Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 13 декабря 2020

Богдан

Су-шеф, старший зміни, бренд шеф-піци, піцайоло, кухар-універсал

Занятость:
Полная занятость, неполная занятость.
Возраст:
28 лет
Город проживания:
Киев
Готов работать:
Ивано-Франковск, Киев, Львов, Одесса, Удаленно

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Дополнительная информация

Ділай Богдан Володимирович
24.02.1996 р.н.
м. Київ\Каунас
[открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)/[открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
[открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
МЕТА
Претендую на посаду піцайоло/старший зміни/кухара для перспективи і розвитку своїх професійних якостей і реалізації потенціалу.
КЛЮЧОВА ІНФОРМАЦІЯ
Висококваліфікований фахівець з досвідом роботи в сфері кухара і приготування піци. Маю досвід організації та контролю кухонної справи. Володію знаннями української, європейської та італьської кухні. Навички співпраці з постачальниками якісних та свіжих продуктів. Виконував посадові обов’язки піцайоли, шеф-повара і кухаря. Маю практичний досвід роботи з хоспером та мангалом. Вміння працювати в гарячих і холодних цехах кухні. Вмію приготувати піцу на високому рівні, так як мій шеф кухар з яким я працював Андрій Злотко, він вчив мене робити справжню італїську піцу і поділився зі мною секретами технології. Також він чемпіон Італії Pizza Pala, і чемпіон України 2018. Досвід на електричних пічках: Neapolis від Moretti і CASTELLI FORNI. Готовий працювати в тісному співробітництві з іншими фахівцями і в режимі багатозадачності. Навчився працювати у високому темпі і укладатися в стислі терміни. Швидко знаходжу спільну мову з новими людьми. Швидке і чітке формування стратегій в залежності від цілей і завдань. У трудовій діяльності завжди відрізнявся своїми досягненнями у виконанні поставлених завдань. Ініціативний, завжди працюю на результат, і не відступаю перед труднощами.
НАВИКИ
Порядність і чесність
Вмію робити піцу: PaLa, римську, неаполітанську та інші
Круглу піцу розміром: 15см,30см, 35, 50см і більше
Вміння куховарити
Організація роботи
Аналітичне мислення
Стратегічний менеджмент
Психологічна стабільність
Налагодження робочих процесів
Націленість на результат
Акуратність та ввічливість
Висока ступінь відповідальності

ДОСВІД РОБОТИ
Працював на посаді піцейола, грільщик/ кухар холодного цеху/ кухар гарячого цеху
Ресторан «Olive kitchen”, країна Литва, Каунас
12.09.2019 -11.12.2020

Працював на посаді
Бренд – шеф піци
Ресторан «UNO» (Тернопіль)
23.04.2020 - 01.08.2020

Працював на посаді піцайола /старший зміни
«Mastropizza» (Київ)
01.11.2018 - 13.08.2019

Обов’язки:
Прийом товару, закупка товару;
Робота з інвентаризацією;
Складання технологічних карт;
Приготування піц за технологією;
Нарізання продуктів для приготування піци згідно рецепту;
Замішування тіста;
Випічка піци;
Виготовлення різного виду начинок і соусів відповідно до рецепта;
Забезпечення якості випічки піци, харчових продуктів;
Приготування різноманітних піц;
Дотримання усіх гігієнічних норм;
Навчання нових працівників закладу.
Досягнення:
Підвищення продуктивності ресторанного закладу;
Задоволення клієнтів від смачної піци;
Забезпечив якісне і своєчасне приготування піци із доброякісних продуктів харчування згідно правил виробничої санітарії, кухонним обладнанням, техніки безпеки і протипожежного захисту та норм охорони праці, з неухильним дотриманням технології їх приготування.

ПРОФЕСІЙНІ ЯКОСТІ
Робота з комп'ютером: Microsoft Office (Word, Excel), Internet і інші.
Мови: Українська – вільно, Російська – вільно, Англійська – середній рівень, Литовська – середній рівень.
Водійське посвідчення: категорія «В», стаж водіння 2 роки.
Особисті якості:
•Володіння навичками управління закладом громадського харчування;
• Піцейола, кухар високої кухні;
• Стратегічне мислення;
• Креативність.
Хобі: Веду здоровий спосіб життя, займаюся спортом, цікавлюсь новою кухнею.
Рекомендації:
«UNO» (Тернопіль) Михаїл [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация») (ресторатор).
«Мastropizza» (Рим, Італія) Андрія Злотко:[открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»).
«Мastropizza» (Київ) Анастасія [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация») (директор).

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: