Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 3 февраля 2022

Вадим

Керуючий рестораном

Занятость:
Полная занятость, неполная занятость.
Возраст:
36 лет
Город проживания:
Киев
Готов работать:
Днепр, Запорожье, Ивано-Франковск, Киев, Львов, Николаев, Одесса, Удаленно, Харьков

Контактная информация

Соискатель указал телефон.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Керуючий

с 01.2019 по наст. время (5 лет 3 месяца)
Гільдия Керування - RestRul, Львів (Готелі та ресторани)

Розробка стратегії розвитку підприємства, як у внутрішньому ринку, так й поза межами країни.
Вивчення та аналіз конкуренції.
Формування бюджету на маркетинг
Робота із підрядниками.
Пошук партнерів.
Формування команд для нових проєктів: Ресторани та Готелі.
Створення операційних стандартів.
Розрахунок інвестиційних проєктів та визначення їх перспективності.
Підбір нових локацій (комерційні приміщення)
Були освоєні нові ніші та напрямки для розвитку компанії, зробивши її послуги більш затребуваними та цінними для ресторанів та готелів.

Що саме шукаю, написав у розділі "Додаткова інформація"

Керуючий преміум-ресторану

с 01.2017 по 01.2019 (2 года)
Группа ресторанов и Отелей BullNow, Дніпро (Готельно-ресторанний бізнес)

Запуск ресторану з нуля.
Пошук та підбір приміщення під концептуальний ресторан.
Робота з дизайнерами та підрядними бригадами.
Створення маркетинг-плану та ведення всіх рекламних компаній.
Масовий рекрутинг та тренінги для персоналу.
Організація офіційного відкриття.
Регулярне запрошення артистів, музикантів, діджеїв.
Розробка сезонних пропозицій - Бар, Вино, Кухня.
Управління продажами банкетів та корпоративів.
Стабільно збільшував валовий оборот на 10% щомісяця до 1,5 мільйонів на місяць.
Імплементував методику допродажу, таким чином зміг підвищити середній чек на 10%. А завдяки новим напрямкам: кава лаудж, клубний день та вечір, бізнес ланч збільшили оборотність місця у ресторані.

Середня задоволеність гостя 9.3 Tripadvisor
Рентабельність продажів: не менше 20% місяць
ФОП: 18%
Повернення інвестицій 13 місяців.

Відкриття готелю на 65 номерів, з трьома конференціями та двома банкетами залами з нуля.
Забезпечує регулярне завантаження номерного фонду.
Створення системи лояльності.
Підписання договорів із турагентствами.
Середня завантаженість готелю 70%
Виведення в топ 5 готелів за рейтингом Booking.com протягом 6 місяців.
Регулярний маркетинг та операційний контроль.

Слуга гостинності

с 01.2010 по 01.2017 (7 лет)
Ресторани, Бари, Кав'ярні, Готелі, Клуби, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Мив посуд і прибирав. Працював у Хаускіпінг та фронт офісі. У буфеті та лобі.
Відкривав нічні клуб та бари, ставав найкращим у барній та ресторанній сфері у регіоні.
Вивчив нові мови та працював у готелях 5* на керівних позиціях.
Освоїв усі стандарти міжнародних компаній.
Надавав консалтингові послуги в Дубаї та Катарі.
Розробляв нові концепти.
Бачив своє майбутнє, як відповідальний та надійний співробітник у вашій компанії)

Образование

УНІВЕРСИТЕТ МЕНЕДЖМЕНТУ (ВАРШАВА, ПОЛЬЩА)

Менеджмент, Польша
Высшее, с 2006 по 2010 (4 года)

Навчальна програма за системою MBA

Дополнительное образование и сертификаты

Маркетиг & Продажі

2020

HR Capital - Як знайти талант

2021

Знание языков

Английский — свободно

Дополнительная информация

Дорогий HR менеджер і шановний власник,
Щиро дякую за ваш інтерес до мого концепт-резюме.

Я розумію всю складність ситуації на ринку готельно-ресторанної сфери. Карантин, плинність персоналу, брак ресурсів для їхнього навчання, негативні відгуки гостей, зменшення обсягу продажів, висока орендна ставка, дорогі продукти, які зменшують маржинальність та багато іншого.

Чому ви читаєте цей опис? Я думаю, можливо ви знайшли ту людину, яка візьме все під свій контроль, налагодить роботу, щоб ви могли дивитися в майбутнє і мати можливість відпочити від регулярних проблем.

Оскільки часто важко зрозуміти за описом вакансії, якого кандидати ви шукаєте. Я б хотів описати, хто мій лідер і в якій інфраструктурі мені буде приємно працювати. Де зможу повністю розкрити свій потенціал та зробити значний внесок у розвиток вашої компанії.

Про мене.
Вадим - спеціаліст у готельно-ресторанній індустрії, який пройшов усі позиції від прибирача до генерального менеджера. Більшість свого життя він присвятив індустрії гостинності. Таким чином, протягом 15 років він зігрівав гостей у своїх ресторанах та готелях дружнім сервісом, перетворюючи їх на лояльних клієнтів для компанії на багато років. Основними сильними сторонами Вадима, його мистецтво управління та мотивація команди на досягнення поставлених цілей. Аналітичний склад розуму, який допомагав йому виходити не з однієї кризової ситуації та вирішувати складні конфліктні ситуації. А завдяки стратегічному мисленню було розроблено плани експансії брендів на світові ринки. Висока працездатність Вадима досягається регулярним спортом. А ентузіазм та оптимізм заряджає команду чинити нові подвиги. Творча особистість Вадима, дає можливість генерувати нові ідеї та розробляти концепти, які залучають широку аудиторію та можуть забезпечувати інвесторів стабільним доходом.

Яку цінність? Я привнесу в компанію.

Головним завданням для себе я бачу, як ефективне управління всіма ресурсами компанії для досягнення максимальної прибутковості. Збільшення задоволеності клієнтів та підвищення їхньої лояльності до бренду. Створення сильного та професійного колективу. Розвиток підприємства. Регулярний контроль показників, виконання поставлених завдань та розробка нових цілей.

Навички та експертність:
Сервіс 5* (True Hospitality Service)
Team Building. Формування та розвиток команди.
Маркетинг/PR&Реклама (Працюю з усіма інструментами для просування: offline/online. Спеціаліст з facebook, instagram Google ads) Створення стратегічного розвитку, робота з підрядниками.
Продаж. Ефективне наповнення номерного фонду. Розробка вирв продажу готельних послуг. Збільшення відвідуваності ресторану. Збільшення середнього чека та їх кількість. Робота з корпоративними клієнтами та підписання контрактів з турагентствами.

Моя ідеальна компанія
Власник, який цінує ресторанно-готельний бізнес та свій колектив із розумінням організаційної структури. Постійно шукає нові можливості для реалізації ідей та нових можливостей.
Ресторан з оборотом від 1 мільйона гривень на місяць (або з таким потенціалом). Бажано група ресторанів із оборотом від 10 мільйонів.
Готель від 50 номерів із оборотом від 1 мільйон гривень місяць (або з таким потенціалом)

Мої очікування
1. Сучасний KPI

Радий отримати зворотний зв'язок, детальніше познайомитися з вашим готелем або рестораном і відразу приступити до роботи.

Чи маю я запитання?
Так, який потрібно робити оборот продажів, який має бути чистий прибуток?

Якщо ви шукаєте по-справжньому лояльну людину в команду, тоді зателефонуйте зараз, щоб я міг як найшвидші приступити до праці.

Розумію, що ідеальних компаній не існує, тому до зустрічі!)

Другие резюме этого кандидата

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: