Олег
Керуючий готельно-ресторанним комплексом
- Занятость:
- Полная занятость.
- Возраст:
- 44 года
- Город проживания:
- Трускавец
- Готов работать:
- Буковель, Сколе, Трускавец, Яремче
Контактная информация
Соискатель указал телефон , эл. почту и адрес.
Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.
Получить контакты этого кандидата можно на странице https://www.work.ua/resumes/6530648
Опыт работы
Керівник відділу ресторанного сервісу(F&B)
с 08.2023 по 12.2023
(4 месяца)
Міротель, Трускавець (Готельно-ресторанний бізнес)
Керуючий готелем
с 06.2021 по 01.2023
(1 год 7 месяцев)
Котеджне містечко "Фенікс", Буковель (Готельно-ресторанний бізнес)
Запуск котеджного містечка з 0.Номерний фонд-апартаменти(30 номерів);котеджі та шале(85 одиниць).Контроль роботи та визначення потреб підрозділів котеджного містечка.Участь у розробці,формуванні та контролю цінової політики.Складання бюджету на майбутній період та оптимізація витрат.Робота з постачальниками.Фінансовий та господарський аналіз роботи котеджного містечка.Підбір та навчання персоналу,введення на посаду та контроль роботи.Підтримка високого рівня обслуговування гостей та вирішення конфліктних ситуацій
Керуючий готельно-ресторанним комплексом
с 07.2020 по 03.2021
(8 месяцев)
Готельно-ресторанний комплекс "ТзОВ Пасаж", Міжгір'я (Туризм)
Номерний фонд готеля-51 номер,ресторан-140 посадкових місць,плюс банкетний зал-20 осіб.Координація роботи всіх підрозділів комплексу (готель,ресторан,спа,госп.частини).Контроль за веденням внутрішньої фінансової звітності комплексу.Контроль за замовленням продуктів та ін.,адаптація та професійні навички персоналу(навчання,допомогою у вирішенні побутових проблем).Контроль витрат та закупок,використання матеріальних ресурсів,проведення ревізій
Керуючий готельно-ресторанним комплексом
с 06.2018 по 06.2020
(2 года)
ТЗоВ Соколине гніздо, Сколе (Готельно-ресторанний бізнес)
Розподіл працівників по робочих процесах.Формування завдань команді,контроль якості та термінів виконання.Контроль якості та швидкості обслуговування гостей.Контроль за дотриманням технології приготування,перевірка температурних режимів,умов зберігання.Співпраця з постачальниками,моніторинг цін.Контроль справності технічного стану обладнання та приміщення.Адаптація, навчання та атестація працівників.Фінансова та бух.звітність.Запуск лобі та фіто барів.Контроль за співпрацею відділів готельно-ресторанного комплексу (ресторан,готель,госп.частина).
Адміністратор
с 12.2017 по 03.2018
(3 месяца)
Ресторан Елеонора, Буковель,Поляниця (Готельно-ресторанний бізнес)
Адміністратор
с 08.2006 по 10.2017
(11 лет 2 месяца)
Готельно -ресторанний комплекс "Прем'єр", Трускавець (Готельно-ресторанний бізнес)
Офіціант
с 05.2005 по 10.2005
(5 месяцев)
Ресторан Кактус, Ялта (Готельно-ресторанний бізнес)
Адміністратор,бармен,офіціант
с 05.2000 по 04.2005
(4 года 11 месяцев)
Ресторан Білий Дворик, Трускавець (Готельно-ресторанний бізнес)
Образование
Київський торгово-економічний коледж
Бух.облік;бухгалтер, Київ
Среднее специальное, с 1996 по 2000 (3 года 9 месяцев)
Бух.облік,аудит,ревізія
Знания и навыки
Знание языков
- Русский — свободно
- Польский — начинающий
- Английский — начинающий
- Украинский — свободно
Похожие кандидаты
Директор мережі ресторанів, ТРЦ, готельно-ресторанного комплексу
80000 грн, Киев, Львов
,
еще 3 города
Керівник керуючої компанії, готелю, готельного комплексу
Яремче, Ивано-Франковск
,
еще 2 города
Керуюча в готельно-ресторанний комплекс
65000 грн, Яремче, Ивано-Франковск
,
еще 3 города
Керуючий, заступник, управляючий, директор, начальник, менеджер, ресторатор
Винница, Днепр
,
еще 8 городов
Керуючий готельно-ресторанним комплексом
Киев, Львов
,
еще 3 города