Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 18 января 2022 PRO

Едуард

Юрист, начальник відділу, інспектор служби безпеки

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
32 года
Город проживания:
Николаев
Готов работать:
Днепр, Запорожье, Киев, Львов, Николаев, Одесса, Харьков

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Заступник командира підрозділу

с 06.2020 по наст. время (3 года 11 месяцев)
Збройні сили України, Николаев (Охорона, безпека, оборона)

Головний спеціаліст-юрисконсульт відділу бухгалтерського обліку та діловодства

с 03.2019 по 06.2020 (1 год 3 месяца)
Департамент житлово-комунального господарства та будівництва Запорізької обласної державної адміністрації, Запоріжжя (Державні організації)

Слідчий

с 10.2014 по 12.2018 (4 года 2 месяца)
Слідчі підрозділи ОВС, ГУНП в Запорізькій області, Запоріжжя (Охорона, безпека, оборона)

Образование

Національний університет "Юридична академія України імені Ярослава Мудрого"

Факультет підготовки кадрів для міністерства юстиції, правознавство, Харків
Высшее, с 2012 по 2013 (9 месяцев)

Магістр права

НТУ "ХПІ"

Факультет підготовки офіцерів запасу, Харків
Высшее, с 2010 по 2012 (2 года)

Військове звання - лейтенант

Харківський національний університет внутрішніх справ України

Факультет права та масових комунікацій, правознавство, Харків
Высшее, с 2008 по 2012 (3 года 9 месяцев)

Бакалавр права

Дополнительное образование и сертификаты

Курси підвищення кваліфікації "Державна служба"

2020, 2 тижні

Курси підвищення кваліфікації "Запобігання корупції"

2020, 2 тижні

Дополнительная информация

Межлумян Едуард Камоєвич

Дата народження: 14.08.1991
Місце проживання: м. Запоріжжя
Контактний тел.: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
e-mail: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)


Мета:
здобуття посади юриста, керівника, заступника керівника відділу; керівника, заступника керівника, інспектора служби безпеки; керівника, заступника, помічника керівника підприємства (установи, організації)

Досвід роботи:

Ленінський РВ ЗМУ ГУМВС України в Запорізькій області
Посада: дільничний інспектор міліції з жовтня 2014 року до червня 2015
Посада: слідчий слідчого відділу з червня 2015 до листопада 2015 року.

Головне управління Національної поліції у Запорізькій області (слідчі підрозділи – Дніпровський відділ поліції, Заводське відділення поліції, слідче управління ГУНП)
Посада: слідчий з листопада 2015 року по грудень 2018 року (спеціальне звання старший лейтенант поліції). З січня 2017 року слідчий з розслідування злочинів проти життя та здоров’я особи.

Посадові обов’язки:
представництво інтересів органу слідства в судах; проведення досудового розслідування у кримінальних провадженнях в злочинах загально кримінальної спрямованості, в особливо тяжких злочинах (вбивства, зникнення безвісті (ст. 115 КК України); умисне тяжке тілесне ушкодження; умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого (ст. 121 КК України), та інші; проведення слідчих дій (допити, огляди, обшуки, виїмки, пред’явлення для впізнання, слідчі експерименти тощо); складання процесуальних документів, постанов та протоколів слідчих (розшукових) дій; організація проведення оперативними підрозділами поліції оперативно-розшукових дій за окремими дорученнями; контроль за виконанням доручень слідчого; призначення судових експертиз; робота зі зверненнями громадян; взаємодія з органами прокуратури, суду та іншими правоохоронними органами; листування з органами державної влади, місцевого самоврядування, організаціями та підприємствами.

Нагороди: годинник від міністра внутрішніх справ України за сумлінне виконання своїх службових обов'язків та особливі заслуги в боротьбі зі злочинністю.

Департамент житлово-комунального господарства та будівництва Запорізької обласної державної адміністрації
Посада: головний спеціаліст-юрисконсульт відділу бухгалтерського обліку та діловодства з 01.03.2019 по теперішній час

Посадові обов’язки:
Організація правової роботи, спрямованої на правильне застосування, неухильне дотримання та запобігання невиконанню вимог законодавства, інших нормативних актів працівниками департаменту під час виконання покладених на них завдань і функціональних обов'язків; проведення юридичної експертизи проектів нормативно-правових актів та інших документів, підготовлених структурними підрозділами департаменту; проведення правової роботи, пов'язаної з укладенням договорів, участь у їх підготовці та здійсненні заходів, спрямованих на виконання договірних зобов'язань, забезпечення захисту майнових прав і законних інтересів департаменту; розгляд звернень громадян, звернень та запитів народних депутатів України; організація претензійно – позовної роботи, здійснення контролю за її проведенням; організація роботи, спрямованої на упередження корупційних діянь і правопорушень державними службовцями в департаменті та надання облдержадміністрації інформації про стан виконання департаментом Закону України «Про запобігання корупції» та інші.
Під час роботи в установі пройдено курси підвищення кваліфікації для державних службовців та курси з питань запобігання корупції (є відповідні сертифікати).

Освіта:
- в 2013 році закінчив Національний юридичний університет імені Ярослава Мудрого (м. Харків) та здобув диплом магістра за спеціальністю «Правознавство», кваліфікація юрист.
- в 2012 році закінчив Харківський національний університет внутрішніх справ (м. Харків) та здобув диплом бакалавра за спеціальністю «Правознавство».
- в 2012 році закінчив військовий факультет Національного технічного університету «Харківський політехнічний інститут» (м. Харків) з відзнакою за програмою підготовки офіцерів запасу (військове звання молодший лейтенант запасу).

Особисті якості:
висока працездатність, націленість на результат, стресостійкість та комунікабельність, відповідальність і дисциплінованість, порядність.

Додаткова інформація:
впевнений користувач ПК, посвідчення водія категорії «В», не одружений, не маю проблем зі здоров'ям, готовий до переїзду і роз'їзного характеру роботи.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: