Резюме від 3 вересня 2020

Олеся

Кухар

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
22 роки
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Повар универсал

з 05.2020 по 08.2020 (3 місяці)
Ресторан Мясник и море, Одесса (Приготування, реалізацію і організацію споживання безпосередньо на місці кулінарної продукції)

Приготування страв суворо по технологічних картках, вивчення всіх процесів, швидка віддача страв, чіткість часу на видачу та її оформлення.
Процес видача, контролювання зустрічок, оформлення строго оформленного меню ресторану, контролювання часу на видачі страв, злагодження всі процесів на чітке видання страв

Повар холодного процесу

з 01.2020 по нині (4 роки 4 місяці)
Ресторан Буффалино, Киев (Приготування холодних страв та закусок, десертів)

Відкриття нового італійського ресторану з 0 на холодному процесі, контроль по заготовках, дотримування вчасного віддачі страв, контроль якості і гарної подачі кожної страви, розпоряджати роботу між працівниками процесу, налагоджування колективу в роботі. Експерементувати щось нове, та проробляти страву до ідеальності

Повар

з 05.2019 по 01.2020 (8 місяців)
ФМ групп, ресторан Spezzo, Киев (Приготування холодних страв, та десертів)

Приготування холодних страв та десертів, по технологічних картках, дотримання чистоти на робочому місці, відповідальність за стикерування дат, керування та розподілення роботи між працівниками, контроль по якості видачі страв, та дотримування їхнього зовнішнього виду, швидкість та якість, дисципліна та точність до кожної страви.

Кухар

з 08.2018 по 01.2019 (5 місяців)
Ресторан «Фиеста», Староконстантинов (-обслуговування клієнтів у харчовій промисловості, надання кофмортної атмосфери.)

- приготування перших страв
- приготування гарнірів( складних, простих, комбінованих)
- приготування заготовок
- допомога кухарям інших сфер приготування
- досягнення швидкості, нових здібностей та уміння
- приготування бенкетів та фуршетів
- проведення дитячих майстер класів

Кухар

з 04.2018 по 08.2018 (4 місяці)
Піцерія «СВ», Староконстантинов (Обслуговування клієнтів у харчовій промисловості)

- Приготування різних страв
- Працювання кухарем універсалом

Освіта

Національний Університет Харчових Технологій

Інженер-Технолог харчової промисловості, Киев
Незакінчена вища, з 2019 по 2024 (4 роки 8 місяців)

Технолог-Інженер харчової промисловості.
Дана професія дає навички:
-контроль якості продуктів
-дослідження продуктів по хіміко-фізіологічних показниках
- експртиза якості
- дослідження за органолептичними показниками

Старокостянтинівський професійний ліцей

Кухар 3, 4 розряду - кондитер 3 розряду, Староконстантинов
Середня спеціальна, з 2016 по 2019 (2 роки 9 місяців)

- уміння приготування страв властиві розряду
- вивчення теоретичної та практичної частини
- проходження практичної частини на місці закладу
- навчання за новітньою програмою
- досягнення нових вершин у галузі харчової технології

Додаткова освіта та сертифікати

Курси по оформленю страв та нарізок

3 місяці

Схожі кандидати

Шеф-кухар
55000 грн, Київ, Івано-Франківськ, Львів

Шеф-кухар (суши, японська кухня)
50000 грн, Київ

Повар-универсал
20000 грн, Київ

Помічник на кухню
Київ

Шеф-повар
Київ

Шеф-повар
Київ

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: