Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
  • PRO

Семен

Бренд-шеф (основна робота, оновлення меню та відкриття ресторану)

Занятость:
Полная занятость, неполная занятость.
Возраст:
29 лет
Город проживания:
Львов
Готов работать:
Киев, Львов

Контактная информация

Соискатель указал телефон , эл. почту, Facebook и Instagram.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Бренд шеф

с 02.2022 по 02.2023 (1 год)
Р-н «Хата», р-н „SNTR”, Чернівці (Готельно-ресторанний бізнес)

р-н Хата:
*Зміна направлення меню з базового направлення української кухні на сучасну
*Cтворення авторських страв та технологічних карт
*Навчання персоналу
*Участь в маркетінгу бренду

р-н SNTR:
*Переформатування напрямку кухні ресторану
*Навчання кухарів
*Робота з обліком
*Відкриття нового ресторану

Бренд-шеф

с 01.2021 по 07.2024 (3 года 6 месяцев)
Fratelli (ресторан "Кефаль"), Львів,Одеса (Готельно-ресторанний бізнес)

*Проектування та відкриття ресторану з фундаменту двох ресторанів компанії як бренд шеф та керуючий
*Співпраця з бек-офіс
*Створення концепціі
*Контроль облікових систем
*Стандартизація процесів
*Створення меню та його ціноутворення
*Контроль показників KPI
*Створення концептуального направлення ресторану спочатку як Шеф-кухар пізніше Керуючий
*Проєктування на етапі забудови: закупка обладнання , технічна складова будови від фундаменту до запуску
*Підбір персоналу та його навчання, робота з усіма ланками підприємства : фін частина , логістика
*Робота з постачальниками, проведення підвищення кваліфікації співробітників , залучення в подальщій проєктній частині відкриття ресторанів компаніі.
Призупинення співпраці у звязку з війною в Україні.

Працедавець “Tairovo Vinery” & FRATELLI

Бренд-Шеф

с 06.2020 по 01.2021 (7 месяцев)
Стейкхаус, Одеса (Готельно-ресторанний бізнес)

Бренд-шеф 3 ресторанів Савви Лібкина
(Steak house meat and wine, Tavernetta pizza & prosecco , Pan pizza )
*Робота з постачальниками
*Навчання персоналу
*Збільшення показників продажів

Бренд шеф

с 01.2019 по 06.2020 (1 год 5 месяцев)
Тісто сир і тітка Белла, Киев (Готельно-ресторанний бізнес)

*Створення автентичного італійського меню
*Проведення майстеркласів
*Контроль показників продажів меню.

Су-шеф

с 01.2018 по 01.2019 (1 год)
Академія успішних кухарів « Gastroloft», Київ (Освіта, наука)

*Навчання студентів базового курсу з кулінарії
*Створення технологічних карт
*Проведення майстеркласів для шеф-кухарів
*Робота з молекулярною кухнею
*Проведення шоу "Звана Вечеря"

Шеф-кухар

с 01.2017 по 01.2019 (2 года)
Campa club, Буча (Готельно-ресторанний бізнес)

*Контроль та навчання персоналу
*Робота з постачальниками
*Проведення весіль 300+ осіб

Кухар

с 12.2014 по 12.2017 (3 года)
Przystan Marina, Wroclaw Poland (Готельно-ресторанний бізнес)

*Робота з одним з найкращіх Шеф кухарів Польщі Karol Sankowski *Робота на гарячому та кондитерських цехах
*Участь в авторських кейтерінгах , банкетах , обслуговування селебрітіс.

Образование

ЧТЕІ КНТЕУ

Ресторанні технології та фуд-дизайн, Чернівці
Высшее, с 2022 по 2026 (4 года)

Підвищення кваліфікації та українська освіта

Wyzsza szkoła logistyki I transportu we Wrocławiu

Logistyka, Вроцлав
Высшее, с 2014 по 2017 (3 года)

Київський військовий ліцей ім.Івана Богуна

Київ
Среднее, с 2012 по 2014 (2 года)

Дополнительное образование и сертификаты

Музична школа по класу «Саксофон»

5 років

Знания и навыки

  • MS Word
  • MS Excel
  • MS Office
  • MS PowerPoint
  • Iiko
  • Poster
  • Syrve
  • Організація роботи ресторанів
  • Комунікабельність
  • Адаптивність
  • Європейська кухня
  • Українська кухня

Знание языков

  • Английский — средний
  • Украинский — свободно
  • Польский — свободно

Дополнительная информация

Портфоліо страв. [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)



Концептні роботи відкриття ресторанів та їх оновлення:
*Біла Сова (Вінниця) відкриття , ребрендинг
закладу
*Губернія (Житомир) ребрендинг закладу
*Portfolio (Київ)
*Raysky (Одеса) відкриття закладу
*Тісто, сир та тітка Белла (Київ) відкриття
*Кефаль (Одесса) відкриття закладу
*SNTR(Чернівці) відкриття закладу
*Хата (Чернівці) оновлення закладу
*Кефаль (Львів) відкриття закладу
*Кефаль (Одеса) відкриття закладу
*Centrum (Шепетівка) відкриття закладу


Бронзова медаль "Золотий шеф-кухар України 2018"


Водійське посвідчення категорії B2

Захоплення : Туризм , Авто , Кино

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: