Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 28 апреля 2024 PRO

Михайло

Керівник ресторану, 30 000 грн

Занятость:
Полная занятость, неполная занятость.
Возраст:
38 лет
Город:
Львов

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Керуючий рестораном

с 06.2019 по наст. время (4 года 11 месяцев)
Хінкальня, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

Досвід роботи в ресторанній сфері 20 років. Організація робочого процесу. Робота з постачальниками, створення ефективної системи закупівель та контроль по доставці продукції. Аналіз та контроль за технологічними картами. Контроль за нормами списання та псування продукції. Контроль за фінансовими показниками. Нарахування заробітньої плати працівникам. Проведення АВС аналізу та контроль за рентабельністю продукції. Організація роботи по заміні меню. Контроль по дотриманню касової дисципліни. Введення системи мотивації персоналу. Навчання та контроль знань персоналу. Контроль за складськими приміщеннями, проведення інвентаризацій.

Керуючий рестораном

с 04.2018 по 05.2019 (1 год 1 месяц)
Brown, TM ресторан "Bratello", Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

Досвід роботи в ресторанній сфері 16 років. Організація робочого процесу. Робота з постачальниками, створення ефективної системи закупівель та контроль по доставці продукції. Аналіз та контроль за технологічними картами. Контроль за нормами списання та псування продукції. Контроль за фінансовими показниками. Нарахування заробітньої плати працівникам. Проведення АВС аналізу та контроль за рентабельністю продукції. Організація роботи по заміні меню. Контроль по дотриманню касової дисципліни. Введення системи мотивації персоналу. Навчання та контроль знань персоналу. Контроль за складськими приміщеннями, проведення інвентаризацій.

Адміністратор

с 06.2017 по 04.2018 (10 месяцев)
Brown, TM ресторан "Churrasco Grill&Wine", Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

Організація роботи в торговому залі ресторану. Робота з гостями, організація бенкетів. Контроль відповідності стандартів якості та сервісу. Проведення планових інвентаризацій. Контроль за використанням та замовленням витратних матеріалів. Вирішення та усунення конфліктних ситуацій, прийняття рішень по уникненню їх в подальшому. Перевірка гостьових чеків та контроль за середнім чеком. Контроль за чистотою в залі, організація санітарних днів.

Адміністратор, старший- офіціан, офіціант.

с 07.2005 по 06.2017 (11 лет 11 месяцев)
ресторан-музей "Сім поросят", Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

Образование

Лісотехнічний Інститут

Інженерія, Львів
Высшее, с 2021 по 2023 (2 года)

Львівський Університет Бізнесу та Права

Економічний факультет. Облік та оподаткування, Львів
Высшее, с 2013 по 2018 (5 лет)

Львівське професійне училище ресторанного сервісу та туризму

Офіціант-бармен, Львів
Среднее специальное, с 2002 по 2005 (2 года 9 месяцев)

Знания и навыки

MS Office Водій з власним авто Досвід по підбору обладнання та посуду для ресторану

Дополнительная информация

Власне авто

Другие резюме этого кандидата

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: