знаходився майже у центрі Одеси.
Бар, де концепція напоїв та коктейлів були максимально пов'язані.
Створював меню, набирав команду, робив різноманітні івенти.
До того, що займався баром, тісно взаємодіяв з маркетологом та бренд-шефом закладу щодо заходів, залучення різноманітних діджеїв, організації вечірок.
Знову ж таки займався аналітикою бару, звітами та іншим.
Мінімізував переобліки, хвости які тягнулись впродовж довгого часу.

Бармен/старший бармен

с 03.2018 по 03.2019 (1 год)
Traveler's Coffee Odessa, Одеса (Готельно-ресторанний бізнес)

До ребрендингу працював у кав'ярні з відмінним на той час баром.
Розвивався, вчився та обирав свій вектор розвитку у компанії.

Бар-менеджер, старший бармен

с 03.2018 по 12.2021 (3 года 9 месяцев)
Synergy Group, Одеса (Готельно-ресторанний бізнес)

В компанії пройшов дуже довгий шлях - від помічника бармена до барменеджера двох закладів.
Займався проектуванням барів на закладах мережі, набирав команду, підбирав асортимент, інвентар, обладнання.
Створював меню, заходи разом з партнерами, проводив навчальні дегустації.
Повністю займався аналітикою бару: від базового АВС-аналізу до P&L по конкретному бару на ресторані.
Також займався підключенням постачальників для маркетингових договорів.

Бармен

с 06.2017 по 12.2017 (6 месяцев)
Restaurant Fiji, Одеса (Готельно-ресторанний бізнес)

Приготування напоїв за калькуляціями
Робота з касовим апаратом
Участь в інвентаризаціях

Образование

ОНАС

Разработка программного обеспечения, Одесса
Высшее, с 2018 по 2022 (4 года)

Колледж Связи и Информатизации им. Попова

Разработка программного обеспечения, Одесса
Среднее специальное, с 2014 по 2018 (4 года)

По образованию являюсь разработчиком программного обеспечения.

Знания и навыки

MS Office MS Excel Пользователь ПК R-Keeper Iiko Poster Adobe Photoshop Django Adobe Створення барного меню для закладів Створення винних карт для закладів за участю компаній-імпортерів Навчання персоналу роботі з кавою третьої хвилі Проведення атестацій персоналу Python Junior Developer Работа с клиентами, нахождение точки минимального сопротивления Проведення тренінгів для персоналу Управління персоналом Організація івентів

Знание языков

  • Английский — выше среднего
  • Украинский — свободно

Дополнительная информация

Розробка меню для закладів.
Постановка роботи бару з нуля: меню, персонал, підбір обладнання, посуду, інвентарю.
Організація заходів з відомими українськими діячами ресторанного бізнесу.
Постановка роботи: стандартизація, навчання, контроль роботи.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: