Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 15 апреля 2024 Файл

Геннадий

Юрист (служба безпеки банку, компанії)

Возраст:
55 лет
Город:
Киев

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Загруженный файл

Версия для быстрого просмотра

Это резюме размещено в виде файла. Эта версия для быстрого просмотра может быть хуже, чем оригинал резюме.

Контактна інформація:
ПІБ: Касьян Геннадій Пилипович (Касьян Геннадий Филиппович)
Дата народження: 05.04.1969
Місце народження: Україна, Полтавська область, місто Кременчук
Місце проживання: Україна, м. Київ, вул. Антона Цедіка, буд.№ 9, к.№ 19
Місце реєстрації: м. Київ, проспект Лобановського Валерія, буд. № 152-А к.12
тел.: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация») (Viber, Telegram, WhatsApp)
E-mail: kasу[открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
Освіта: Вища юридична. У 1996 році закінчив Донецький інститут внутрішніх справ при Донецькому Державному університеті за спеціальністю правознавство.

В період з 1996 по 2016 рр. (протягом 20-ти років) працював на посадах слідчого у містах Дніпропетровськ, Київ. Безпосередньо з 1996 по 2010 у м. Дніпропетровську, а з 2010 по 2016 у м. Києві.
Періодом із жовтня 2016 р. по листопад 2018 р. перебував на посадах старшого інспектора з пожежної безпеки, старшого інспектора з особливих доручень Департаменту управління майном Національної поліції України.
З 07.11.2018 по 31.01.2019 на посаді начальника відділу іншого майна та контролю за енергозбереженням управління державних закупівель та рухомого майна Департаменту управління майном Національної поліції України.
31.01.2019 звільнений зі служби в поліції за пунктом 7 (за власним бажанням) частини першої статті 77 Закону України «Про Національну поліцію». Вислуга в поліції для призначення пенсії становить 30 років 5 місяців 2 дні.
З 01.02.2019 року призначено пенсію у зв’язку із вислугою років за період служби в армії, органах МВС та Національній поліції України.
Ветеран Національної поліції України.
03.11.2021 проведено вакцинацію вакциною CoronaVac (Sinovac)

Ділові та професійні навички:
знання законодавчої бази України;
аналітичне бачення, прагматизм (здатен створити, визначити стратегію із документів, які надходять для розгляду, їх аналіз, перспективу, та/або безперспективність, відібрати потрібне, та зайве, з урахуванням фізичних та ресурсних затрат);
вміння протистояти незаконним діям, подіям;
вміння працювати з людьми (виконання та взяття на себе організаторсько-керівних функцій, та безпосереднього підпорядкування);
вміння підібрати потрібних людей для виконання окремих завдань, згідно їх інтелекту і можливостей, прогнозуючи цілі і мету і вмілу командну роботу, пріоритети і шляхи досяжності позитивного результату;
швидка адаптація (службова діяльність) та в умовах змін середовища;
чутливий до змін мікроклімату в соціумі, здатність до розумного компромісу;
вміння відстоювати власну думку та брати відповідальність за прийняття рішення, дипломатично та водночас наполегливо відстоювати свою позицію;
літредакторські здібності (перевірка, складання документів, підготовка запитів, надання відповідей, інших листувань)
дослідження обставин етичного поводження (етикету) щодо особи, (групи осіб) в поведінці, певних діях та їх аргументований і детальний аналіз;
навички складання психологічних портретів;
організованість, старанність, витривалість;
швидка робота за комп’ютером (друк документів, тексту, українською та російською мовами);
впевнене користування ПК (Word, Excel), офісною технікою.

Володіння мовами: Вільно українська (рідна), російська (рідна). За допомогою словника або онлайн перекладача (англійська).
Особисті якості: порядність, працелюбність, аналітичні здібності, акуратність, уважність, скрупульозність, доброзичливість, ввічливість, дисципліна, відповідальність, врівноваженість, комунікабельність, оптимізм, цілеспрямованість, наполегливість, енергійність, вміння швидко адаптуватись до змін, розвинуте інтуїтивне відчуття.
Спортивні досягнення: У 1991 році на змаганнях «Всесоюзний турнір по боксу серед учбових закладів системи МВС», які відбувались в Республіці Узбекистан місті Ташкент особисто зайняв призове 3-тє місце у ваговій категорії -75 кг.
Маю хобі: спортивні навантаження (крос, гра в футбол, волейбол, гімнастичні вправи). Відвідування театрів. Перегляд детективних серіалів, риболовля, тощо…

У змозі виконувати складні доручення, пов’язані із відрядженням до інших міст, областей (регіонів) незважаючи на фізичні та психоемоційні навантаження.

Найбільш цікава (приваблива) робота:
1. В банківській сфері, також в комерційних Компаніях; Корпораціях в якості начальника та заступника начальника служби безпеки (підбір та перевірка персоналу, фізичних та юридичних осіб, потенційних можливостей особистостей людини, атмосфери відносин в колективі, профілактичних заходів щодо уникнення ризикових та невиправданих ситуацій тощо…
2. Юристом, помічником адвоката, та/або різносторонньої роботи в юридичній Компанії з перспективою передачі досвіду, отриманого в різних юридичних установах (регіонах) в областях права (кримінальне, кримінально-процесуальне законодавство) і при необхідному досвіду подальшій роботі в цій Компанії адвокатом.

Бажаю працювати з людьми, в позитивному колективі !!!

Другие резюме этого кандидата

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты

Кандидаты в категории

Кандидаты по городам


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: