Виктор
Шеф-кухар
- Занятость:
- Полная занятость.
- Возраст:
- 25 лет
- Город:
- Луцк
Контактная информация
Соискатель указал телефон, эл. почту и Instagram.
Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.
Получить контакты этого кандидата можно на странице https://www.work.ua/resumes/7780892
Опыт работы
Шеф-Кухар
с 04.2022 по 02.2023
(10 месяцев)
Не про хліб, Луцк (Готельно-ресторанний бізнес)
Розробка меню, раціональне і правильне складання закупки, правильна обробка та організація зберігання продуктів, делегування завдання персоналу кухні, контроль кухарів і допомага по мірі необхідності.
Шеф-кухар
с 06.2021 по 03.2022
(9 месяцев)
Гастро Бар Вербена, Нововолынск (Готельно-ресторанний бізнес)
Замовлення і прийом продуктів у постачальників;
Розробка страв,складання меню,складання технологічних карт;
Підбір та організація навчання персоналу ;
Введенн документаці,звітність веденої документації,розбір інвентаризації.
Досягнення: оптимізував роботу кухні,що дозволило готувати закуски і гарячи страви в середньому 15хв.
Обслуговування виїзних банкетік (кейтерінг).
Шеф-кухар
с 01.2021 по 04.2021
(3 месяца)
Biglove, Луцк (Готельно-ресторанний бізнес)
Замовлення і прийом продуктів у постачальників;
Розробка страв,складання меню,складання технологічних карт;
Підбір та організація навчання персоналу ;
Введенн документаці,звітність веденої документації,розбір інвентаризації.
Досягнення оптимізував роботу кухні,що дозволило готувати закуски і гарячи страви в середньому 15хв.
Розробив авторські роли та піци.
Су-шеф
с 04.2020 по 06.2021
(1 год 2 месяца)
Фелічіта, Луцк (Готельно-ресторанний бізнес)
Контроль за дотриманням технології приготуванн страв:
Координація та оптимізація роботи кухні (10-15ЛЮДЕЙ):
Участь в розробці нових страв і складанн сезонного меню:
Досягнення придумав пасту яка продається по цей день,ця паста є хітом продажів.
Допомагав Шефу у запуску заготівельні цеху.
Кухар універсал
с 07.2019 по 04.2020
(9 месяцев)
Ресторан Жито, Луцк (Готельно-ресторанний бізнес)
Кухар гарячого цеху
с 10.2018 по 06.2019
(8 месяцев)
Cafe de Vino, Луцк (Готельно-ресторанний бізнес)
Образование
Коледж технологій бізнесу та права Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки
Харчові технології, Луцк
Неоконченное высшее, с 2015 по 2020 (5 лет)
Технолог з технології харчування, харчові технології та організація ресторанного бізнесу.
Знания и навыки
Похожие кандидаты
Шеф-кухар, керуючий рестораном
Луцк, Житомир
,
еще 8 городов
Шеф-кухар, технолог, консультант (на проєкт)
Луцк, Винница
,
еще 8 городов
Шеф-кухар (оновлення меню, відкриття ресторану)
Луцк, Ивано-Франковск
,
еще 5 городов
Шеф-кухар, консультант (проробка меню)
Луцк, Ивано-Франковск
,
еще 8 городов
Шеф-кухар, консультант
80000 грн, Луцк, Ивано-Франковск
,
еще 8 городов
Шеф-кухар
40000 грн, Луцк, Винница
,
еще 7 городов