Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 1 февраля 2024 Файл

Руслан

Супервайзер, соціальний працівник (благодійні фонди)

Возраст:
43 года
Город:
Полтава

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Загруженный файл

Версия для быстрого просмотра

Это резюме размещено в виде файла. Эта версия для быстрого просмотра может быть хуже, чем оригинал резюме.

Резюме
Ряднина Руслан Васильович

E-mail: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
Контактний телефон: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
Дата народження: 13.10.1980р
Сімейний стан: одружений

Освіта: спеціаліст, Полтавський державний педагогічний університет ім.В.Г.Короленка, за спеціальністю «Педагогіка і методика середньої освіти. Фізична культура».
З лютого 2023 по люти 2024рр працював соціальним працівником в БФ «Слов»янське Серце». Маю сертифікати та пройшов навчання за програмою тренінгу « Психосоціальна підтримка та перша психологічна допомога», «Захист дітей у надзвичайних ситуаціях. Мінімальні стандарти гуманітарної допомоги для захисту дитини», «Кейс-менеджмент/ Соціальний супровід», «Основи Сейфгардінгу».
З грудня 2013р по грудень 2020р працював головою районної організації Всеукраїнського фізкультурно-спортивного товариства «Колос».
Займався організацією та проведенням різних масових заходів спортивного напрямку ( спортивні турніри, змагання та спартакіади). Забезпечував функціонування та життєдіяльність адміністративних та спортивних споруд, які знаходилися на балансі.
2004- 2013рр – начальник відділу сім»ї, молоді та спорту Машівської районної державної адміністрації. Займався розробкою місцевих комплексних і цільових програм та готував проекти рішень на розгляд районної ради, щодо фінансування та
матеріально-технічного забезпечення виконання програм і здійснення заходів з питань сімейної та
молодіжної і державної політики та забезпечував її
реалізацію в регіоні.
Здійснював заходи, спрямовані на пропагування сімейних цінностей, здорового способу життя, підвищення рівня
правової обізнаності батьків і дітей. Вів облік та соціальний супровід багатодітних, малозабезпечених та сімей, які опинилися в сладних життєвих обставинах.Організовував та проводив заходи як спортивного так і культурного характеру.
Займався організацією оздоровчого відпочинку дітей з багатодітних та малозабезпечених сімей.
Постійна співпраця з громадськими організаціями. З якими спільно організовували різні заходи як спортивні так і соціальні. (Молодь за здоровий спосіб життя. Ми проти насильства в сім»ї і т.д)
Організовував конкурси, виставки, конференції, форуми,
інші заходи, які спрямовані на підвищення культурно-освітнього рівня дітей і молоді, та пропагування здорового способу життя.
Організовував, та контролював своєчасний та якісний розгляд працівниками відділу: звернень громадян, громадських організацій, державних та недержавних підприємств,
органів місцевого самоврядування з питань, які стосуються діяльності відділу сім»ї, молоді і спорту.
Займався підбором персоналу, плануванням та розробкою річного бюджету. Займався організацією та контролем будівництва та капітального ремонту об»єктів різного призначення.
З 2004р являюсь помічником депутата Полтавської обласної ради.
З 2004-2019р був радником голови Машівської районної державної адміністрації з гуманітарних питань.
Займався продажем нафтового обладнання, замитненням та розмитненням його.
Професійні навики: досвід ведення переговорів, адміністративно-управлінської роботи та управління персоналом, гнучкість та нестандартні підходи у вирішенні поставлених задач, вміння працювати в режимі багатозадачності, розуміння вербальних та не вербальних засобів спілкування. Є водійські права.
Особисті якості: комунікабельний, відповідальний, вмію аналізувати та логічно мислити, володію мотиваційними прийомами для роботи з персоналом, володію організаторськими та лідерськими якостями, постійне бажання навчатись та пізнавати нове.

Другие резюме этого кандидата

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: