Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 13 февраля 2022 Файл

Уляна

Юрист

Возраст:
34 года
Город:
Бровары

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Загруженный файл

Версия для быстрого просмотра

Это резюме размещено в виде файла. Эта версия для быстрого просмотра может быть хуже, чем оригинал резюме.

Маніна Уляна Володимирівна
тел.: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
еmail:[открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
м.Бровари, вул. С.Петлюри, 36 б, кв. 196
дата народження: 09.05.1989 р.

Освіта:
- 2004-2008 Тернопільсий Комерційний Коледж, факультет «Товарознавство і комерційний діяльність».
-2006-2011 Тернопільський Національний Економічний Університет спеціаліст "Правознавство" господарсько-правова спеціалізація.
- 2010-2011 Тернопільський Національний Економічний Університет магістр "Інтелектуальна власність".

Досвід роботи:

06.05.2021-по 24.09.2021 помічник судді Броварського міськрайонного суду Київської області.
- Своєчасно вносить до автоматизованої системи документообігу суду достовірні відомості в межах наданих повноважень, відповідно до вимог Положення про автоматизовану систему документообігу суду, та забезпечує конфіденційність інформації, яка в ній міститься. Виконує вимоги Інструкції з діловодства та є відповідальним за збереження процесуальних та інших документів, а також за нерозголошення інформації з обмеженим доступом, що міститься в них.. Здійснює підбір актів законодавства та матеріалів судової практики, необхідних для розгляду конкретної судової справи.Бере участь у попередній підготовці судових справ до розгляду, в оформленні судових справ, за дорученням судді готує проекти судових рішень, запитів, листів, інших матеріалів, пов'язаних із розглядом конкретної справи. Здійснює оформлення копій судових рішень для направлення сторонам у справі та іншим учасникам справи, які беруть участь у справі відповідно до вимог процесуального законодавства, контролює своєчасність надсилання копій судових рішень.Здійснює контроль за своєчасним проведенням експертними установами призначених у справах експертних досліджень, за своєчасним виконанням правоохоронними органами ухвал судді про примусовий привід, а в разі невиконання таких ухвал – готує проекти відповідних нагадувань тощо.. Готує проекти доручень суду про виконання судами інших держав окремих процесуальних дій, про вручення судових документів з цивільних, адміністративних, кримінальних справ, про екстрадицію правопорушників на територію України. Сприяє оформленню, виконанню доручень судів іноземних держав відповідно до Конвенції про правову допомогу та правові відносини в цивільних, сімейних і кримінальних справах, інших міжнародно-правових договорів України про правову допомогу, ратифікованих Верховною Радою України.
01.01.2021-05.05.2021 головний спеціаліст відділу організаційного забезпечення виконання рішень суду та архівної роботи Броварського міськрайонного суду Київської області.
- забезпечує прийом та облік апеляційних скарг;забезпечує підготовку та направлення адміністративних справ, копії матеріалів справ до суду апеляційної інстанції;здійснює прийом та облік заяв про видачу виконавчих листів по справам;здійснює ведення та формування справ управлінської документації, що утворюється в процесі діяльності відділу;здійснює видачу копій судових рішень по справах, в тому числі, що перебувають в архіві суду; інші функціональні обов’язки відповідно до посадової інструкції. Забезпечення проведення відеконференції за допомогою програмного забезпечення «EasyCon» фізичних осіб з іншими судами.
05.08.2020-31.12.2020 судовий розпорядник Броварського міськрайонного суду Київської області.
- Забезпечує належний стан залу судового засідання і запрошує до нього учасників цивільного процесу;з урахуванням кількості місць та забезпечення порядку під час судового засідання визначає можливу кількість осіб, що можуть бути присутні у залі судового засідання;оголошує про вхід і вихід суду та пропонує всім присутнім встати;слідкує за додержанням порядку особами, присутніми у залі судового засідання;виконує розпорядження головуючого про приведення до присяги перекладача, експерта;під час судового засідання приймає від учасників цивільного процесу документи та інші матеріали і передає до суду;запрошує до залу судового засідання свідків та виконує вказівки головуючого щодо приведення їх до присяги;виконує інші доручення головуючого, пов'язані із створенням умов, необхідних для розгляду справи. Забезпечення проведення відеконференції за допомогою програмного забезпечення «EasyCon» фізичних осіб з іншими судами.
10.02.2014 – 04.08.2020 секретар судових засідань Броварського міськрайонного суду Київської області.
- Здійснення судових викликів і повідомленнь; Перевірка наявність та з'ясовуння причини відсутності осіб, яких було викликано до суду, і доповідає про це головуючому; Забезпечує контроль за фіксуванням судового засідання технічними засобами; Веде журнал судового засідання; Оформляє матеріали кримінального провадження; Виконує інші доручення головуючого у справі. Здійснює оформлення та розміщення списків справ, призначених до розгляду; Виготовляє копії судових рішень у справах, які знаходяться в провадженні судді; Здійснює заходи щодо вручення копії вироку засудженому або виправданому; здійснює оформлення для направлення копій судових рішень сторонам та іншим особам та інші.
01.09.2013-07.02.2014 старший державний виконавець ДВС ДРУЮ у м.Києві.
- Проведення виконавчих дій, що спрямовані на примусове виконання рішень судів та інших органів, які провадяться на підставах, в межах повноважень та у спосіб, визначених Законом України «Про виконавче провадження».
12.07.2012-31.08.2013 державний виконавець відділу ДВС ДРУЮ у м.Києві.
- Проведення виконавчих дій, що спрямовані на примусове виконання рішень судів та інших органів, які провадяться на підставах, в межах повноважень та у спосіб, визначених Законом України «Про виконавче провадження».

Практичні навички:

- вільне орієнтування в законодавчій базі;
- вміння грамотно вести переговори та переконувати,
- працювати в команді;
- здатність до вирішення конфліктних ситуацій;
- здатність до формулювання і обґрунтованого доказу своєї точки зору по спірних питаннях;
- досвід складання різних процесуальних документів, консультування громадян з різноманітних юридичних питань;
- знання мов: українська –вільно (Сертифікат на рівень знання державної мови (С-1), російська- вільно, англійська –нище середнього, польска - на рівні спілкування.
Навички роботи з компьютером та офісною оргтехнікою: досвідчений користувач Windows, Microsoft Office, Liga, rada.gov.ua, електронною поштою тощо та іншими ресурсами Internet, зокрема тими, що надають доступ до різноманітних баз даних, державних реєстрів і сприяють пошуку інформації та вирішенню багатьох юридичних питань. Вміння працювати з офісною оргтехнікою.

Особисті якості:
відповідальність,
ініціативність,
уважність,
націленість на результат,
посидючість,
логічне мислення,
аналітичні здібності.

Хобі та захоплення:
гра на фортепіано (наявність закінченої музичної школи за класом - фортепіано), відпочинок на свіжому повітрі, подорожі, заняття спортом, театр та кіно тощо.

Другие резюме этого кандидата

Похожие кандидаты

Юрист
Бровары

Юрист, фахівець з публічних закупівель
20000 грн, Бровары, Киев

Юрист, помічник нотаріуса, судді, адвоката, керівника
Бровары, Киев

Правознавець
Бровары, Удаленно

Юрист-хозяйственник
Бровары, Киев, Борисполь

Юрист, адвокат
15000 грн, Бровары, Киев , еще 5 городов

Все похожие кандидаты

Кандидаты в категории

Кандидаты по городам


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: