Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 25 января 2023 PRO

Артем

Технолог харчової промисловості, 50 000 грн

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
45 лет
Город проживания:
Ровно
Готов работать:
Житомир, Ровно, Тернополь, Хмельницкий

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Головний технолог

с 01.2001 по наст. время (23 года 4 месяца)
ТК, Рівне (Харчова промисловість)

Образование

Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Гжицького (Львів, Україна)

Технологія зберігання, консервування та переробки м'яса спеціаліст, Львів
Высшее, с 2005 по 2008 (3 года)

Термін навчання 3 роки з тієї причини, що це моя друга вища освіта (про першу вказано нижче). Здобував цю освіту вже працюючи на м'ясопереобному підприємстві. Тоб-то знання, що отримував в університеті постійно підкріплювалися практичною роботою на підприємстві.

Дополнительное образование и сертификаты

Київський Національний Авіаційний Університет (Київ) / Радіоелектронне обладнання повітряних суден

1996-2001

Знания и навыки

MS Excel MS Word MS Office

Дополнительная информация

1) Почав свою діяльність на підприємстві з посади комірника складу комплектуючих. Через півроку працював на посаді
складача фаршу майже рік. Через два роки роботи на підприємстві вже виконував по черзі а то й суміжно обовязки майстра
цеху, начальника виробництва, керівника відділу збуту. Трішки займався маркетиногм. На даний час займаю посаду
Головного технолога.
2) Під час моєї діяльності на підприємстві наша продукція періодично приймала участь у різних конкурсах та відзначалася
нагородами;
3) брав безпосередню участь у розробці фірмового брену та подальших ребрендінгах;
4) розробив свої ТУ для варених та напівкопчених ковбас;
5) У 2018 році приймав активну у часть у розробці та впровадженні системи НАССР на підприємстві (є сертифікат
внутрішнього аудитора);
6) організовува роботу на підприємстві по схемі Приват-Лейбл для декількох замовників;
7) веду постійну роботу на підприємстві по застосуванню нових технологій та технік
Свої пропозиції
Маючи багаторічний досвід роботи на мясопереробному підприємстві готовий поділитися цим
досвідом з людьми, які відкривають (чи думають відкривати) мясопереробне підприємство та
очолити виробництво на ньому.
Водійське посвідчення
Посвідчення категорії "В" та "С"

Другие резюме этого кандидата

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: