Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 25 февраля 2019

Роман

Шеф-повар, 25 000 грн

Занятость:
Полная занятость, неполная занятость.
Возраст:
33 года
Город:
Киев

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Шеф-кухар

с 09.2017 по 12.2018 (1 год 3 месяца)
ДРЦ "Чубі Бум", Івано-Франківськ (Готельно-ресторанний бізнес)

Відкриття ресторану „з нуля”, підбір обладнання
Розрахунок та підбір інвентарю
Розробка меню, калькуляційних та технологічних карт
Підбір та навчання персоналу кухні
Організація, контроль роботи кухні та приготування страв
Контроль кількості та якості сировини
Впровадження HACCP
Організація постачання та робота з постачальниками

Шеф-кухар

с 04.2015 по 01.2017 (1 год 9 месяцев)
мережа ресторанів "Чілі Піца", Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Початок роботи в ТРЦ Ocean Plaza
Відкритя заклаладів "з нуля" в ТРЦ Skymall, Skyfamilypark
та закладу мережі в м.Рівне.
Розрахунок та підбір інвентарю
Підбір та навчання персоналу кухні
Розробка меню. Розробка технологічних та калькуляційних карт
Контроль за кількістю і якістю сировини
Організація та контроль роботи кухні
Проведення інвентаризацій
Приготування страв
Впровадження нового меню
Організація роботи з постачальниками

Су-шеф

с 04.2014 по 10.2014 (6 месяцев)
ресторан "Бабай фемелі", Васильків (Готельно-ресторанний бізнес)

Управління секцією "кухня" та її організацією. Контроль роботи кухарів, контроль якості приготування страв. Слкадання заявок, проведення інвентаризації та списання. Підготовка та видача банкетів.

Кухар

с 03.2013 по 03.2014 (1 год)
ресторан "ТРИ ВИЛКИ" Наша карта, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Кухар

с 10.2011 по 02.2012 (4 месяца)
"Food Factory" кейтерингова компанія, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Кухар

с 05.2011 по 10.2011 (5 месяцев)
ресторан "Палуба", Ялта (Готельно-ресторанний бізнес)

Кухар

с 11.2008 по 05.2011 (2 года 6 месяцев)
паб "Зер Гут", Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Образование

КОВПУ харчових технологій та ресторанного сервісу

Технік-технолог, Київ
Среднее специальное, с 2007 по 2011 (3 года 5 месяцев)

Дополнительное образование и сертификаты

Семінар по темі "НАССР" Міжнародні правела харчової безпеки в закладах ресторанного господарства.

2018 10.17.

майстер клас "мусові десерти" Лізи Глінської

2017 10. 10.

Кондитерський майстер клас ІRКА Анна Росса

2018 11 20

Посилений кондитерський курс в кращого шеф-кондитера україни Казмерчук Людмили

2016 09.10

київська асоціація шеф-кухарів семінар"кухня-серце ресторану"

2016 11. 17

Похожие кандидаты

Су-шеф
Киев

Шеф-повар, старший смены, заведующий отделом кулинарии
18000 грн, Киев

Шеф-кухар
55000 грн, Киев, Ивано-Франковск, Львов

Шеф-повар
Киев

Шеф-кухар
40000 грн, Киев

Шеф-повар
40000 грн, Киев

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: