Михайло
Бренд-шеф (організація роботи, розробка меню, суші)
- Возраст:
- 32 года
- Город проживания:
- Луцк
- Готов работать:
- Другие страны, Ивано-Франковск, Киев, Луцк, Львов, Ровно, Тернополь
Контактная информация
Соискатель указал телефон, эл. почту и Instagram.
Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.
Получить контакты этого кандидата можно на странице https://www.work.ua/resumes/7524450
Загруженный файл
Это резюме размещено в виде файла. Эта версия для быстрого просмотра может быть хуже, чем оригинал резюме.
Кілецький Михайло
Дата народження: 28.08.1991р.
Місто проживання: Луцьк
Сімейний стан: неодружений
Контактний телефон: [
Instagram - Міша Кілецький
e-mail: [
Посада: бренд шеф, організація роботи, розробка меню
Мета
Ділитися досвідом та допомагати розвиватися закладам України і завдяки цьому
вдосконалюватися самому.
Останнім часом багато працював над розробкою меню для різних закладів (від економ до
преміум сегменту), навчав персонал, допомагав із формуванням стратегії та запуском
закладів. Це захоплює мене і я хочу продовжувати рухатися в цьому напрямку.
Виконані проекти:
Доставка SUSHI & PIZZA YUMMY 🧡
BAR 7 🇺🇦 | Ресторан | Тераса | Доставка
Кальянний клуб ROYAL • lounge • bar •
Бар «ПЯТНИЦЯ» суші | піца | бенкети | Луцьк
ДОСТАВКА СУШИ 🍣 МЕЛИТОПОЛЬ
SUSHI TIME
Ті самі суші 🍙🍣
Досвід роботи
• Мережа закладів харчування, м. Луцьк
Посада: бренд-шеф
Період роботи: 11.2019 р. — по даний час.
Обов’язки:
- створення та періодичне оновлення меню;
- організація роботи на процесі (напрямок суші);
- формування графіків роботи працівників;
- перевірка та контроль усіх етапів роботи сушистів;
- ведення внутрішньої звітності (калькуляційні карти, накладні);
- тренінги та навчання персоналу;
- проведення майстер-класів;
- реагування на скарги гостей та оперативне вирішення проблемних ситуацій;
- контроль та дотримання правил охорони праці та санітарних норм;
- приготування страв з меню;
- підбір персоналу.
• Мережа ресторанів «Базилік», м. Луцьк
Посада: суші-шеф
Період роботи: 04.2017 р. — 10.2019 р.
Обов’язки:
- приготування страв з меню;
- організація роботи на процесі (напрямок суші);
- формування графіків роботи працівників;
- введення в меню нових страв;
- перевірка та контроль усіх етапів роботи сушистів;
- ведення внутрішньої звітності (калькуляційні карти, накладні)
- робота з постачальниками, замовлення продуктів;
- тренінги та навчання персоналу;
- проведення майстер-класів;
- реагування на скарги гостей та оперативне вирішення проблемних ситуацій;
- контроль та дотримання правил охорони праці та санітарних норм;
- підбір персоналу.
Посада: старший зміни (процес суші)
Період роботи: 02.2013 р. — 04.2017 р.
Обов’язки:
- приготування страв з меню;
- організація роботи в зміні;
- контроль за дотриманням графіків роботи працівників;
- проведення щотижневої та щомісячної інвентаризацій;
- дотримання санітарних та технологічних норм зберігання продуктів;
- дотримання часових стандартів видачі страв;
- підтримка чистоти на робочому місці.
Посада: сушист
Період роботи: 10.2012 р. — 02.2013 р.
Обов’язки:
- приготування страв з меню;
- дотримання часових стандартів видачі страв;
- підтримка чистоти на робочому місці.
• Ресторація «БРАМА», м. Луцьк
Посада: кухар
Період роботи: 2011 р. – 2012 р.
Обов’язки:
- приготування страв з меню (гарячий процес);
- дотримання часових стандартів видачі страв;
- підтримка чистоти на робочому місці.
• Ресторан «Грабінскі», м. Луцьк
Посада: кухар-сушист
Період роботи: 2009 р. – 2011 р.
Обов’язки:
- приготування страв з меню (суші);
- дотримання часових стандартів видачі страв;
- підтримка чистоти на робочому місці.
Освіта
● Луцьке ВПУ №9
Назва спеціальності: кухар, кондитер
Період навчання: 2006 р.— 2009 р.
Вміння та навики
● Розробка меню (від економ до преміум сегменту).
● Запуск закладів з 0.
● Навчання персоналу, організація робочого місця.
● Хороший управлінський досвід та досвід роботи на процесі.
● Впевнений користувач ПК.
● Підбір персоналу.
Додаткова інформація
● Відповідальність, чесність, професіоналізм, жага до нових знань, повна віддача
справі, якою займаюся.
● Займаюся спортом та саморозвитком.
● Проходив навчання з підбору персоналу.
● Є пристрасть до Азіатської кухні.
Другие резюме этого кандидата
25 000 грн
Винница, Ивано-Франковск, еще 6 городов
Среднее специальное образование · Полная занятость, неполная занятость
- Бренд - Шеф, Мережа закладів харчування, 4 года 6 месяцев
- Суші-шеф, Мережа ресторанів «Базилік», 2 года 5 месяцев
Похожие кандидаты
Бренд шеф-повар (замена меню)
Винница, Днепр
,
еще 8 городов
Шеф-кухар (консультація, розробка меню, ребрендинг)
Днепр, Запорожье
,
еще 8 городов
Шеф-кухар (розробка меню у заклади)
Киев
Шеф-кухар (розробка меню)
Киев
Шеф-кухар (запуск з нуля, розробка меню, ребрендинг)
Ивано-Франковск, Львов
,
еще 4 города
Шеф-повар (розробка меню, навчання персоналу)
Днепр, Киев
,
еще 5 городов