Веніамін
Завідуючий виробництвом, шеф-кухар
- Занятость:
- Полная занятость.
- Возраст:
- 44 года
- Город:
- Киев
Контактная информация
Соискатель указал телефон и эл. почту.
Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.
Получить контакты этого кандидата можно на странице https://www.work.ua/resumes/6846756
Дополнительная информация
Кічко Веніамін Володимирович
Дата народження: 28.11.1979
Місце проживання: село Щасливе, Бориспільський район, Київська область
Моб. телефон: [
E-mail: [
Ціль: заміщення вакантної посади шеф-повара, завідувача виробництва.
Освіта: вересень 1997 р. – червень 1999 р., Перше вище професійне училище Київського національного торговельно-економічного університету, повар IV розряду, середня спеціальна.
Досвід роботи:
1999 – 2003 рр. – повар, ресторан «Турист», Київ.
2003 – 2008 рр. – старший зміни на кондитерському виробництві, Київ.
2008 – 2009 рр. – завідувач виробництва, ресторан «Джем», Київ.
2009 – 2016 рр. – завідувач харчовим виробництвом, ТОВ «Як вдома-1» (корпоративне харчування компанії Avon).
2016 – 2021 рр. - завідувач м’ясним виробництвом, Tarantino family (ресторанний бізнес), Київ.
Професійні навички:
Розробка та складання меню, технологічних і калькуляційних карт, досвід проведення інвентаризацій, обліку і калькуляції продуктів.
Організація і контроль дотримання технологічних стандартів приготування страв, продукції.
Складання заявок на необхідні продукти, напівфабрикати і сировину, контроль своєчасних поставок продовольчих товарів та їх термінів, асортименту і умов зберігання.
Забезпечення санітарного стану виробничих та складських приміщень, контроль виконання працівниками виробничої санітарії та особистої гігієни, своєчасне проходження медичних оглядів.
Управління штатом кухарів, кухонних працівників, навчання приготування нових страв, ефективного використання виробничого обладнання з метою підвищення їх професійної майстерності, забезпечення суворого дотримання трудової дисципліни.
Особисті якості:
Чесність, відповідальність, уважність до деталей.
Дисциплінованість, пунктуальність, комунікабельність.
Похожие кандидаты
Зав. виробництва, шеф-кухар, сімейний кухар
40000 грн, Киев
Директор виробництва, зав. виробництвом, цехом
Киев, Белая Церковь
Шеф-кухар, завідувач виробництва, начальник їдальні
30000 грн, Киев
Повар, старший смены, шеф-повар
25000 грн, Киев, Днепр
,
еще 6 городов
Зав. виробництвом харчового підприємства
Киев, Ивано-Франковск
,
еще 6 городов
Начальник зміни, цеху, зав. виробництвом, заступник директора
Киев, Днепр
,
еще 8 городов