Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 6 июля 2023 Файл

Ольга

Інженер з якості, технолог

Возраст:
35 лет
Город:
Черновцы

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Загруженный файл

Версия для быстрого просмотра

Это резюме размещено в виде файла. Эта версия для быстрого просмотра может быть хуже, чем оригинал резюме.

РЕЗЮМЕ

Боднар Ольга Ігорівна

Вік:33 роки
Місто проживання: Глибока
Сімейне положення: Одружена
Контактний телефон: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
e-mail:[открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
Посада: технолог, інженер з якості, мікробіолог

Мета
Бажання працювати в харчовій сфері, мати можливість створювати нові продукти харчування, вдосконалювати технологічні процеси, з впровадженням європейських стандартів якості(вимоги НАССР). Цілеспрямована, люблю працювати на результат. Є досвід роботи на виробництвах консервної галузі та на виробництві сухих сніданків, екструдерних технологічних лініях. Комунікабельна, легко находжу спільну мову з працівниками. Особливе, дуже вимогливе ставлення до вимог гігієни на виробництвах, та до гігієни персоналу. Робота з технічною документацією, розробка ТУ, ТІ, внутрішніх технологічних інструкцій.

Досвід роботи

Назва компанії: ТОВ ГАЛС ЛТД Глибока Україна
Посада: Мікробіолог- менеджер по санітарії та гігієні на виробництві.
Період роботи: 09/2011 - 06/2016
Обов’язки:
Проведення мікробіологічних та фізико-хімічних досліджень,
Пперевірка санітарного стану, дотриманні персоналом вимог гігієни,
Ведення записів по системі менеджменту та простежуваності.
Перевірка етикеток .

Назва компанії: ТОВ ЛІЛАК Глибока, Україна
Посада: Мікробіолог -Завідувач ВВЛ
Період роботи: 06/2016-10/2019
Обов’язки:
Проведення мікробіологічних та фізико-хімічних досліджень,
перевірка санітарного стану, дотриманні персоналом вимог гігієни,
ведення записів по системі менеджменту та простежуваності.
Перевірка етикеток .
Підготовка до сертифікацій згідно міжнародних стандартів.
Розробка нових видів продукції

Назва компанії: ПП Аперо, Глибока, Україна
Посада: інженер з якості
Період роботи: 10/2019- теперішній час
Обов’язки:
Проведення контролю на виробництві.
Ведення документації по впроваджені системи менеджменту і розробка плану НАССР.
Перевірка маркування і розробка етикеток.
Перевірка санітарного стану, дотримання персоналом вимог гігієни на виробництві.
Проведення навчань з персоналом на предмет санітарії-гігієни та вимог системи сертифікації.
Розробка нових видів продукції і введення їх у виробництво
Пошук сировини, створення сировинної бази постачальників

Освіта

Навчальний заклад: ЧФ НТУ «ХПІ» , Чернівці
Ступінь: Вища. Спеціаліст. Диплом з відзнакою
Назва спеціальності: Інженер біотехнолог харчової промисловості
Період навчання: 2005-2011

Вміння та навики

Досвід роботи на консервному виробництві,
Досвід роботи на виробництві сухих сніданків, екструдерної продукції, снекової продукції
Розробка технологічної документації, впровадження нових видів у виробництво.
Пройшла курс Проведення ДЕржпродспоживслужбою заходів державного контролю на харчових підприємствах. Вимоги харчового законодавства України.
Пройшла курс навчання семінар-тренинг "Зміни щодо схеми сертифікації FSSC 22000(версія 4.1) та пройшла перевірку результативності знань за кваліфікацією " Внутрішній аудитор системи управління безпечністю харчових продуктів" Курс навчання семінар-тренинг "Зміни щодо схеми сертифікації FSSC 22000(версія 4.1)
Знання англійської мови на середньому рівні.
Комп'ютерні навички – впевнений користувач.

Додаткова інформація

Цілеспрямована, комунікабельна, легко знаходжу спільну мову з колегами.
Водійські права наявні
Закордонний паспорт є
Рекомендації за потреби.

Дата

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты

Кандидаты по городам


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: