Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 4 июня 2021 PRO

Личные данные скрыты

Этот соискатель решил скрыть свои личные данные и контакты, но ему можно отправить сообщение или предложить вакансию.

Этот соискатель решил скрыть свои личные данные и контакты. Вы можете связаться с ним со страницы https://www.work.ua/resumes/6203588

Керівник підприємства, 20 000 грн

Занятость:
Полная занятость.
Город проживания:
Лубны
Готов работать:
Киев, Лубны

Контактная информация

Соискатель скрыл свои личные данные, но вы сможете отправить ему сообщение или предложить вакансию, если откроете контакты.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Керівник проєкту

с 05.2019 по 06.2019 (1 месяц)
Виборча компанія депутата ВРУ, Лубни (Політична)

Створення, запуск та ведення виборчої кампанії кандидата у депутати до ВРУ
Набір волонтерів (агітаторів), прорахунок потрібної кількості, прорахунок та обгрунтування фінансової частини виборчої кампанії. Взаємодія з іншими виборчими штабами. Створення графіку зустрічів виборців з кандидатом, з урахуванням логістики та графіків інших штабів. Забезпечення великої кількості виборців на зустрічах з кандидатом, прорахунок можливих провокаційних дій конкурентів, забезпечення безпеки кандидата.
Проведена успішна виборча компанія, набрано більше 240 волонтерів за короткий час (10 діб). Навчено та запущено у "поля" всіх волонтерів за 2 дні. Проведено більше 50 зустрічів з кандидатом без форс-мажорів.

Керівник відділень

с 03.2019 по наст. время (5 лет 3 месяца)
Транспорт, логістика

Управління офісами компанії у підпорядкованих керівнику містах. Ведення бухгалтерської та господарської звітності. Налагодження контактів та співпраця з органами нагляду та виконавчими органами влади. Оптимізація та налагодження роботи офісів, розробка та впровадження логістичних процесів між офісами.

За час роботи на керівній посаді скоротив витрати на утримання лубенського офісу на 60%, миргородського на 75%. Відкрив 3 нових офіса у центральних частинах міста, чим збільшив кількість клієнтів. Розроблений та запущений логістичний процес між підпорядкованими офісами. Розроблена та запущена регіональна рекламна кампанія.

Керівник автотранспортної компанії

с 06.2015 по 03.2019 (3 года 9 месяцев)
ФОП, Київ (Логістика, перевезення пасажирів)

Управління автотранспортним підприємством у сфері перевезення пасажирів. Підбір персонала та контроль над якістю наданих послуг. Слідкування над технічним станом автомобілів.

За час роботи з нуля запустив підприємство. Заключив договора на обслуговування та ремонт автомобілів. Заключив договора з партнерами підприємства на надання послуг.

Помічник НДУ ВР

с 10.2012 по 11.2014 (2 года 1 месяц)
ВРУ, Київ (Законодавчий орган державної влади)

Представник Народного депутата України по 148 виборчому округу. Ведення діяльності по м.Лубни та Лубенському районі, смт.Оржиця та Оржицькому районі. Робота у тісній співпраці з командою НДУ ВР. Взаємодія з органами місцевого самоврядування. Впровадження проєктів Народного Депутата на ввіреній території.

За час роботи з НДУ налогоджена співпраця з органами місцевого самоврядування, органами виконавчої влади, та іншими органами влади на ввіреній території. Запущено безліч ініциатив та проєктів депутата ВРУ.

Керівник ГО "Моя Полтавщина" Лубенський район

с 08.2011 по 12.2012 (1 год 4 месяца)
ГО "Моя Полтавщина", Лубни (Соціально побутова)

Керівник відділення ГО. Набір волонтерів для запровадження ініциатив ГО, виявлення потребності місцевого населення у допомозі та ініциативах ГО. Прорахунок доцільності ініциатив для населення , прорахунок та контроль виконання всього проєкту ГО. Навчання та прокачка волонтерів на результат.

За час роботи на керівній посаді були прораховані та запроваджені безліч ініциатив ГО. Набрано та навчено більше 300 підлеглих. Налагодження логістики та зворотнього звязку від волонтерів. Запуск, та доведення до результативного закінчення проєктів. Робота у співпраці з великою командою в умовах багатозадачності та стресових умовах. Публічні виступи перед великою кількісттю людей.

Спеціаліст з продажу електротоварів

с 03.2010 по 08.2011 (1 год 5 месяцев)
ТОВ "Максус-Україна", Лубни (торгівля, сервісне обслуговування)

Розробка регіона та присутність продукта на 100% торгових точок по маршруту.

За час роботи представленість продукту була не тільки у спеціалізованих ТТ а і у продуктових ТТ.

За короткий термін вивів продукт на регіональний ринок.

Супервайзер, заступник керівника торгівельного відділу

с 11.2002 по 09.2004 (1 год 10 месяцев)
АТЗТ "ГоНГ", Лубни (дистрибюція побутової хімії)

Розробка регіону, представленість на ТТ продукції, виконання планів продаж.

За час роботи на фірмі досяг 100% результатів по представленості на полицях у ТТ продукції дістрибюторів. Розробив та вивів у прибутковість нові маршрути.

При переведенні на посаду супервайзера, виділена торгова команда жодного разу не зірвала плани продаж по дистрибютору. При проведені перевірок представниками виробника, торгова команда проходила їх без зауважень, що надавало значних бонусів для дістрибютора.

Образование

НАУ

"Облік і аудит" економіст з бухгалтерського обліку та аналізу господарської діяльності, Київ
Высшее, с 2010 по 2014 (3 года 9 месяцев)

Знания и навыки

MS Office Торгсофт

Знание языков

  • Украинский — свободно
  • Английский — средний

Инвалидность

Вторая группа.
Робоча група інвалідності, без обмежень.

Дополнительная информация

Харизматичний, освідчениий талановитий спеціаліст з навичками на керівних посадах.Маю досвід публічних виступів. Великий досвід у роботі в умовах багатозадачності та команді, для досягнення позитивних результатів. Швидке розуміння фінансово-господарського стану підприємства та корегування роботи направлене на покрашення результатів роботи підприємства.
У житті дотримуюсь девізу: "БАЧУ ЦІЛЬ, НЕ БАЧУ ПЕРЕПОН"
Зарплатні очикування - 20000грн.
Готовий до відряджень та зміни місця проживання.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: