Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 24 января 2024 PRO

Виктор

Шеф-кухар

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
25 лет
Город:
Луцк

Контактная информация

Соискатель указал телефон, эл. почту и Instagram.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Шеф-Кухар

с 04.2022 по 02.2023 (10 месяцев)
Не про хліб, Луцк (Готельно-ресторанний бізнес)

Розробка меню, раціональне і правильне складання закупки, правильна обробка та організація зберігання продуктів, делегування завдання персоналу кухні, контроль кухарів і допомага по мірі необхідності.

Шеф-кухар

с 06.2021 по 03.2022 (9 месяцев)
Гастро Бар Вербена, Нововолынск (Готельно-ресторанний бізнес)

Замовлення і прийом продуктів у постачальників;
Розробка страв,складання меню,складання технологічних карт;
Підбір та організація навчання персоналу ;
Введенн документаці,звітність веденої документації,розбір інвентаризації.
Досягнення: оптимізував роботу кухні,що дозволило готувати закуски і гарячи страви в середньому 15хв.
Обслуговування виїзних банкетік (кейтерінг).

Шеф-кухар

с 01.2021 по 04.2021 (3 месяца)
Biglove, Луцк (Готельно-ресторанний бізнес)

Замовлення і прийом продуктів у постачальників;
Розробка страв,складання меню,складання технологічних карт;
Підбір та організація навчання персоналу ;
Введенн документаці,звітність веденої документації,розбір інвентаризації.
Досягнення оптимізував роботу кухні,що дозволило готувати закуски і гарячи страви в середньому 15хв.
Розробив авторські роли та піци.

Су-шеф

с 04.2020 по 06.2021 (1 год 2 месяца)
Фелічіта, Луцк (Готельно-ресторанний бізнес)

Контроль за дотриманням технології приготуванн страв:
Координація та оптимізація роботи кухні (10-15ЛЮДЕЙ):
Участь в розробці нових страв і складанн сезонного меню:
Досягнення придумав пасту яка продається по цей день,ця паста є хітом продажів.
Допомагав Шефу у запуску заготівельні цеху.

Кухар універсал

с 07.2019 по 04.2020 (9 месяцев)
Ресторан Жито, Луцк (Готельно-ресторанний бізнес)

Кухар гарячого цеху

с 10.2018 по 06.2019 (8 месяцев)
Cafe de Vino, Луцк (Готельно-ресторанний бізнес)

Образование

Коледж технологій бізнесу та права Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки

Харчові технології, Луцк
Неоконченное высшее, с 2015 по 2020 (5 лет)

Технолог з технології харчування, харчові технології та організація ресторанного бізнесу.

Знания и навыки

Комунікабельність,стресостійкість,презентабельність,цілеспрямова

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: