• Файл

Ольга

Інженер з якості, технолог

Вік:
36 років
Місто:
Чернівці

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

РЕЗЮМЕ

Боднар Ольга Ігорівна

Вік:33 роки
Місто проживання: Глибока
Сімейне положення: Одружена
Контактний телефон: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
e-mail:[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Посада: технолог, інженер з якості, мікробіолог

Мета
Бажання працювати в харчовій сфері, мати можливість створювати нові продукти харчування, вдосконалювати технологічні процеси, з впровадженням європейських стандартів якості(вимоги НАССР). Цілеспрямована, люблю працювати на результат. Є досвід роботи на виробництвах консервної галузі та на виробництві сухих сніданків, екструдерних технологічних лініях. Комунікабельна, легко находжу спільну мову з працівниками. Особливе, дуже вимогливе ставлення до вимог гігієни на виробництвах, та до гігієни персоналу. Робота з технічною документацією, розробка ТУ, ТІ, внутрішніх технологічних інструкцій.

Досвід роботи

Назва компанії: ТОВ ГАЛС ЛТД Глибока Україна
Посада: Мікробіолог- менеджер по санітарії та гігієні на виробництві.
Період роботи: 09/2011 - 06/2016
Обов’язки:
Проведення мікробіологічних та фізико-хімічних досліджень,
Пперевірка санітарного стану, дотриманні персоналом вимог гігієни,
Ведення записів по системі менеджменту та простежуваності.
Перевірка етикеток .

Назва компанії: ТОВ ЛІЛАК Глибока, Україна
Посада: Мікробіолог -Завідувач ВВЛ
Період роботи: 06/2016-10/2019
Обов’язки:
Проведення мікробіологічних та фізико-хімічних досліджень,
перевірка санітарного стану, дотриманні персоналом вимог гігієни,
ведення записів по системі менеджменту та простежуваності.
Перевірка етикеток .
Підготовка до сертифікацій згідно міжнародних стандартів.
Розробка нових видів продукції

Назва компанії: ПП Аперо, Глибока, Україна
Посада: інженер з якості
Період роботи: 10/2019- теперішній час
Обов’язки:
Проведення контролю на виробництві.
Ведення документації по впроваджені системи менеджменту і розробка плану НАССР.
Перевірка маркування і розробка етикеток.
Перевірка санітарного стану, дотримання персоналом вимог гігієни на виробництві.
Проведення навчань з персоналом на предмет санітарії-гігієни та вимог системи сертифікації.
Розробка нових видів продукції і введення їх у виробництво
Пошук сировини, створення сировинної бази постачальників

Освіта

Навчальний заклад: ЧФ НТУ «ХПІ» , Чернівці
Ступінь: Вища. Спеціаліст. Диплом з відзнакою
Назва спеціальності: Інженер біотехнолог харчової промисловості
Період навчання: 2005-2011

Вміння та навики

Досвід роботи на консервному виробництві,
Досвід роботи на виробництві сухих сніданків, екструдерної продукції, снекової продукції
Розробка технологічної документації, впровадження нових видів у виробництво.
Пройшла курс Проведення ДЕржпродспоживслужбою заходів державного контролю на харчових підприємствах. Вимоги харчового законодавства України.
Пройшла курс навчання семінар-тренинг "Зміни щодо схеми сертифікації FSSC 22000(версія 4.1) та пройшла перевірку результативності знань за кваліфікацією " Внутрішній аудитор системи управління безпечністю харчових продуктів" Курс навчання семінар-тренинг "Зміни щодо схеми сертифікації FSSC 22000(версія 4.1)
Знання англійської мови на середньому рівні.
Комп'ютерні навички – впевнений користувач.

Додаткова інформація

Цілеспрямована, комунікабельна, легко знаходжу спільну мову з колегами.
Водійські права наявні
Закордонний паспорт є
Рекомендації за потреби.

Дата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: