Вадим
Менеджер ресторану, 30 000 грн
- Занятость:
- Полная занятость, неполная занятость.
- Возраст:
- 40 лет
- Город:
- Ровно
Контактная информация
Соискатель указал телефон и эл. почту.
Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.
Получить контакты этого кандидата можно на странице https://www.work.ua/resumes/8515523
Опыт работы
Project manager
с 12.2019 по 07.2021
(1 год 7 месяцев)
кафе-бар "Салют", Ровно (Готельно-ресторанний бізнес)
Основне досягнення в цьому проекті - виконання задачі, а саме: відкриття нового закладу, навіть при багаторазовому перенесенні дати відкриття та проблемах з інвестиціями. Проект тривав декілька років і в результаті був запущений за 1,5 місяці:)
Що було зроблено в тому числі:
- аналіз ринку та конкурентів;
- дослідження відвідувачів;
- фінансова модель;
- маркетингова стратегія;
- работа с дизайнером;
- структура компанії;
- система мотивації;
- рекрутинг та навчання персоналу;
- місія та цінності;
- стандарти роботи та синхронізація;
- меню;
- запуск;
- супровід;
Салют потрапив у лонглист Building of the Year 2022
Archdaily:
https://www.archdaily.com/966597/salut-cafe-bar-romanxsvitlana?ad_source=search&ad_medium=projects_tab
Project manager
с 10.2016 по 04.2023
(6 лет 6 месяцев)
пекарня "Newton", Рівне (Готельно-ресторанний бізнес)
Подейкують, що це був кращий круасан в місті👌
На даний момент бізнес продано декільком різним власникам.
Project manager
с 09.2015 по 09.2016
(1 год)
"Father" гастропаб, Рівне (Готельно-ресторанний бізнес)
Надзвичайних досягнень на цій посаді не було: проект був зрозумілим, була команда, інвестиції, чітко поставлені цілі та сроки.
Що було також зроблено:
- дослідження ринку та конкурентів;
- дослідження відвідувачів;
- концепція;
- маркетингова стратегія;
- робота з дизайнером;
- рекрутинг та навчання;
- структура компанії;
- місія та цінності;
- стандарти роботи та синхронизація;
- меню;
- запуск;
- супровід;
Father був фіналістом (вже без мене:) премії "Сіль" 2020
року в номінації "Найкращий пивний бар
https://www.the-village.com.ua/village/food/food-guide/299517-sol-finalists-2020
Кризовий менеджер, менеджер по развитку
с 08.2012 по 07.2016
(3 года 11 месяцев)
"Мелін" кафе-кондитерская, Рівне (Готельно-ресторанний бізнес)
Стояла задача збільшити виручку та вивести заклад з глибокої кризи в якій той перебував на момент 2012 року. Ціль була досягнена за 2 роки: в закладі відбувалось 3 повних посадки на день, а виручка була збільшена на порядок.
В тому числі було реалізовано:
- ревізію бази;
- дослідження ринку та конкурентів;
- дослідження відвідувачів;
- бізнес модель;
- маркетингова стратегія;
- репозиціонування;
- відтстройка від конкурентів;
- оптимізация матеріально-технічної бази;
- оптимізація видадків;
- рекрутинг та навчання персоналу;
- структура компанії;
- місія та цінності;
- стандарти роботи колективу та її синхронизація;
- меню;
- работа з дизайнером;
- супровід;
В 2013 році кафе-кондитерська "Мелін" отримала відзнаку "Ревізор".
Знания и навыки
Похожие кандидаты
Адміністратор ресторану
Ровно
Директор ресторану, менеджер з персоналу
35000 грн, Ровно
Керівник ресторану, менеджер з персоналу
Ровно
Адміністратор ресторану
15000 грн, Ровно
Керуючий рестораном, тренінг-менеджер (відкриття нового закладу, ребрендинг існуючого бізнеса)
40000 грн, Ровно, Удаленно
Адміністратор ресторану
20000 грн, Ровно