- PRO
Тетяна
Керуючий рестораном
- Занятость:
- Полная занятость.
- Возраст:
- 41 год
- Город:
- Днепр
Контактная информация
Соискатель указал телефон , эл. почту и адрес.
Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.
Получить контакты этого кандидата можно на странице https://www.work.ua/resumes/6748692/
Опыт работы
Керуючий рестораном
с 04.2023 по 05.2024
(1 год 1 месяц)
Ресторан Spoon, Дніпро (Готельно-ресторанний бізнес)
Відкриття ресторану після ребрейдингу. Створення команди ресторану і системи оплати праці та мотиваційної системи. Підбір персоналу, та контроль за дотриманням всіх функціональних обов'язків; нарахування з/п; організація і підтримка злагодженої роботи ресторану, забезпечення його усіма необхідними ресурсами, організація та контроль за проведенням інвентаризації. Організація музичних вечорів.
Керуючий кафе
с 05.2021 по 01.2023
(1 год 8 месяцев)
I feel city cafe, Дніпро (Готельно-ресторанний бізнес)
Обов'язки:
Організація безперебійної роботи кафе і забезпечення стабільного прибутку:
- формування щомісячних бюджетів, аналіз фінансової діяльності та оптимізація витрат;
- підбір, навчання, мотивація персоналу та сприяння адаптації працівників в колективі;
- планування роботи працівників, нарахування зар. плат та премій;
- організація та контроль за проведенням інвентаризацій;
- організація виробничої діяльності згідно встановлених санітарних норм та контроль за виконанням працівниками всіх функціональних обов'язків.
Досягнення: збільшення обсягів продажів на 30%, формування ефективної роботи команди та позитивної робочої атмосфери, забезпечення стабільного прибутку в складних умовах праці.
Керуючий ресторану
с 08.2020 по 12.2020
(4 месяца)
Парк сімейного відпочинку Декідс, Дніпро (Готельно-ресторанний бізнес)
Обов'язки:
Відкриття ресторану на етапі проекту. Підбір персоналу, мотивація та контроль за дотриманням всіх функціональних обов'язків; нарахування з/п; організація та підтримка злагодженої роботи ресторану, забезпечення його усіма необхідними ресурсами; ведення звітності в установленій формі; організація та контроль за проведенням інвентаризації, співпраця з адміністраціями Франшизи і ТЦ.
Досягнення:
Успішне відкриття ресторану та створення сильного, злагодженого колективу; впровадження спільно з шеф-кухарем нових страв, які користуються популярністю у гостей ресторану, постійне оновлення асортименту десертів; впровадження сервісу замовлення і доставки страв.
Керуючий ресторанами Нью-Йорк-Стріт-Піца і Гриль Паб
с 08.2019 по 08.2020
(1 год)
ТОВ Д ФУДС, Кам'янське (Готельно-ресторанний бізнес)
Обов'язки:
Відкриття ресторанів на етапі проекту; підбір, навчання, мотивація персоналу та контроль за дотриманням всіх функціональних обов'язків; нарахування з/п та премій; організація та підтримка злагодженої роботи ресторанів, забезпечення їх усіма необхідними ресурсами; ведення звітності в установленій формі, організація та контроль за проведенням інвентаризації; оптимізація витрат; забезпечення високого рівня сервісу; співпраця з адміністраціями Франшизи і ТЦ.
Досягнення:
Розробка та впровадження мотиваційної системи оплати праці, що сприяло емоційному залученню кожного працівника в процес створення атмосфери доброзичливості та гостинності в ресторанах; підтримання позитивного мікроклімату в середині колективу; впровадження сервісу замовлення і доставки страв; оптимізація виробничого процесу та забезпечення рентабельності в умовах карантину.
Керуючий ресторану
с 05.2012 по 06.2019
(7 лет 1 месяц)
Ресторан "Нью-Йорк-Стріт-Піца", Рівне (Готельно-ресторанний бізнес)
Обов'язки:
Організація за підтримка злагодженої роботи в ресторані та забезпечення його усіма необхідними ресурсами; забезпечення високого рівня обслуговування гостей ресторану у відповідності із встановленими стандартами, створення атмосфери гостинності;
забезпечення відповідного рівня продажу і прибутковості закладу;
ведення фінансового обліку в програмному продукті Профіт; організація безперебійної роботи закладу; підбір, навчання, мотивація персоналу та контроль за дотриманням всіх функціональних обов'язків, нарахування з/п та премій; організація та контроль за проведенням інвентаризації, співпраця з адміністацією ТЦ.
Досягнення:
Відкриття, модернізація за успішна робота ресторану впродовж усього періоду функціонування; створення позитивного мікроклімату всередині колективу; впровадження оптимізації оплати праці, що додало мотивації працівникам та сприяло покращенню показників рентабельності закладу.
Образование
Міжнародний економіко-гуманітарний університете ім. акад. Ст. Дем'янчука
Економіка та підприємництво. Фінанси., Рівне
Высшее, с 2006 по 2008 (1 год 5 месяцев)
Рівненський державний гуманітарний університет
Дошкільне виховання та практична психологія, Рівне
Высшее, с 2000 по 2005 (4 года 9 месяцев)
Рекомендации
-
Калник Андрій Михайлович
Директор з розвитку, Франчайзингова компанія "Нью-Йорк-Стріт-Піца"
Контактные данные скрыты -
Неклюдова Світлана В'ячеславівна
Бренд-шеф, Франчайзингова компанія "Нью-Йорк-Стріт-Піца"
Контактные данные скрыты
Дополнительная информация
Відповідальна, комунікабельна, цілеспрямована, легко знаходжу спільну мову з людьми, аналітичний склад розуму, здатність стратегічно мислити та зоорієнтованість на результат.
Досвід успішної роботи в сфері HORECA 15 років, з них - 10 років на керівних посадах.
Похожие кандидаты
-
Директор готелю, ресторану
Днепр, Запорожье , еще 7 городов -
Управляющий рестораном, АЗК, региональный директор
Днепр -
Керуючий рестораном
25000 грн, Днепр, Другие страны -
Управляющий рестораном, магазином, частным домовладением
30000 грн, Днепр -
Директор готелю, ресторану
Днепр, Винница , еще 8 городов -
Керівник закладу харчування
Днепр