Лилия
Шеф-повар, 70 000 грн
Контактная информация
Соискатель указал телефон , эл. почту и Instagram.
Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.
Получить контакты этого кандидата можно на странице https://www.work.ua/resumes/6084922/
Опыт работы
Шеф повар одесса
с 11.2025 по наст. время
(2 месяца)
Pomodoro, Одеса (Готельно-ресторанний бізнес)
•Приготування страв згідно з технологічними картами.
•Контроль якості продуктів та дотримання санітарних норм.
•Організація роботи на кухні та оптимізація процесів.
•Взаємодія з командою та забезпечення стабільної швидкості видачі.
•Підтримання чистоти робочої зони.
Шеф-повар
с 12.2024 по наст. время
(1 год)
G-Group, ресторанна компанія, Одеса (Готельно-ресторанний бізнес)
Шеф-повар
с 07.2024 по 10.2024
(4 месяца)
Пляж Varadero, Одеса (Готельно-ресторанний бізнес)
Бренд-шеф
с 04.2022 по наст. время
(3 года 9 месяцев)
Ресторан Maison, Миколаїв (Харчова промисловість)
Шеф -Повар
с 01.2021 по наст. время
(5 лет)
Городской рынок еды, Одесса (Гостинично-ресторанный бизнес)
Шеф-повар
с 01.2021 по 12.2021
(1 год)
Food market, Одесса (Готельно-ресторанний бізнес)
РАЗРАБОТКА МЕНЮ
ПОДБОР ПЕРСОНАЛА
ОБУЧЕНИЕ ПЕРСОНАЛА
СОСТАВЛЕНИЯ Т.К.
ЗАКАЗ ПРОДУКТОВ -ПРИЁМ ТОВАРА
Шеф-повар
с 09.2017 по 03.2020
(2 года 7 месяцев)
Ресторан Mamacasala, Одесса (Гостинично-ресторанный бизнес)
Су-шеф
с 10.2013 по 02.2015
(1 год 5 месяцев)
Ресторан, Терасса, Одесса (Гостинично-ресторанный бизнес)
Шеф-повар
с 01.2012 по 09.2013
(1 год 9 месяцев)
Ресторан Veliss, Одесса (Гостинично-ресторанный бизнес)
Су-шеФ
с 04.2010 по 10.2013
(3 года 7 месяцев)
МАМАКАЗАЛА, Одесса (Гостинично-ресторанный бизнес)
Су-шеф
с 10.2007 по 05.2010
(2 года 8 месяцев)
Ресторан Старгородъ, Николаев (Гостинично-ресторанный бизнес)
Знания и навыки
- Уміння працювати в режимі багатозадачності
- Здатність до навчання
- Комунікабельність
- Приготування страв
- Доброзичливість
- Приготування гарячих страв
- Приготування холодних страв
- Чесність
- Українська кухня
- Європейська кухня
- Адаптивність
- Готування фаст-фуду
- Готування піци
- Дисциплінованість
- Випікання
- Готування на мангалі
- Італійська кухня
Знание языков
Украинский — свободно
Рекомендации
-
Харазян Влад
Шеф-повар, Ресторан "Бертека"
Контактные данные скрыты -
Костромицкий Евгений
Шеф-повар, Ресторан "Юг" -"РИФ"
Контактные данные скрыты
Дополнительная информация
•Замовлення та приймання продуктів у постачальників
•Розробка страв, складання меню та технологічних карт (ТТК)
•Підбір, навчання та організація роботи персоналу
•Ведення документації та звітності
•Оптимізація роботи кухні та контроль якості страв
•Дотримання санітарних норм
Похожие кандидаты
-
Шеф-кухар
Одесса -
Шеф-повар, бренд
60000 грн, Одесса, Удаленно -
Бренд-шеф, консультант, технолог
Одесса, Киев , еще 2 города -
Шеф-кухар
60000 грн, Одесса -
Технолог харчового виробництва, шеф-кухар
60000 грн, Одесса, Киев , еще 2 города