Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 3 сентября 2020

Олеся

Кухар

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
22 года
Город:
Киев

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Повар универсал

с 05.2020 по 08.2020 (3 месяца)
Ресторан Мясник и море, Одесса (Приготування, реалізацію і організацію споживання безпосередньо на місці кулінарної продукції)

Приготування страв суворо по технологічних картках, вивчення всіх процесів, швидка віддача страв, чіткість часу на видачу та її оформлення.
Процес видача, контролювання зустрічок, оформлення строго оформленного меню ресторану, контролювання часу на видачі страв, злагодження всі процесів на чітке видання страв

Повар холодного процесу

с 01.2020 по наст. время (4 года 4 месяца)
Ресторан Буффалино, Киев (Приготування холодних страв та закусок, десертів)

Відкриття нового італійського ресторану з 0 на холодному процесі, контроль по заготовках, дотримування вчасного віддачі страв, контроль якості і гарної подачі кожної страви, розпоряджати роботу між працівниками процесу, налагоджування колективу в роботі. Експерементувати щось нове, та проробляти страву до ідеальності

Повар

с 05.2019 по 01.2020 (8 месяцев)
ФМ групп, ресторан Spezzo, Киев (Приготування холодних страв, та десертів)

Приготування холодних страв та десертів, по технологічних картках, дотримання чистоти на робочому місці, відповідальність за стикерування дат, керування та розподілення роботи між працівниками, контроль по якості видачі страв, та дотримування їхнього зовнішнього виду, швидкість та якість, дисципліна та точність до кожної страви.

Кухар

с 08.2018 по 01.2019 (5 месяцев)
Ресторан «Фиеста», Староконстантинов (-обслуговування клієнтів у харчовій промисловості, надання кофмортної атмосфери.)

- приготування перших страв
- приготування гарнірів( складних, простих, комбінованих)
- приготування заготовок
- допомога кухарям інших сфер приготування
- досягнення швидкості, нових здібностей та уміння
- приготування бенкетів та фуршетів
- проведення дитячих майстер класів

Кухар

с 04.2018 по 08.2018 (4 месяца)
Піцерія «СВ», Староконстантинов (Обслуговування клієнтів у харчовій промисловості)

- Приготування різних страв
- Працювання кухарем універсалом

Образование

Національний Університет Харчових Технологій

Інженер-Технолог харчової промисловості, Киев
Неоконченное высшее, с 2019 по 2024 (4 года 8 месяцев)

Технолог-Інженер харчової промисловості.
Дана професія дає навички:
-контроль якості продуктів
-дослідження продуктів по хіміко-фізіологічних показниках
- експртиза якості
- дослідження за органолептичними показниками

Старокостянтинівський професійний ліцей

Кухар 3, 4 розряду - кондитер 3 розряду, Староконстантинов
Среднее специальное, с 2016 по 2019 (2 года 9 месяцев)

- уміння приготування страв властиві розряду
- вивчення теоретичної та практичної частини
- проходження практичної частини на місці закладу
- навчання за новітньою програмою
- досягнення нових вершин у галузі харчової технології

Дополнительное образование и сертификаты

Курси по оформленю страв та нарізок

3 місяці

Похожие кандидаты

Шеф-кухар
Киев

Кухар
25000 грн, Киев

Шеф-кухар, сушеф
Киев, Винница

Кухар
20000 грн, Киев

Шеф-кухар
55000 грн, Киев, Ивано-Франковск, Львов

Шеф-кухар (суши, японська кухня)
50000 грн, Киев

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: