Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 25 марта 2024 PRO

Олексій

System Administrator (SysOps)

Занятость:
Полная занятость, неполная занятость.
Возраст:
44 года
Город проживания:
Каменское
Готов работать:
Каменское, Киев, Львов

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Власник

с 01.2016 по 01.2021 (5 лет)
ФОП Квашнін Олексій Юрійович, Кам'янське (Роздрібна торгівля)

ФОП Квашнін Олексій Юрійович (Припинено),
Freelance у сфері обслуговування локальних мереж, серверів та ПК/Laptop юридичних та приватних осіб

Системний адміністратор

с 06.2009 по 06.2015 (6 лет)
ТОВ Промислове підприємство ЗІП, Кам'янське (Хімічна промисловість, фармацевтика)

ТОВ Промислове підприємство ЗІП, Кам'янське (Хімічна промисловість)
Обов’язки – системне адміністрування локальної мережі підприємства, встановлення фізичних, та віртуальних серверів компанії, налаштування, обслуговування, модернізація георозподіленої мережі між віддаленими філіалами компанії.
Налагодив віддалений доступ до внутрішніх ресурсів підприємства, поштову систему на базі Microsoft Exchange, напрацював досвід роботи з віртуальними системами на базі Hyper-V Windows Server та VMWare, встановив і налаштував корпоративний брандмауер на базі Microsoft ISA Server. Також запускав в експлуатацію NAS сховище для серверів компанії.
Встановив та обслуговував, оновлював та централізовано інсталював кліентів корпоративного антивірусу підприємства, виконував комплекси дій що до резервного копіювання даних підприємства та баз даних, розгортав групові політики підприємства, адміністрував AD.
Завдяки задіяним комплексам віртуалізації серверів вдалося досягнуть суттєвої економії коштів шляхом розміщення декількох серверів на одному хості та розподілу потужностей фізичного сервера між ними.

Начальник бюро обробки інформації

с 10.2007 по 12.2008 (1 год 2 месяца)
ВАТ Верхньодніпровський машинобудівний завод, Верхньодніпровськ (Машинобудування)

Обов’язки – системне адміністрування локальної мережі підприємства, встановлення фізичних, та віртуальних серверів компанії створення інфраструктури компанії з нуля.
Встановив поштову систему на базі Microsoft Exchange, встановив і налаштував корпоративний брандмауер на базі Microsoft ISA Server.
Виконував комплекси дій що до резервного копіювання даних підприємства та баз даних, розгортав групові політики підприємства, адміністрував AD
Налагодив локальну мережу на підприємстві, з'єднав віддалені підрозділи, завдяки цьому комунікація на підприємстві була запущена на базі Microsoft Exchange що значно прискорило комунікації між підрозділами та весь процес виробництва в цілому.

Системний адміністратор

с 10.2002 по 10.2007 (5 лет)
ПАТ Дніпровагонмаш, Кам'янське (Машинобудування)

Обов’язки – системне адміністрування локальної мережі підприємства, встановлення фізичних, та віртуальних серверів компанії впровадження віддаленого доступу до ресурсів компанії, підтримка роботи, резервне копіювання серверів баз даних на базі MS SQL.
Встановив поштову систему на базі Microsoft Exchange, напрацював досвід роботи з віртуальними системами на базі Hyper-V, встановив і налаштував корпоративний брандмауер на базі Microsoft ISA Server.
Встановив та обслуговував, оновлював корпоративний антивірус підприємства, виконував комплекси дій що до резервного копіювання даних підприємства та баз даних, розгортав групові політики підприємства, адміністрував AD
Займався впровадженням системи «IT Підприємство» як з серверної сторони, так і з клієнтської, займався обробкою запитів клієнтів системи, резервним копіюванням даних, роботою за базами даних та забезпечував безперебійну роботу серверної частини.
Завдяки віртуалізації вдалось суттєво скоротити фінансові витрати на сервери та серверне обладнання. Розгортання системи «IT Підприємство» суттєво покращило документообіг між відділами навіть дозволило виявити шахрайські схеми у декількох відділах підприємства.

Образование

Мережева Академія «АМІ»

Microsoft Certified Professional, Київ
Высшее, с 2007 по 2007 (меньше 1 года)

- Introduction To Installing And Managing Microsoft Exchange Server 2007
- Configuring, Managing and Maintaining Windows Server 2008 Servers

Мережева Академія «АМІ»

Microsoft Certified Professional, Київ
Высшее, с 2002 по 2002 (меньше 1 года)

- Designing Microsoft Exchange 2000 for Enterprise
- Implementing and Administering Microsoft Exchange 2000
- Microsoft Windows 2000 Networking and Operating Systems Essentials
- Implementing Microsoft Windows 2000 Professional and Server
- Implementing a Microsoft Windows 2000 Network Infrastructure
- Implementing and Administering Microsoft Windows 2000 Directory Services
- Administering a Microsoft SQL Server 2000 Database

Дніпровський державний технічний університет

Електроустаткування автотранспорту, Кам'янське
Высшее, с 1996 по 2001 (5 лет)

Дополнительное образование и сертификаты

- The Bits and Bytes of Computer Networking

2023
Сертификат

Technical Support Fundamentals

2023
Сертификат

Programming for Everybody (Getting Started with Python)

2023
Сертификат

Operating Systems and You: Becoming a Power User

2023
Сертификат

Introduction to Containers w/ Docker, Kubernetes & OpenShift

2024
Сертификат

Знания и навыки

Знання адміністрування операційних систем на базі MS Windows Створення та настроювання локальних мереж Адміністрування у віддаленому форматі Підключення Налаштування мережевого обладнання Технічна підтримка локальної та глобальної мережі інтернет Налаштування Підтримка та робота з системою віртуалізації Hyper Резервування систем Створення бекапів Робота з базами даних MySQL DHCP Налаштування DNS Active Directory VLAN IP (Internet Protocol) Налаштування Firewall VMware TCP/IP SQL Налаштування VPN Hyper-V

Дополнительная информация

Готовий до переїзду при узгодженні роботи за вакансією.


Мета
Прагнення навчатися, покращити кваліфікацію та розвиватися у сфері IT, працювати у досвітньому колективі однодумців. Мені подобається творчість та багатоваріантність рішень у сфері ІТ та пошук самих ефективних та гарних рішень.


Про себе
Українець, одружений виховую двох дітей, донька 22 роки вчиться ЛНУ Франка, та сина 15 років вчиться гімназія №16, захоплююсь IT та автоматизацією, останнє захоплення – програмування розумного будинку. Шкідливих звичок не маю. Люблю подорожувати. Наразі займаюсь волонтерською діяльністю, являюсь офіційним волонтером маю посвідчення ЦДтЛ «Паляниця» в м. Кам’янське.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: