Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
  • PRO

Ростислав

Директор готелю, ресторану, консультант, 150 000 грн

Занятость:
Полная занятость, неполная занятость.
Возраст:
42 года
Город проживания:
Львов
Готов работать:
Другие страны, Киев, Львов, Удаленно

Контактная информация

Соискатель указал телефон , эл. почту и адрес.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Проектний менеджер

с 06.2022 по наст. время (2 года 5 месяцев)
Dorchester real estates, Jeddah, Riyad (Будівництво, архітектура, дизайн інтер'єру)

1. Розробка техніко-економічних обгрунтувань та бізнес-планів при плануванні об'єктів гостинності: апартготелів, ресторанів, готелів, резортів.
2. Проведення переговорів з міжнародними управляючими компаніями стосовно співпраці по об'єктах.
3. Розробка бізнес-моделі інвестицій та операційної діяльності: партнерства, інвестиційний пул, акції тощо.
4. Консультації та тренінги для локальних управлінських компаній стосовно операційної діяльності об'єктів.
5. Розробка методів подолання кризових явищ на підприємствах гостинності.

Консультант, наставник, тренер, аналітик

с 01.2022 по наст. время (2 года 10 месяцев)
4p Service, Всі країни (Готельно-ресторанний бізнес)

- розробка концепцій, проектів
- складання ТЕО
- налаштування бізнес-процесів
- впровадження програм, SOP для покращення роботи комплексів
- тренінг для персоналу
- інжиніринг меню
- аналіз та покращення продажів
- аналіз ринку, конкурентів, SWOT
- знаходження та ліквідація "вузьких місць" та наслідків кризових явищ для бізнесу
- складання бізнес-планів

Менеджер готельно-ресторанного комплексу

с 04.2021 по наст. время (3 года 7 месяцев)
Al-Aboud Group, Jeddah (Готельно-ресторанний бізнес)

0. Відкриття ресторану на 120 місць з "0".
1. Підбір і навчання персоналу. Уніфікація роботи, враховуючи різні клуьтурні особливості працівників з: Саудівської Аравії, Філіппін, Індії, Бангладеш, Марокко, України, Росії, Казахстану, Італії.
2. Бюджетування діяльності готелю та ресторану.
3. Розробка та впровадження маркетингових заходів для просування послуг готелю та ресторану.
4. Розробка цінової стратегії та її впровадження.

Директор готельно-ресторанного комплексу

с 09.2019 по 03.2021 (1 год 6 месяцев)
Готельно-ресторанний комплекс ФЕРЕНЦ, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

1. Кризовий менеджмент і беззбиткова робота комплексу протягом першого локдауну (враховуючи три неробочі місяці - березень, квітень, травень 2020 року та робочі місяці червень, липень, серпень 2020 року). Реструктуризація роботи комплексу.
2. Покращення якості обслуговування в готелі, що дозволило підняти загальну оцінку до 9,5 (згідно з сайтом Booking.com)
3. Бюджетування роботи готелю та ресторану.
4. Розробка стратегії реанімування роботи ресторану після попереднього запуску. Напрацювання позитивного іміджу, контактів, перехід на нові способи роботи в умовах корона-кризи.

Засновник

с 07.2017 по наст. время (7 лет 4 месяца)
4p Sercice: Digital, Дистанційно (Маркетинг, реклама, PR)

Маркетингова агенція, що почала із просування бізнесів у сфері гостинності, але тепер розширила свої послуги і для інших сфер. Компанія успішно ураковує та просуває бізнеси у мережі Інтернет із таких наш як: туризм, сфера краси, естетична медицина, івенти та MICE, приватні клініки, ювелірні салони та салони брендового одягу. Компанія також допомагає інших виходити на зовнішні ринки загалом, особливо на ринки Близького Сходу: Катар, Королівство Саудівська Аравія, Об'єднані Арабські Емірати, Оман, Бахрейн тощо.

Директор готельно-ресторанного комплексу

с 04.2013 по 08.2019 (6 лет 4 месяца)
Готельно-ресторанний комплекс "Нота Бене", Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

1. Бізнес-планування та оперативне планування роботи готельного комплексу, в т.ч. складання бюджету.
2. Підбір, навчання персоналу, розробка та впровадження мотиваційних систем.
3. Розробка та впровадження корпоративних стандартів обслуговування.
4. Оптимізація витрат на обслуговування готельного комплексу;
розробка, впровадження та корекція плану продажів та формування цінової політики.
5. Впровадження програмних рішень автоматизації роботи готельного комплексу Servio, UCS Shelter, програми управлінського обліку, програми CRM (програми лояльності).

Менеджер готельно-ресторанного комплексу

с 04.2012 по 04.2013 (1 год)
Готельно-ресторанний комплекс "Галицька Корона", Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

1. Відкриття готелю «з нуля».
2. Підбір та навчання персоналу.
3. Розробка та впровадження стандартів обслуговування служби прийому та розміщення, служби безпеки, інженерно-експлуатаційної служби, служби ресторанного сервісу.
4. Бізнес-планування та бюджетування.

Менеджер готельно-ресторанного комплексу

с 04.2004 по 03.2012 (7 лет 11 месяцев)
Готель "Швейцарський", Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

За період роботи отримано практичний досвід функціонування всіх служб готелю.

Викладач

с 06.2002 по 01.2003 (7 месяцев)
Інститут Підприємництва та Перспективних технологій, Львів (Освіта, наука)

Образование

ІППТ при НУ "Львівська політехніка"

Міжнародна економіка, Львів
Высшее, с 1999 по 2004 (5 лет)

Знания и навыки

  • Користувач Internet
  • Знання офісних програм
  • Jira
  • Маркетинг

Знание языков

  • Английский — свободно
  • Русский — свободно
  • Украинский — свободно
  • Арабский — начинающий

Дополнительная информация

Телефон: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты