Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 22 апреля 2024 PRO

Аліна

Бренд-менеджер, директор бутика, 50 000 грн

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
40 лет
Город:
Киев

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Бренд - менеджер

с 10.2018 по 08.2023 (4 года 10 месяцев)
Geraldo (ювелірний lux бренд, Ізраїль), Київ (Роздрібна торгівля)

Маркетинговий розвиток Бренда (планування і реалізація проектів з просування на Luxury-ринку України, проведення закритих заходів для VIP-клієнтів, збільшення лояльності клиентів до Бренду), продажі в бутіку, робота з існуючими та потенційними партнерами-бутиками Бренда, аналітика стоку, ведення соціальних сторінок Бренду

Luxury freelancer

с 11.2015 по 09.2018 (2 года 10 месяцев)
Luxury freelancer, Київ (Роздрібна торгівля)

Маркетингова діяльність, направлена на збільшення продажів ювелірних брендів, VIP-продажі. Робота з преміальними європейськими брендами (категорія аксесуарів та одягу, категорія товарів для дітей) в сфері маркетингу, навчання персонала (в тому числі, підготовка навчальних брендових матеріалів та проведення тренінгів), розробки та адаптації брендових рекламних та POS-матеріалів для бутиків.

Директор з продажів, куратор проекту

с 05.2015 по 11.2015 (6 месяцев)
Faberge Watches and Jewelry Boutique , Kiev, (Luxury Brand, Gemfields, Great Britain), Київ (Оптова торгівля, дистрибуція, імпорт, експорт)

Робота з Головним Офісом Бренду (Лондон), розробка і реалізація глобальної маркетингової та sales стратегії, організація власних VIP-заходів для існуючих і потенційних клиєнтів Бутика і з медіа та бізнес-партнерами (Jetsetter, L’Officiel, закриті VIP-клуби), формування партнерських звʼязків для просування Бренду, аналітика і замовлення прикрас, робота з VIP-клієнтами, підтримання ефективних стосунків з масс-медіа та участь у luxury заходах, ведення персональної сторінки Faberge Україна у Facebook.

Watches and Jewelry freelancer

с 04.2014 по 05.2015 (1 год 1 месяц)
Watches and Jewelry, Київ (Роздрібна торгівля)

Маркетингова діяльність, направлена на збільшення продажів бутиків, робота з VIP-клієнтами по просування Бренда і VIP-продажі

Директор Бутику, Бренд-менеджер

с 06.2012 по 01.2014 (1 год 7 месяцев)
Bvlgari ювелирный и часовой Бутик (LVMH), Киев, Аскер ООО (Мировой Бренд Люкс, Италия), Київ (Роздрібна торгівля)

Успішний досвід відкриття та ребрендингу Бутика, підбір і підготовка персонала, управління Бутиком (організація, контроль та здійснення всіх процесів), забезпечення всіх комунікаційних процесів з Головним офісом Бренда (Женева), робота з VIP-клієнтами (залучення, продажі, лояльність), підготовка і розміщення замовлень на прикраси (в т.ч. на шоурумах), планування і реалізація маркетингового і медіаплану для Бренда згідно Контракту (ЗМІ, івенти, програми лояльності клієнта), фінансове планування діяльності Бутику, ціноутворення, планування і реалізація стратегії розвитку Бутику, логістичні процеси.

Бренд менеджер

с 11.2008 по 01.2014 (5 лет 2 месяца)
Piaget (ювелірний і годинниковий бутик). Van Cleef&Arpels (ювелірний бутик), Київ (Роздрібна торгівля)

Просування Бренду на українському ринку Luxury, розробка і реалізація стратегії розвитку Бутику, забезпечення всіх комунікаційних процесів з Головним офісом Бренду (Женева, Париж), розробка цінової політики, робота з VIP-клієнтами, пшанування і розробка VIP продажів (помісячно, щорічно, включаючи підготовку звітності), налагодження лояльності VIP та VVIP-клієнтами, щорічна участь у Виставках (SIHH) і Заходах (Париж, Женева), організація заходів для клієнтів (в т.ч. міжнародних), підготовка і розміщення замовлень на вироби, ціноутворення, фінансове планування і аналіз закупок і продажів згідно Контракту, робота зі ЗМІ (медіапланування і розміщення), координація і здійснення логістичних процесів, управління персоналом бутика (тренінги, координація роботи).

Бренд Менеджер.Провідний менеджер оптового департаменту

с 01.2008 по 07.2008 (6 месяцев)
ВВ Холдинг (провідна компанія-дистрибютор люксових косметичних та парфумерних брендів), Київ (Оптова торгівля, дистрибуція, імпорт, експорт)

Планування і реалізація маркетингової та медіа-політики Бренда Clarins на українському ринку.
Планування і аналіз продажів, замовлення продукції та POS-матеріалів, щомісячна звітність перед Брендом, розробка і реалізація BTL-активностей, організація логістичних процесів, координація з відділом продажів.
Робота з оптовими клієнтами, розробка цінових стратегій, планування і розміщення замовлень на парфумерію згідно аналітики, підготовка звітностей для фінансового відділу.

Key Account Менеджер

с 02.2007 по 01.2008 (11 месяцев)
ВВ Холдинг (компанія-дистрибютор люксових косметичних та парфумерних брендів), Київ (Оптова торгівля, дистрибуція, імпорт, експорт)

Успішний досвід роботи з національними торговими мережами ("ДЦ", "Космо", “Брокард”, "Арбат Престиж"), планування і реалізація продажів згідно плану Компанії, аналіз звітностей клієнтів (обʼєми продажів, BTL-активності), координація всіх логістичних процесів з Клієнтамм (дебіторська заборгованість , відвантаження).

Менеджер по роботі з клієнтами

с 03.2006 по 10.2006 (7 месяцев)
Easton House, Киев (Rent apartment компанія), Київ (Нерухомість)

Сезонна робота з іноземними клієнтами по розміщенню та забезпеченню додаткових послуг (трансфер, екскурсіі), співпраця з Партнерами, підготовка щомісячних звітів.

Образование

Київський національний університет культури і мистецтв

Менеджмент міжнародного туризму, Київ
Высшее, с 2000 по 2005 (5 лет)

Менеджмент і економіка, Менеджер міжнародного туризму, червоний диплом

Дополнительное образование и сертификаты

Курс "Digital маркетинг і соціальні мережі. Платформа «Відкрита освіта». Класичний маркетинг.

2020, 4 місяці

Історія мистецтва. Платформа «Відкрита освіта»

2018, 4 місяці

Курс «Основи бізнесу». Платформа «Відкрита освіта»

2018, 4 місяці

Курс лекцій Школи помічника Народного Депутата

2015, 1 місяць

Bvlgari Тренінг з продажів (Watches and Jewelry)

2013, 1 місяць

Piaget Тренінги (Mechanical and Quartz Watches, Jewellery, Gemology, Sales techniques in luxury segment)

2012, 1 місяць

Piaget тренінг з продажів (Mechanical Watches and Complication)

2010, 1 місяць

Знания и навыки

Sales management Luxury sales Digital-маркетинг Boutique management Цілеспрямованість Креативність Управління персоналом Розвиток продажу Розвиток бренду

Знание языков

  • Английский — продвинутый
  • Украинский — свободно

Дополнительная информация

Пошук позиції бренд-менеджера, Директора Бутику, Директора з продажів. 15 років успішного досвіду роботи та карʼєрних досягнень в українському сегменті "Люкс" (Дома Розкоші Faberge, Bvlgari, Van Cleef&Arpels, Piaget, Geraldo, Clarins, преміальні європейські бренди) - управління бутиками, створення і реалізація маркетингових стратегій та стратегій продажів, експерт в індивідуальних VIP-продажах ювелірних прикрас, годинників, косметичних брендів, досягнення значних фінансових результатів діяльності.

Участь у Міжнародних ювелірних та годинникових Салонах SIHH (Geneva, 2008-2013) та Florence Exhibition (Florence, 2013).

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: