Семен
Шеф-кухар (оновлення меню, відкриття ресторану)
- Занятость:
- Полная занятость, неполная занятость.
- Возраст:
- 29 лет
- Город проживания:
- Львов
- Готов работать:
- Буковель, Ивано-Франковск, Луцк, Львов, Тернополь, Хмельницкий, Черновцы
Контактная информация
Соискатель указал телефон , эл. почту, Facebook и Instagram.
Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.
Получить контакты этого кандидата можно на странице https://www.work.ua/resumes/4836953
Опыт работы
Проєктна Робота
с 02.2022 по 02.2023
(1 год)
Р-н «Хата», р-н „SNTR”, Чернівці (Готельно-ресторанний бізнес)
р-н Хата:
*Зміна направлення меню з базового направлення української кухні на сучасну
*Cтворення авторських страв та технологічних карт
*Навчання персоналу
*Участь в маркетінгу бренду
р-н SNTR:
*Переформатування напрямку кухні ресторану
*Навчання кухарів
*Робота з обліком
*Відкриття нового ресторану
Бренд-шеф
с 01.2021 по наст. время
(3 года 4 месяца)
Fratelli (ресторан "Кефаль"), Львів,Одеса (Готельно-ресторанний бізнес)
*Проектування та відкриття ресторану з фундаменту двох ресторанів компанії як бренд шеф та керуючий
*Співпраця з бек-офіс
*Створення концепціі
*Контроль облікових систем
*Стандартизація процесів
*Створення меню та його ціноутворення
*Контроль показників KPI
*Створення концептуального направлення ресторану спочатку як Шеф-кухар пізніше Керуючий
*Проєктування на етапі забудови: закупка обладнання , технічна складова будови від фундаменту до запуску
*Підбір персоналу та його навчання, робота з усіма ланками підприємства : фін частина , логістика
*Робота з постачальниками, проведення підвищення кваліфікації співробітників , залучення в подальщій проєктній частині відкриття ресторанів компаніі.
Призупинення співпраці у звязку з війною в Україні.
Працедавець “Tairovo Vinery” & FRATELLI
Бренд-Шеф
с 06.2020 по 01.2021
(7 месяцев)
Стейкхаус, Одеса (Готельно-ресторанний бізнес)
Бренд-шеф 3 ресторанів Савви Лібкина
(Steak house meat and wine, Tavernetta pizza & prosecco , Pan pizza )
*Робота з постачальниками
*Навчання персоналу
*Збільшення показників продажів
Концепт шеф ресторану / Шеф-кухар
с 01.2019 по 06.2020
(1 год 5 месяцев)
Тісто сир і тітка Белла, Киев (Готельно-ресторанний бізнес)
*Створення автентичного італійського меню
*Проведення майстеркласів
*Контроль показників продажів меню.
Су-шеф
с 01.2018 по 01.2019
(1 год)
Академія успішних кухарів « Gastroloft», Київ (Освіта, наука)
*Навчання студентів базового курсу з кулінарії
*Створення технологічних карт
*Проведення майстеркласів для шеф-кухарів
*Робота з молекулярною кухнею
*Проведення шоу "Звана Вечеря"
Додаткова робота
Шеф-кухар
с 01.2017 по 01.2019
(2 года)
Campa club, Буча (Готельно-ресторанний бізнес)
*Контроль та навчання персоналу
*Робота з постачальниками
*Проведення весіль 300+ осіб
Кухар
с 12.2014 по 12.2017
(3 года)
Przystan Marina, Wroclaw Poland (Готельно-ресторанний бізнес)
*Робота з одним з найкращіх Шеф кухарів Польщі Karol Sankowski *Робота на гарячому та кондитерських цехах
*Участь в авторських кейтерінгах , банкетах , обслуговування селебрітіс.
Образование
ЧТЕІ КНТЕУ
Ресторанні технології та фуд-дизайн, Чернівці
Высшее, с 2022 по 2026 (4 года)
Підвищення кваліфікації та українська освіта
Wyzsza szkoła logistyki I transportu we Wrocławiu
Logistyka, Вроцлав
Высшее, с 2014 по 2017 (3 года)
Київський військовий ліцей ім.Івана Богуна
Київ
Среднее, с 2012 по 2014 (2 года)
Дополнительное образование и сертификаты
Музична школа по класу «Саксофон»
5 років
Знания и навыки
Знание языков
- Английский — средний
- Украинский — свободно
- Польский — свободно
Дополнительная информация
Портфоліо страв. [
Концептні роботи відкриття ресторанів та їх оновлення:
*Біла Сова (Вінниця) відкриття
*Губернія (Житомир) оновлення
*Portfolio (Київ) оновлення
*Raysky (Одеса) відкриття
*Тісто, сир та тітка Белла (Київ) відкриття
*Кефаль (Одесса) відкриття
*SNTR(Чернівці) відкриття
*Хата (Чернівці) оновлення
*Кефаль (Львів) відкриття
Бронзова медаль "Золотий шеф-кухар України 2018"
Водійське посвідчення категорії B2
Захоплення : Туризм , Авто , Кино
Похожие кандидаты
Шеф-кухар (розробка та оновлення меню, аудит закладу)
60000 грн, Ивано-Франковск, Ужгород, Черновцы
Провідний консультант, менеджер проєктів, керуючий мережею ресторанів, кафе (ресторанний консалтинг)
Ивано-Франковск, Винница
,
еще 8 городов
Бренд-шеф, шеф-кухар
60000 грн, Винница, Днепр
,
еще 4 города
Шеф-кухар, консультант (проробка меню)
Ивано-Франковск, Киев
,
еще 8 городов
Бренд шеф-повар (замена меню)
Винница, Днепр
,
еще 8 городов