Сергій
Аналітик харчового виробництва (консалтинг з ресторанного бізнесу)
- Занятость:
- Неполная занятость.
- Возраст:
- 38 лет
- Город проживания:
- Бровары
- Готов работать:
- Киев, Удаленно
Контактная информация
Соискатель указал телефон, эл. почту и адрес.
Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.
Получить контакты этого кандидата можно на странице https://www.work.ua/resumes/7887373
Опыт работы
Кухар, офіціант, бармен, технолог, шеф-кухар, завідувач харчового виробництва, банкет менеджер
с 05.2004 по наст. время
(20 лет 1 месяц)
Заміські комплекси, теплохід, кейтерингові компанії, Київ (ресторани, кулінарії, кафе, кейтеринг)
Образование
Київский національний університет культури і мистецтв
Менеджер готельно-ресторанного бізнесу, Київ
Высшее, с 2004 по 2008 (4 года)
диплом з відзнакою
Перше вище професійне училище Київського національного торговельно-економічного університету
Кухар 4 розряду, Київ
Среднее специальное, с 2002 по 2004 (2 года)
Дополнительное образование и сертификаты
IFSSU Проект ЄС "Вдосконалення системи контролю безпечності харчових продуктів в Україні"
2019
HACCP Міністерство аграрної політики та продовольства України
2019
Знания и навыки
Дополнительная информация
- Відкриття закладів з нуля/"під ключ"
- Ребрендінг
- Внутрішній аудит роботи закладу, пошук "слабких" місць, рішення по усуненню.
З 2004 року по сьогодні я пройшов шлях від молодшого кухаря до керуючого кейтерингом.
Працював на різних ділянках готельно-ресторанного бізнесу на позиціях: офіціанта, бармена, адміністратора, кухаря, шеф-кухаря, банкет-менеджера, консультанта у сфері ресторанного бізнесу, технолога харчового виробництва, завідувача харчового виробництва, керуючого кейтерингом. Це дало мені можливість розвинути свої навички та отримати релевантний досвід роботи та управління різними процесами готельно-ресторанного бізнесу.
У мене є досвід відкриття закладів з нуля та ребрендингу.
Також є досвід аналізу роботи закладів, пошуку та усунення "хворих місць", досвід управління персоналом.
Ключові навички:
- аналітичні здібності;
- розуміння бізнес-процесів та принципів роботи ресторанного
бізнесу;
- навички калькулювання та управління бюджетом;
- навички комунікації;
- вміння швидко оцінювати ситуації для ухвалення рішення;
- націленість на результат.
Другие резюме этого кандидата
Киев
Высшее образование · Полная занятость
- Заведующий производством (шеф повар), Теплоход "Роса Виктория", 5 лет 2 месяца
Киев
Высшее образование · Полная занятость, неполная занятость
- Шеф-кухар, банкет-менеджер, Фріланс, 5 лет 10 месяцев
- Шеф-кухар із функціями Завідувача харчового виробництва, технолог, Кулінарія, 4 месяца
Киев
Неоконченное высшее образование · Полная занятость, неполная занятость
- Банкет-менеджер, шеф-повар (фриланс) кейтеринга, Provision Catering, 6 лет 7 месяцев
- Шеф-повар с функциями Заведующего пищевым производством, Теплоход-ресторан "Rosa Victoria" (rosa-victoria.com.ua), 5 лет 2 месяца
Похожие кандидаты
Провідний консультант, менеджер проєктів, керуючий мережею ресторанів, кафе (ресторанний консалтинг)
Киев, Винница
,
еще 8 городов
Управляющий доставкой ресторана, бара, торговой точкой, бар-менеджер
Киев
Управляющий, директор ресторана, кафе, бара
50000 грн, Киев
Администратор кафе, ресторана, паба
17000 грн, Киев
Менеджер ресторану, кав'ярні, керівник ресторанного сервісу
35000 грн, Киев
Технолог харчового виробництва, контент-менеджер, спеціаліст з бізнес-процесів
18000 грн, Кривой Рог, Удаленно