Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 10 марта 2020 PRO

Владислав

Координатор проектов, 40 000 грн

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
50 лет
Город:
Киев

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Старший офіцер відділу міжнародних договорів у сфері контролю над звичайними озброєннями Управління верифікації Генерального штабу Збройних Сил України

с 09.2015 по наст. время (8 лет 9 месяцев)
Міністерство Оборони України, Київ (Охорона, безпека, оборона)

Участь у АТО. Керівник української сторони координаційної групи «Донецьк» Спільного центру з контролю та координації питань припинення вогню та стабілізації лінії розмежування сторін, м. Донецьк (тимчасово неконтрольована територія України)

с 06.2015 по 09.2015 (3 месяца)
Міністерство Оборони України, Донецьк (Охорона, безпека, оборона)

Старший офіцер відділу міжнародних договорів у сфері контролю над звичайними озброєннями Управління верифікації Генерального штабу Збройних Сил України

с 01.2005 по 12.2015 (10 лет 11 месяцев)
Міністерство Оборони України, Київ (Охорона, безпека, оборона)

Військовий спостерігач у Місії ООН в Ефіопії та Еритреї

с 01.2003 по 12.2004 (1 год 11 месяцев)
ООН, Асмара (Військовий спостерігач)

Офіцер Центру забезпечення реалізації договорів, м. Київ

с 01.1999 по 12.2003 (4 года 11 месяцев)
Міністерство Оборони України, Київ (Охорона, безпека, оборона)

Командир взводу, Воєнний інститут університету ім. Шевченка, м. Київ

с 01.1993 по 12.1998 (5 лет 11 месяцев)
Міністерство Оборони України, Київ (Охорона, безпека, оборона)

Образование

Академія Генерального штабу Збройних Сил Італії, м. Рим, Італія

Оперативно-тактичний рівень, Магістр міжнародних воєнно-стратегічних наук, Рим
Высшее, с 2010 по 2011 (8 месяцев)

Військовий інститут університету ім. Т,Шевченка, м. Київ, Україна

Військовий перекладач, Киев
Высшее, с 1993 по 1998 (4 года 8 месяцев)

Військово-музичне училище, м. Москва, Росія

Труба, фортепіано, Москва
Среднее специальное, с 1988 по 1992 (3 года 8 месяцев)

Знания и навыки

MS Office

Знание языков

  • Украинский — свободно
  • Английский — свободно
  • Немецкий — свободно
  • Итальянский — выше среднего

Дополнительная информация

У повсякденній діяльності займаюсь імплементацією міжнародних договорів у галузі контролю над звичайними озброєннями. Багаторазово брав участь у складі інспекційних груп України при інспектуванні військових частин іноземних держав.
Брав участь у переговорному процесі щодо підготовки та вдосконалення двосторонніх угод про заходи зміцнення довіри та безпеки між Україною та суміжними державами.
У березні 2014 р. організовував прибуття військових спостерігачів держав-учасниць ОБСЄ з метою спостереження за незвичайною військовою діяльністю з боку Російської Федерації на території Автономної Республіки Крим та супроводжував представників 32 країн в ході заходу. Висновки військових спостерігачів використовувались у дипломатичній роботі для відстоювання позицій України.
У лютому 2015 р. очолював інспекційну групу України під час проведення інспекції зазначеного району на території Ростовської області з метою з’ясування характеру військової діяльності збройних сил Російської Федерації у прикордонних з Україною районах. Проведення даної інспекції на території Російської Федерації було обумовлено масштабною діяльністю її збройних сил у південно-західному регіоні на кордоні з Україною, а також інфільтрацією великої чисельності російських підрозділів та озброєння і військової техніки на територію Донецької та Луганської областей.
У березні 2015 р. був залучений до складу делегації України для участі у засіданні Форуму зі співробітництва у галузі безпеки ОБСЄ з метою здійснення доповіді перед делегаціями держав-учасниць ОБСЄ про результати проведеного заходу на території Російської Федерації.
У травні-серпні 2015 р. брав участь у АТО. Очолював координаційну групу «Донецьк» української сторони Спільного центру з контролю та координації питань припинення вогню та стабілізації лінії розмежування сторін, м. Донецьк (тимчасово неконтрольована територія України). Виконував функції переговірника при відновлюванні інфраструктури Донецької області.
У вересні 2015 р. брав участь у Мінських переговорах у рамках зустрічі експертів Робочої підгрупи з безпекових питань Тристоронньої контактної групи.
У березні 2016 р. брав участь у складі делегації України у черговому засіданні Форуму зі співробітництва у галузі безпеки ОБСЄ, на якому був уповноважений представляти позицію України.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты

Кандидаты по городам


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: