Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 26 января 2024 PRO

Александр

Начальник охорони, охоронник, торгівельний представник з авто, 10 000 грн

Занятость:
Полная занятость, неполная занятость.
Возраст:
50 лет
Город:
Кропивницкий

Контактная информация

Соискатель указал телефон , эл. почту и адрес.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Співробітник, заст. нач охорони, начальник ВВО, охоронник 4-го розряду.

с 10.1994 по наст. время (29 лет 7 месяцев)
МВ УМСС, ДП "КХП-2", ПП "Логістик МТС", ДП "Інгульська шахта", Кропивницький (Охорона громадського порядку, збереження мат. цінностей підприємства.)

Організація охорони підприємств,( (організація з “нуля”, підбір та перевірка кандидатів на посади, ведення все бічної документації, журналів, відомостей, посадових інструкцій, розробка маршрутних карт, установка відеоспостереження, монтаж та установка захисних огороджень «Єгоза», колючий дріт і т. п. », облаштування КПП, запровадження пропускного режиму та інші питання щодо збереження та недопущення розкрадань мат. цінностей, профілактичні заходи з питань пожежної безпеки та ліквідації пожеж, співпраця з правоохоронними органами та структурами протипожежної і техногенної безпеки, проведення занять з особовим складом , здійснення контролю за несенням службі підлеглими (гласні, негласні перевірки , введення жетонних систем і т.п.,. )
Знання правової діяльності охоронних структур , нормативних актів та інших документів регламентуючих діяльність охороні .

Образование

КТСГ

Правознавство, юрист., Кропивницький
Неоконченное высшее, с 2002 по 2005 (3 года)

Юредична підтримка.

Другие резюме этого кандидата

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: