Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме от 22 апреля 2024 PRO

Олег

Керуючий готельно-ресторанним комплексом

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
44 года
Город проживания:
Трускавец
Готов работать:
Буковель, Сколе, Трускавец, Яремче

Контактная информация

Соискатель указал телефон , эл. почту и адрес.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Керівник відділу ресторанного сервісу(F&B)

с 08.2023 по 12.2023 (4 месяца)
Міротель, Трускавець (Готельно-ресторанний бізнес)

Керуючий готелем

с 06.2021 по 01.2023 (1 год 7 месяцев)
Котеджне містечко "Фенікс", Буковель (Готельно-ресторанний бізнес)

Запуск котеджного містечка з 0.Номерний фонд-апартаменти(30 номерів);котеджі та шале(85 одиниць).Контроль роботи та визначення потреб підрозділів котеджного містечка.Участь у розробці,формуванні та контролю цінової політики.Складання бюджету на майбутній період та оптимізація витрат.Робота з постачальниками.Фінансовий та господарський аналіз роботи котеджного містечка.Підбір та навчання персоналу,введення на посаду та контроль роботи.Підтримка високого рівня обслуговування гостей та вирішення конфліктних ситуацій

Керуючий готельно-ресторанним комплексом

с 07.2020 по 03.2021 (8 месяцев)
Готельно-ресторанний комплекс "ТзОВ Пасаж", Міжгір'я (Туризм)

Номерний фонд готеля-51 номер,ресторан-140 посадкових місць,плюс банкетний зал-20 осіб.Координація роботи всіх підрозділів комплексу (готель,ресторан,спа,госп.частини).Контроль за веденням внутрішньої фінансової звітності комплексу.Контроль за замовленням продуктів та ін.,адаптація та професійні навички персоналу(навчання,допомогою у вирішенні побутових проблем).Контроль витрат та закупок,використання матеріальних ресурсів,проведення ревізій

Керуючий готельно-ресторанним комплексом

с 06.2018 по 06.2020 (2 года)
ТЗоВ Соколине гніздо, Сколе (Готельно-ресторанний бізнес)

Розподіл працівників по робочих процесах.Формування завдань команді,контроль якості та термінів виконання.Контроль якості та швидкості обслуговування гостей.Контроль за дотриманням технології приготування,перевірка температурних режимів,умов зберігання.Співпраця з постачальниками,моніторинг цін.Контроль справності технічного стану обладнання та приміщення.Адаптація, навчання та атестація працівників.Фінансова та бух.звітність.Запуск лобі та фіто барів.Контроль за співпрацею відділів готельно-ресторанного комплексу (ресторан,готель,госп.частина).

Адміністратор

с 12.2017 по 03.2018 (3 месяца)
Ресторан Елеонора, Буковель,Поляниця (Готельно-ресторанний бізнес)

Адміністратор

с 08.2006 по 10.2017 (11 лет 2 месяца)
Готельно -ресторанний комплекс "Прем'єр", Трускавець (Готельно-ресторанний бізнес)

Офіціант

с 05.2005 по 10.2005 (5 месяцев)
Ресторан Кактус, Ялта (Готельно-ресторанний бізнес)

Адміністратор,бармен,офіціант

с 05.2000 по 04.2005 (4 года 11 месяцев)
Ресторан Білий Дворик, Трускавець (Готельно-ресторанний бізнес)

Образование

Київський торгово-економічний коледж

Бух.облік;бухгалтер, Київ
Среднее специальное, с 1996 по 2000 (3 года 9 месяцев)

Бух.облік,аудит,ревізія

Знания и навыки

Уважність Управлінські навички Бронювання на Booking.com Ведення документації SERVIO Користувач 1С Управління командою Інвентаризація MS Excel Побудова графіків для персоналу Бронювання номерів Контроль підготовки номерів Контроль збереженості ТМЦ Координація роботи покоївок

Знание языков

  • Русский — свободно
  • Польский — начинающий
  • Английский — начинающий
  • Украинский — свободно

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: