Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 6 марта 2023 Файл

Михайло

Бренд-шеф (організація роботи, розробка меню, суші)

Возраст:
32 года
Город проживания:
Луцк
Готов работать:
Другие страны, Ивано-Франковск, Киев, Луцк, Львов, Ровно, Тернополь

Контактная информация

Соискатель указал телефон, эл. почту и Instagram.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Загруженный файл

Версия для быстрого просмотра

Это резюме размещено в виде файла. Эта версия для быстрого просмотра может быть хуже, чем оригинал резюме.

РЕЗЮМЕ

Кілецький Михайло

Дата народження: 28.08.1991р.
Місто проживання: Луцьк
Сімейний стан: неодружений
Контактний телефон: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
Instagram - Міша Кілецький
e-mail: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
Посада: бренд шеф, організація роботи, розробка меню

Мета

Ділитися досвідом та допомагати розвиватися закладам України і завдяки цьому
вдосконалюватися самому.
Останнім часом багато працював над розробкою меню для різних закладів (від економ до
преміум сегменту), навчав персонал, допомагав із формуванням стратегії та запуском
закладів. Це захоплює мене і я хочу продовжувати рухатися в цьому напрямку.

Виконані проекти:
Доставка SUSHI & PIZZA YUMMY 🧡
BAR 7 🇺🇦 | Ресторан | Тераса | Доставка
Кальянний клуб ROYAL • lounge • bar •
Бар «ПЯТНИЦЯ» суші | піца | бенкети | Луцьк
ДОСТАВКА СУШИ 🍣 МЕЛИТОПОЛЬ
SUSHI TIME
Ті самі суші 🍙🍣

Досвід роботи

• Мережа закладів харчування, м. Луцьк

Посада: бренд-шеф
Період роботи: 11.2019 р. — по даний час.
Обов’язки:
- створення та періодичне оновлення меню;
- організація роботи на процесі (напрямок суші);
- формування графіків роботи працівників;
- перевірка та контроль усіх етапів роботи сушистів;
- ведення внутрішньої звітності (калькуляційні карти, накладні);
- тренінги та навчання персоналу;
- проведення майстер-класів;
- реагування на скарги гостей та оперативне вирішення проблемних ситуацій;
- контроль та дотримання правил охорони праці та санітарних норм;
- приготування страв з меню;
- підбір персоналу.
• Мережа ресторанів «Базилік», м. Луцьк

Посада: суші-шеф
Період роботи: 04.2017 р. — 10.2019 р.
Обов’язки:
- приготування страв з меню;
- організація роботи на процесі (напрямок суші);
- формування графіків роботи працівників;
- введення в меню нових страв;
- перевірка та контроль усіх етапів роботи сушистів;
- ведення внутрішньої звітності (калькуляційні карти, накладні)
- робота з постачальниками, замовлення продуктів;
- тренінги та навчання персоналу;
- проведення майстер-класів;
- реагування на скарги гостей та оперативне вирішення проблемних ситуацій;
- контроль та дотримання правил охорони праці та санітарних норм;
- підбір персоналу.

Посада: старший зміни (процес суші)
Період роботи: 02.2013 р. — 04.2017 р.
Обов’язки:
- приготування страв з меню;
- організація роботи в зміні;
- контроль за дотриманням графіків роботи працівників;
- проведення щотижневої та щомісячної інвентаризацій;
- дотримання санітарних та технологічних норм зберігання продуктів;
- дотримання часових стандартів видачі страв;
- підтримка чистоти на робочому місці.

Посада: сушист
Період роботи: 10.2012 р. — 02.2013 р.
Обов’язки:
- приготування страв з меню;
- дотримання часових стандартів видачі страв;
- підтримка чистоти на робочому місці.

• Ресторація «БРАМА», м. Луцьк

Посада: кухар
Період роботи: 2011 р. – 2012 р.
Обов’язки:
- приготування страв з меню (гарячий процес);
- дотримання часових стандартів видачі страв;
- підтримка чистоти на робочому місці.
• Ресторан «Грабінскі», м. Луцьк

Посада: кухар-сушист
Період роботи: 2009 р. – 2011 р.
Обов’язки:
- приготування страв з меню (суші);
- дотримання часових стандартів видачі страв;
- підтримка чистоти на робочому місці.

Освіта

● Луцьке ВПУ №9
Назва спеціальності: кухар, кондитер
Період навчання: 2006 р.— 2009 р.

Вміння та навики

● Розробка меню (від економ до преміум сегменту).
● Запуск закладів з 0.
● Навчання персоналу, організація робочого місця.
● Хороший управлінський досвід та досвід роботи на процесі.
● Впевнений користувач ПК.
● Підбір персоналу.

Додаткова інформація

● Відповідальність, чесність, професіоналізм, жага до нових знань, повна віддача
справі, якою займаюся.
● Займаюся спортом та саморозвитком.
● Проходив навчання з підбору персоналу.
● Є пристрасть до Азіатської кухні.

Другие резюме этого кандидата

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: