Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 16 мая 2024 PRO

Катерина

Адміністратор ресторану, 30 000 грн

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
25 лет
Город:
Киев

Контактная информация

Соискатель указал телефон , эл. почту и адрес.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Адміністратор ресторану

с 02.2023 по 05.2024 (1 год 3 месяца)
Osama Sushi, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

В мої обов’язки на даній посаді входило:
- управління колективом у кількості 20-25 осіб (кухарі, оператори-касири та курʼєри)
- Контроль якості видачі замовлень
- Управління скаргами/зауваженнями/негативом
- Контроль звітності
- Керування закупівлею товарів та хоз. товарів
- Перевірка чистоти та санітарних норм закладу

Менеджер кафе

с 01.2021 по 03.2023 (2 года 2 месяца)
Суши Мастер, Киев (Готельно-ресторанний бізнес)

В обов'язки менеджера ресторану входять :
Приймання замовлень згідно касової дисципліни ;
Контроль якості та збирання замовлень;
Контроль вчасно замовленої продукції до ресторану та приймання товарів;
Контроль вчасно доставлених замовлень до гостей ;
Внесення накладних;
Контроль чистоти ресторану та заповнення відповідних журналів ;
Проведення щомісячної інвентаризації ;
Навчання нових співробітників аналогічної посади ;
Зведення касової зміни;
Відкриття та закриття ресторану ;
Работа за програмою Jetti або Айко;
Вирішення конфліктних ситуацій ;.
В данній компанії я дійшла до старшого менеджера ресторану, паралельно навчаючись на посаду "керуючої декількох ресторанів".

Кухар ( сушист )

с 08.2020 по 11.2020 (3 месяца)
Альянс Групп, Киев (Готельно-ресторанний бізнес)

В обов'язки кухаря входять:
- приготування страв по технологічним картам та за основним меню;
- дотримання санітарних норм;
- ведення документації щодо використаних продуктів та норм санітарії;
- контроль термінів зберігання продукції в холодильних камерах;
- контроль наявності продукції;
- вчасне приготування страв;
- контроль чистоти робочого місця та правильного зберігання продукції.

Статист

с 12.2019 по 05.2020 (5 месяцев)
ТОВ Salateira, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

В обов'язки статиста входило:
- робота в програмі 1С ( списання та замовлення продукції, проведення накладних);
- прийняття, переведення та звільнення працівників;
- наприкінці місяця проведення інвентаризації в програмі 1С;
- контроль мед. книг, фактично відпрацьованих годин працівників, форми працівників;
- робота з відгуками.

Касир

с 10.2018 по 12.2019 (1 год 2 месяца)
ТОВ Salateira, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

В обов'язки касира входило:
- знання касової дисципліни;
- навчання нових працівників;
- допомога у виборі став;
- допомога в час пік на інших позиціях ( приготування страв);
- врегулювання конфліктних ситуацій ( якщо адміністратора немає на місці);
- контроль термінів придатності продукції;
- якщо вечірня зміна, закриття ( замивання ресторану);
- знання меню;
- якщо відкриття ресторану, накриття вітрини та підготовка до часу пік.

Офіціант

с 06.2017 по 08.2017 (2 месяца)
Mister Ket, Киев (Готельно-ресторанний бізнес)

Неофіційне превлаштування.
В обов'язки офіціанта входило:
- обслуговування та підбір страв для гостей;
- врегулювання конфліктних ситуацій (якщо виникають);
- своєчасний виніс страв гостям;
- знання меню;
- розрахунок гостей;
- зустріч гостей.

Образование

Національний університет біоресурсів та природокористування України

Харчові технології та управління якістю продукції АПК (ТПМ), Киев
Высшее, с 2020 по 2021 (1 год 3 месяца)

Національний Університет Біоресурсів та Природокористування України

Харчові технології та управління якістю АПК, Київ
Неоконченное высшее, с 2016 по 2020 (4 года)

Знания и навыки

MS Excel MS Word

Дополнительная информация

Бажання працювати в компанії в якій можна развиватись як в особистому плані так і в професійному.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: