- PRO
Юрій
Шеф-кухар
- Рассматривает должности:
- Шеф-кухар, Завідувач виробництва, Сушеф
- Вид занятости:
- полная
- Возраст:
- 34 года
- Город:
- Львов
Контактная информация
Соискатель указал телефон и эл. почту.
Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.
Получить контакты этого кандидата можно на странице https://www.work.ua/resumes/6155414/
Опыт работы
Кухар
с 07.2023 по 09.2023
(2 месяца)
Готельно ресторанний комплекс Гора, Буковель (Готельно-ресторанний бізнес)
Кухар універсал
Гарячий цех, холодний цех, хоспер.
Шеф Кухар
с 09.2021 по 07.2023
(1 год 10 месяцев)
Mr. Fox, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)
- Контроль якості і таймінг приготування страв згідно технологічних карт
- Координація та оптимізація роботи кухні
- Замовлення та прийом необхідної кількості продуктів у постачальників згідно товарних залишків
- Ідеї та участь у розробках та проробках нового меню.
- Оновлення існуючих техкарт
- Координація та оптимізація роботи кухні
- Вдосконалення професійних навичок персоналу
- Проведення та аналіз інвентаризацій
Су Шеф, Шеф кухар
с 01.2021 по 09.2021
(8 месяцев)
Шампанерія XX, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)
- Контроль якості і таймінг приготування страв згідно технологічних карт
- Координація та оптимізація роботи кухні
- Замовлення та прийом продуктів у постачальників
- Участь у розробках та проробках нових страв з подальшим введенням в меню
- Розробка техкарт
- Вдосконалення професійних навичок персоналу
- Проведення та аналіз інвентаризації
Шеф Кухар
с 06.2020 по 01.2021
(7 месяцев)
New York Street Pizza, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)
- Контроль якості і таймінг приготування страв згідно технологічних карт.
- Координація та оптимізація роботи кухні
- Замовлення та прийом продуктів у постачальників
- Пошук нових постачальників з якіснішими та ринково-вигіднішими продуктами
- Розробка і проробка нових страв з подальшим введенням в меню
- Складання технологічних і калькуляційних карт
- Навчання та вдосконалення професійних навичок персоналу
- Проведення та аналіз інвентаризації
Су-шеф
с 10.2019 по 04.2020
(6 месяцев)
Джем, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)
-Контроль приготування страв згідно технологічних карт
-Координація та оптимізація роботи кухні
-Замовлення та прийом продуктів у постачальників
-Участь в проробках нових страв
Шеф кухар
с 04.2018 по 10.2019
(1 год 6 месяцев)
Замок Лева, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)
-Контроль якості приготування страв згідно технологічних карт
-Координація та оптимізація роботи кухні
-Замовлення та прийом продуктів у постачальників
-Участь в проробках нового меню, сезонного меню, банкетного меню
-Проведення інвентаризацій
-Складання технологічних карт
Кухар-універсал
с 07.2014 по 06.2015
(11 месяцев)
Сім'я, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)
-Приготування страв згідно технологічних карт
Кухар-універсал
с 01.2010 по 06.2014
(4 года 5 месяцев)
LaPiazza, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)
Приготування страв згідно технологічних карт
Образование
ЛВПУ ресторанного сервісу та туризму
Кухар-кондитер, Львів
Среднее специальное, с 2008 по 2010 (1 год 5 месяцев)
Знание языков
- Украинский — свободно
- Английский — выше среднего
Похожие кандидаты
-
Бренд-шеф, консультант, технолог
Львов, Киев , еще 2 города -
Шеф-кухар
Львов, Киев , еще 3 города -
Шеф-повар
65000 грн, Львов -
Шеф-кухар (запуск з нуля, розробка меню, ребрендинг)
Львов, Ивано-Франковск, Тернополь -
Бренд-шеф (консалтинг)
Львов, Винница , еще 8 городов -
Су-шеф
Львов