Резюме від 13 лютого 2022 Файл

Уляна

Юрист

Вік:
34 роки
Місто:
Бровари

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

Маніна Уляна Володимирівна
тел.: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
еmail:[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
м.Бровари, вул. С.Петлюри, 36 б, кв. 196
дата народження: 09.05.1989 р.

Освіта:
- 2004-2008 Тернопільсий Комерційний Коледж, факультет «Товарознавство і комерційний діяльність».
-2006-2011 Тернопільський Національний Економічний Університет спеціаліст "Правознавство" господарсько-правова спеціалізація.
- 2010-2011 Тернопільський Національний Економічний Університет магістр "Інтелектуальна власність".

Досвід роботи:

06.05.2021-по 24.09.2021 помічник судді Броварського міськрайонного суду Київської області.
- Своєчасно вносить до автоматизованої системи документообігу суду достовірні відомості в межах наданих повноважень, відповідно до вимог Положення про автоматизовану систему документообігу суду, та забезпечує конфіденційність інформації, яка в ній міститься. Виконує вимоги Інструкції з діловодства та є відповідальним за збереження процесуальних та інших документів, а також за нерозголошення інформації з обмеженим доступом, що міститься в них.. Здійснює підбір актів законодавства та матеріалів судової практики, необхідних для розгляду конкретної судової справи.Бере участь у попередній підготовці судових справ до розгляду, в оформленні судових справ, за дорученням судді готує проекти судових рішень, запитів, листів, інших матеріалів, пов'язаних із розглядом конкретної справи. Здійснює оформлення копій судових рішень для направлення сторонам у справі та іншим учасникам справи, які беруть участь у справі відповідно до вимог процесуального законодавства, контролює своєчасність надсилання копій судових рішень.Здійснює контроль за своєчасним проведенням експертними установами призначених у справах експертних досліджень, за своєчасним виконанням правоохоронними органами ухвал судді про примусовий привід, а в разі невиконання таких ухвал – готує проекти відповідних нагадувань тощо.. Готує проекти доручень суду про виконання судами інших держав окремих процесуальних дій, про вручення судових документів з цивільних, адміністративних, кримінальних справ, про екстрадицію правопорушників на територію України. Сприяє оформленню, виконанню доручень судів іноземних держав відповідно до Конвенції про правову допомогу та правові відносини в цивільних, сімейних і кримінальних справах, інших міжнародно-правових договорів України про правову допомогу, ратифікованих Верховною Радою України.
01.01.2021-05.05.2021 головний спеціаліст відділу організаційного забезпечення виконання рішень суду та архівної роботи Броварського міськрайонного суду Київської області.
- забезпечує прийом та облік апеляційних скарг;забезпечує підготовку та направлення адміністративних справ, копії матеріалів справ до суду апеляційної інстанції;здійснює прийом та облік заяв про видачу виконавчих листів по справам;здійснює ведення та формування справ управлінської документації, що утворюється в процесі діяльності відділу;здійснює видачу копій судових рішень по справах, в тому числі, що перебувають в архіві суду; інші функціональні обов’язки відповідно до посадової інструкції. Забезпечення проведення відеконференції за допомогою програмного забезпечення «EasyCon» фізичних осіб з іншими судами.
05.08.2020-31.12.2020 судовий розпорядник Броварського міськрайонного суду Київської області.
- Забезпечує належний стан залу судового засідання і запрошує до нього учасників цивільного процесу;з урахуванням кількості місць та забезпечення порядку під час судового засідання визначає можливу кількість осіб, що можуть бути присутні у залі судового засідання;оголошує про вхід і вихід суду та пропонує всім присутнім встати;слідкує за додержанням порядку особами, присутніми у залі судового засідання;виконує розпорядження головуючого про приведення до присяги перекладача, експерта;під час судового засідання приймає від учасників цивільного процесу документи та інші матеріали і передає до суду;запрошує до залу судового засідання свідків та виконує вказівки головуючого щодо приведення їх до присяги;виконує інші доручення головуючого, пов'язані із створенням умов, необхідних для розгляду справи. Забезпечення проведення відеконференції за допомогою програмного забезпечення «EasyCon» фізичних осіб з іншими судами.
10.02.2014 – 04.08.2020 секретар судових засідань Броварського міськрайонного суду Київської області.
- Здійснення судових викликів і повідомленнь; Перевірка наявність та з'ясовуння причини відсутності осіб, яких було викликано до суду, і доповідає про це головуючому; Забезпечує контроль за фіксуванням судового засідання технічними засобами; Веде журнал судового засідання; Оформляє матеріали кримінального провадження; Виконує інші доручення головуючого у справі. Здійснює оформлення та розміщення списків справ, призначених до розгляду; Виготовляє копії судових рішень у справах, які знаходяться в провадженні судді; Здійснює заходи щодо вручення копії вироку засудженому або виправданому; здійснює оформлення для направлення копій судових рішень сторонам та іншим особам та інші.
01.09.2013-07.02.2014 старший державний виконавець ДВС ДРУЮ у м.Києві.
- Проведення виконавчих дій, що спрямовані на примусове виконання рішень судів та інших органів, які провадяться на підставах, в межах повноважень та у спосіб, визначених Законом України «Про виконавче провадження».
12.07.2012-31.08.2013 державний виконавець відділу ДВС ДРУЮ у м.Києві.
- Проведення виконавчих дій, що спрямовані на примусове виконання рішень судів та інших органів, які провадяться на підставах, в межах повноважень та у спосіб, визначених Законом України «Про виконавче провадження».

Практичні навички:

- вільне орієнтування в законодавчій базі;
- вміння грамотно вести переговори та переконувати,
- працювати в команді;
- здатність до вирішення конфліктних ситуацій;
- здатність до формулювання і обґрунтованого доказу своєї точки зору по спірних питаннях;
- досвід складання різних процесуальних документів, консультування громадян з різноманітних юридичних питань;
- знання мов: українська –вільно (Сертифікат на рівень знання державної мови (С-1), російська- вільно, англійська –нище середнього, польска - на рівні спілкування.
Навички роботи з компьютером та офісною оргтехнікою: досвідчений користувач Windows, Microsoft Office, Liga, rada.gov.ua, електронною поштою тощо та іншими ресурсами Internet, зокрема тими, що надають доступ до різноманітних баз даних, державних реєстрів і сприяють пошуку інформації та вирішенню багатьох юридичних питань. Вміння працювати з офісною оргтехнікою.

Особисті якості:
відповідальність,
ініціативність,
уважність,
націленість на результат,
посидючість,
логічне мислення,
аналітичні здібності.

Хобі та захоплення:
гра на фортепіано (наявність закінченої музичної школи за класом - фортепіано), відпочинок на свіжому повітрі, подорожі, заняття спортом, театр та кіно тощо.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: