Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 28 апреля 2024 PRO

Личные данные скрыты

Этот соискатель решил скрыть свои личные данные и контакты, но ему можно отправить сообщение или предложить вакансию.

Этот соискатель решил скрыть свои личные данные и контакты. Вы можете связаться с ним со страницы https://www.work.ua/resumes/5465954

Кухар, 24 000 грн

Занятость:
Полная занятость.
Город:
Киев

Контактная информация

Соискатель скрыл свои личные данные, но вы сможете отправить ему сообщение или предложить вакансию, если откроете контакты.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Кухар холодного процесу

с 04.2023 по наст. время (1 год 1 месяц)
Готельно-ресторанний бізнес

Знання історії страв.
Знання всіх ТК.
Проведення стажування.
Написання закупки.
Участь в генприбираннях, інвентаризації .
Видача страв.
Обслуговування бенкетів та Укрзалізниці.

Кухар-універсал

с 09.2022 по 04.2023 (7 месяцев)
Ресторан Pesto, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Приготування піци
Приготування всіх страв по холодному процесі
Приготування страв на гарячому процесі
Участь в закупці
Участь в інвентаризації
Проведення майстер-класів для дітей з приготування не складних страв
Приготування страв з банкетного меню

Кухар-універсал

с 04.2022 по 06.2022 (2 месяца)
Кафе Gosti, Сквира (Готельно-ресторанний бізнес)

- Дотримання чистоти й охайності на робочому місці
- Приготування всіх страв з меню згідно технологічних рецептур
- Приготування страв на банкети
- Контроль якості продукції, що випускається
- Дотримання товарного сусідства
- Забезпечення необхідної форми подачі страви
- Раціональне управління запасами, мінімізація відходів
- Слідкування за термінами реалізації
- Участь в генеральних прибираннях
- Проведення стажування для нових кухарів
- Управління персоналом на кухні
- Відповідальність за якість готових страв та напівфабрикатів
- Відповідальність за проведення закупки товарів
- Проведення інвентаризації
- Приготування нових страв з головним технологом закладу
- Дотримання санітарно-гігієнічних норм праці
- Відповідальність за прийом продуктів від постачальників
- Зберігання кухонних приладів у належному технічному стані
- Інформування керуючої кухнею про будь-які виявлені фактори ризику

Кухар універсал, су-шеф

с 09.2021 по 04.2022 (7 месяцев)
Montana Pizza, Полтава (Готельно-ресторанний бізнес)

- Дотримання чистоти й охайності на робочому місці
- Приготування всіх страв з меню згідно технологічних рецептур
- Приготування страв на банкети
- Контроль якості продукції, що випускається
- Дотримання товарного сусідства
- Забезпечення необхідної форми подачі страви
- Раціональне управління запасами, мінімізація відходів
- Слідкування за термінами реалізації
- Участь в генеральних прибираннях
- Проведення стажування для нових кухарів
- Управління персоналом на кухні
- Відповідальність за якість готових страв та напівфабрикатів
- Відповідальність за проведення закупки товарів
- Проведення інвентаризації
- Приготування нових страв з головним технологом закладу
- Дотримання санітарно-гігієнічних норм праці
- Відповідальність за прийом продуктів від постачальників
- Зберігання кухонних приладів у належному технічному стані
- Інформування керуючої кухнею про будь-які виявлені фактори ризику

Кухар (Болгарія, КК Албена, готель 4* ''Малібу'')

с 06.2021 по 09.2021 (3 месяца)
Готель 4* ''Малібу'', Болгарія, Албена (Готельно-ресторанний бізнес)

- Дотримання чистоти й охайності на робочому місці
- Приготування напівфабрикатів, салатів, других страв, закусок та десертів
- Контроль якості продукції, що випускається
- Дотримання товарного сусідства
- Забезпечення необхідної форми подачі страви
- Раціональне управління запасами, мінімізація відходів
- Слідкування за термінами реалізації
- Участь в генеральних прибираннях

Кухар холодного цеху

с 09.2020 по 06.2021 (9 месяцев)
Montana Pizza, Полтава (Готельно-ресторанний бізнес)

- Приготування бургерів, салатів, сетів, десертів та закусок
- Приготування страв згідно технологічних карток
- Участь в закупівлі товару
- Дотримання чистоти й охайності на робочому місці
- Приготування напівфабрикатів
- Приготування страв на банкети
- Контроль якості продукції, що випускається
- Дотримання товарного сусідства
- Забезпечення необхідної форми подачі страви;
- Раціональне управління запасами, мінімізація відходів
- Слідкування за термінами реалізації
- Участь у проведенні інвентаризації
- Участь в генеральних прибираннях

Кухар-кондитер

с 05.2020 по 09.2020 (4 месяца)
Кафе ''Любава'', Лубни (Готельно-ресторанний бізнес)

- Приготування страв згідно технологічних карток
- Розроблення рецептур салатів
- Участь в закупівлі товару
- Дотримання чистоти й охайності на робочому місці
- Складання щоденних обідніх меню
- Слідкування за термінами реалізації
- Обслуговування клієнтів на банкетах
- Обслуговування клієнтів за столиками (у вільний від роботи час)
- Приготування страв на банкети

Образование

Полтавський університет економіки та торгівлі

Факультет: Харчових технологій готельно-ресторанного та туристичного бізнесу. Спеціальність: 181 "Харчові технології". Освітня програма: "Ресторанні технології", Полтава
Высшее, с 2018 по 2022 (4 года)

Кваліфікація: Виробництво та технології. Бакалавр з харчових технологій в ресторанному бізнесі
Рівень кваліфікації: Шостий рівень Національної рамки кваліфікацій
Додаткова інформація: Диплом з відзнакою

Знание языков

  • Украинский — свободно
  • Русский — свободно
  • Английский — начинающий
  • Болгарский — начинающий

Дополнительная информация

Професійні навички

•Чудова пам’ять
•Вміння приготування деяких коктейлів
•Знання рецептур і способів приготування європейської кухні.
•Вміння оформлювати та презентувати страви
•Знання товарного сусідства
•Досвід в розробці технологічних карток та меню.
•Досвід роботи на кухні за кордоном (Болгарія)
•Досвід в проведенні інвентаризації.
•Досвід в написанні закупки
•Тактильна, м'язова і температурна чутливість.
•Хороший естетичний смак
•Вміння працювати в команді
•Фізично і емоційно витривала

Особисті якості: наполегливість, старанність, відповідальність, вміння працювати в команді, творчий підхід, охайність, відсутність шкідливих звичок, кмітливість, винахідливість, вміння імпровізувати, стресостійкість, здатність до перемикань з однієї діяльності на іншу, організованість, хороша пам'ять, любов до кухні та кулінарії, прагнення до професійного досконалості.

Похожие кандидаты

Кухар
Киев

Шеф-кухар
55000 грн, Киев, Ивано-Франковск, Львов

Шеф-повар
Киев

Кухар
25000 грн, Киев

Повар
Киев

Кухар
Киев

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: