Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 21 сентября 2021

Веніамін

Завідуючий виробництвом, шеф-кухар

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
44 года
Город:
Киев

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Дополнительная информация

Кічко Веніамін Володимирович

Дата народження: 28.11.1979
Місце проживання: село Щасливе, Бориспільський район, Київська область
Моб. телефон: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
E-mail: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)

Ціль: заміщення вакантної посади шеф-повара, завідувача виробництва.

Освіта: вересень 1997 р. – червень 1999 р., Перше вище професійне училище Київського національного торговельно-економічного університету, повар IV розряду, середня спеціальна.
Досвід роботи:
1999 – 2003 рр. – повар, ресторан «Турист», Київ.
2003 – 2008 рр. – старший зміни на кондитерському виробництві, Київ.
2008 – 2009 рр. – завідувач виробництва, ресторан «Джем», Київ.
2009 – 2016 рр. – завідувач харчовим виробництвом, ТОВ «Як вдома-1» (корпоративне харчування компанії Avon).
2016 – 2021 рр. - завідувач м’ясним виробництвом, Tarantino family (ресторанний бізнес), Київ.

Професійні навички:
Розробка та складання меню, технологічних і калькуляційних карт, досвід проведення інвентаризацій, обліку і калькуляції продуктів.
Організація і контроль дотримання технологічних стандартів приготування страв, продукції.
Складання заявок на необхідні продукти, напівфабрикати і сировину, контроль своєчасних поставок продовольчих товарів та їх термінів, асортименту і умов зберігання.
Забезпечення санітарного стану виробничих та складських приміщень, контроль виконання працівниками виробничої санітарії та особистої гігієни, своєчасне проходження медичних оглядів.
Управління штатом кухарів, кухонних працівників, навчання приготування нових страв, ефективного використання виробничого обладнання з метою підвищення їх професійної майстерності, забезпечення суворого дотримання трудової дисципліни.

Особисті якості:
Чесність, відповідальність, уважність до деталей.
Дисциплінованість, пунктуальність, комунікабельність.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты

Кандидаты по городам


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: