Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 13 января 2023

Руслан

Директор магазину

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
43 года
Город:
Полтава

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Начальник відділу

с 08.2004 по 12.2020 (16 лет 4 месяца)
районна державна адміністрація, Полтава (Державні організації)

: досвід ведення переговорів, адміністративно-управлінської роботи, навички підбору та управління персоналом, досвід у формуванні річного бюджету, досвід в організації будівництва та капітальних ремонтів об’єктів різного призначення. Займався продажем нафтового обладнання, розмитненням / замитненням товарів.
Являвся керівником металобази та забезпечував функціонування нафтової скважини. Багато років являвся радником голови Машівської районної державної адміністрації та помічником депутата Полтавської обласної ради з гуманітарних питань. комунікабельний, пунктуальний, відповідальний, вмію аналізувати та логічно мислити, мотиватор, постійне бажання навчатися, професійно розвиватись та пізнавати нове, принциповий, бажання працювати на результат, маю сильні організаторські здібності, володію лідерськими якостями, досягання, як власної так і командної мети

Дополнительная информация

Резюме
Ряднина Руслан Васильович

Мета: працевлаштування
Контактний телефон: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
Дата народження: 13.10.1980 р.
Освіта: вища, Полтавський державний педагогічний університет ім.В.Г.Короленка, за спеціальністю «Педагогіка і методика середньої освіти. Фізична культура». факультет- валеології та фізичної культури і спорту.

Досвід роботи: 2004-2013 р. - начальник відділу у справах сім’ї, молоді та спорту Машівської районної державної адміністрації.
Багато років являвся радником голови Машівської районної державної адміністрації та помічником депутата Полтавської обласної ради.

З грудня 2013 року працюю головою районної організації Всеукраїнського фізкультурно-спортивного товариства «Колос».

Професійні навики: досвід ведення переговорів, адміністративно-управлінської роботи, підбір кадрів, гнучкість у виконанні поставлених задач, вміння чітко та зрозуміло встановлювати мету, швидко встановлювати зв`язок зі співроз-мовником, розуміння вербальних та не вербальних засобів спілкування, досвід у формуванні бюджету, організації та проведенні різних масових заходів, досвід в організації будівництва та капітальних ремонтів об’єктів (спортивного та адміністративного) призначення, впевнений користувач офісною технікою, є водійські права.

Особисті якості: комунікабельний, пунктуальний, відповідальний, вмію аналізувати та логічно мислити, постійне бажання навчатися, професійно розвиватись та пізнавати нове, принциповий, бажання працювати на результат, маю гарні організаторські здібності, володію лідерськими якостями, досягання, як власної так і командної мети, вмію вибудовувати відношення, вміння отриману інформацію аналізувати та фільтрувати, добре орієнтуюсь в політичному сьогоденні.
Місце проживання: м. Полтава
Сімейний стан: одружений

Другие резюме этого кандидата

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: