Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 9 марта 2023 PRO

Михайло

Суші-шеф, старший сушист, 25 000 грн

Занятость:
Полная занятость, неполная занятость.
Возраст:
32 года
Город проживания:
Луцк
Готов работать:
Винница, Другие страны, Ивано-Франковск, Луцк, Львов, Одесса, Ровно, Удаленно

Контактная информация

Соискатель указал телефон, эл. почту и Instagram.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Бренд - Шеф

с 11.2019 по наст. время (4 года 6 месяцев)
Мережа закладів харчування, Луцьк (Готельно-ресторанний бізнес)

- приготування страв з меню;
- організація роботи на процесі (напрямок суші);
- формування графіків роботи працівників;
- введення в меню нових страв;
- перевірка та контроль усіх етапів роботи сушистів;
- ведення внутрішньої звітності (калькуляційні карти, накладні);
- тренінги та навчання персоналу;
- проведення майстер-класів;
- реагування на скарги гостей та оперативне вирішення проблемних ситуацій;
- контроль та дотримання правил охорони праці та санітарних норм;
- підбір персоналу.

Суші-шеф

с 04.2017 по 09.2019 (2 года 5 месяцев)
Мережа ресторанів «Базилік», Луцьк (Ресторанний бізнес, сфера обслуговування)

- приготування страв з меню;
- організація роботи на процесі (напрямок суші);
- формування графіків роботи працівників;
- введення в меню нових страв;
- перевірка та контроль усіх етапів роботи сушистів;
- ведення внутрішньої звітності (калькуляційні карти, накладні);
- тренінги та навчання персоналу;
- проведення майстер-класів;
- реагування на скарги гостей та оперативне вирішення проблемних ситуацій;
- контроль та дотримання правил охорони праці та санітарних норм;
- підбір персоналу.

Старший зміни (процес суші)

с 02.2013 по 04.2017 (4 года 2 месяца)
Мережа ресторанів «Базилік», Луцьк (Ресторанний бізнес, сфера обслуговування)

- приготування страв з меню;
- організація роботи в зміні;
- контроль за дотриманням графіків роботи працівників;
- проведення щотижневої та щомісячної інвентаризацій;
- дотримання санітарних та технологічних норм зберігання продуктів;
- дотримання часових стандартів видачі страв;
- підтримка чистоти на робочому місці.

Сушист

с 10.2012 по 02.2013 (4 месяца)
Мережа ресторанів «Базилік», Луцьк (Ресторанний бізнес, сфера обслуговування)

- приготування страв з меню;
- дотримання часових стандартів видачі страв;
- підтримка чистоти на робочому місці.

Кухар

с 02.2011 по 09.2012 (1 год 7 месяцев)
Ресторація «БРАМА», Луцьк (Ресторанний бізнес, сфера обслуговування)

- приготування страв з меню (гарячий процес);
- дотримання часових стандартів видачі страв;
- підтримка чистоти на робочому місці.

Кухар-сушист

с 07.2009 по 01.2011 (1 год 6 месяцев)
Ресторан «Грабінскі», Луцьк (Ресторанний бізнес, сфера обслуговування)

- приготування страв з меню (суші);
- дотримання часових стандартів видачі страв;
- підтримка чистоти на робочому місці.

Образование

Луцьке ВПУ №9

Кухар, кондитер, Луцьк
Среднее специальное, с 2006 по 2009 (2 года 9 месяцев)

Дополнительная информация

Мета:
Розвиток, здобуття нового досвіду, вдосконалення навичок.


Вміння та навики:
•Розробка меню, навчання персоналу, організація робочого місця.
•Хороший управлінський досвід та досвід роботи на процесі.
•Впевнений користувач ПК.
•Підбір персоналу.


Додаткова інформація:
•Відповідальність, чесність, професіоналізм, жага до нових знань, повна віддача справі якою займаюся.
•Проходив навчання з підбору персоналу.
•Цікавлюсь Азіатською кухнею, при можливості відвідую майстер класи.

Другие резюме этого кандидата

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: