Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
  • PRO

Юрій

Шеф-кухар

Рассматривает должности:
Шеф-кухар, Завідувач виробництва, Сушеф
Вид занятости:
полная
Возраст:
34 года
Город:
Львов

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Кухар

с 07.2023 по 09.2023 (2 месяца)
Готельно ресторанний комплекс Гора, Буковель (Готельно-ресторанний бізнес)

Кухар універсал
Гарячий цех, холодний цех, хоспер.

Шеф Кухар

с 09.2021 по 07.2023 (1 год 10 месяцев)
Mr. Fox, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

- Контроль якості і таймінг приготування страв згідно технологічних карт
- Координація та оптимізація роботи кухні
- Замовлення та прийом необхідної кількості продуктів у постачальників згідно товарних залишків
- Ідеї та участь у розробках та проробках нового меню.
- Оновлення існуючих техкарт
- Координація та оптимізація роботи кухні
- Вдосконалення професійних навичок персоналу
- Проведення та аналіз інвентаризацій

Су Шеф, Шеф кухар

с 01.2021 по 09.2021 (8 месяцев)
Шампанерія XX, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

- Контроль якості і таймінг приготування страв згідно технологічних карт
- Координація та оптимізація роботи кухні
- Замовлення та прийом продуктів у постачальників
- Участь у розробках та проробках нових страв з подальшим введенням в меню
- Розробка техкарт
- Вдосконалення професійних навичок персоналу
- Проведення та аналіз інвентаризації

Шеф Кухар

с 06.2020 по 01.2021 (7 месяцев)
New York Street Pizza, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

- Контроль якості і таймінг приготування страв згідно технологічних карт.
- Координація та оптимізація роботи кухні
- Замовлення та прийом продуктів у постачальників
- Пошук нових постачальників з якіснішими та ринково-вигіднішими продуктами
- Розробка і проробка нових страв з подальшим введенням в меню
- Складання технологічних і калькуляційних карт
- Навчання та вдосконалення професійних навичок персоналу
- Проведення та аналіз інвентаризації

Су-шеф

с 10.2019 по 04.2020 (6 месяцев)
Джем, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

-Контроль приготування страв згідно технологічних карт
-Координація та оптимізація роботи кухні
-Замовлення та прийом продуктів у постачальників
-Участь в проробках нових страв

Шеф кухар

с 04.2018 по 10.2019 (1 год 6 месяцев)
Замок Лева, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

-Контроль якості приготування страв згідно технологічних карт
-Координація та оптимізація роботи кухні
-Замовлення та прийом продуктів у постачальників
-Участь в проробках нового меню, сезонного меню, банкетного меню
-Проведення інвентаризацій
-Складання технологічних карт

Кухар-універсал

с 07.2014 по 06.2015 (11 месяцев)
Сім'я, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

-Приготування страв згідно технологічних карт

Кухар-універсал

с 01.2010 по 06.2014 (4 года 5 месяцев)
LaPiazza, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

Приготування страв згідно технологічних карт

Образование

ЛВПУ ресторанного сервісу та туризму

Кухар-кондитер, Львів
Среднее специальное, с 2008 по 2010 (1 год 5 месяцев)

Знание языков

  • Украинский — свободно
  • Английский — выше среднего

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: