Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 6 февраля 2024 Файл

Гойко

Керівник відділу продажу, заступник директора

Возраст:
40 лет
Город:
Киев

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Загруженный файл

Версия для быстрого просмотра

Это резюме размещено в виде файла. Эта версия для быстрого просмотра может быть хуже, чем оригинал резюме.

Гойко Костянтин Юрійович

Регіон: м.Київ
Моб.тел: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
email: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
[открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
Профіль:
Цілеспрямований та відповідальний керівник з досвідом роботи в сферах: логістики, закупівель, продажів, роботою з брендами, та роботі з торговими мережами DIY та FMCG, а також e-commerce.
Досвід роботи
__________
Manager e-commerce
Квітень 2020 – Січень 2022
iPOST - Пошук нових клієнтів, закриття блоку логістики e-commerce клієнтів, постановка ТЗ на доробку ІТ блоку, організація процесу пошуку та верифікації кур’єрів, операційна підтримка клієнтів, створення даш борду та аналітичних звітів для блоку комерції та продажів. Створення УТП. Залучення та підключення таких клієнтів: Аптека доброго дня, Фортуна, Parfums, Бомонд, Flagman - головний підрядник на блок логістики е-кому, та підрядник на доставку у віддалених містах. Робота з існуючими клієнтами, проведення результативних переговорів: Сільпо, Фора, Варус, Liki 24, 911 та ін.
Досягнення: розвиток існуючих клієнтів, за рахунок розроблених заходів мотивації та акцій, а також підключення нових клієнтів. Як наслідок збільшення кількості замовлень більш ніж на 100% .

Керівник відділу продажів
Грудень 2017 – жовтень 2019

IT Logica - (IT-аутсорсинг). Контроль і супровід впровадження проектів, проведення службових розслідувань та контрольних перевірок діяльності, написання інструкцій. Учать в розробці рекламних матеріалів. Пошук та залучення нових клієнтів. Переговорна діяльність. Заключення договорів на поставку продукції. Ведення комерційної діяльності, контроль закупки та продажу продукції/послуг.
Досягнення: збільшення продажів, та підключення нових клієнтів до постійного обслуговування обладнання.

Заступник керуючого філіалу / Директор з продажів
Вересень 2010 – листопад 2017

ТОВ НТС - ТМ Brilliant, ТМ Camelion, та ТМ Ultraflash – світлотехнічна продукція. Управління персоналом, підбір, навчання, створення інструкцій, тестів. Створення KPI, та управління процесами пов’язаними з дистрибуцією. Планування заходів трейд-маркетингу, участь у створенні шоурумів, участь в створенні планограм. Контроль логістичних процесів, та контроль інвентаризацій. Проведення переговорів та успішна співпраця з такими гіпермаркетами: Ашан, Епіцентр, Олді, Леруа Мерлен, Мега Маркет, Велика Кишеня, Сільпо, Фоззі, Караван.

Досягнення: Створення ефективних маршрутів для тп, та мерчендайзерів. 100% присутність асортименту в мережі. Домовленості з менеджерами мереж про кращі умови. Перевиконання планів з продажів.

Керівник відділу по роботі з FMCG та DIY мережами
Вересень 2009 – серпень 2010

ТОВ Сіріус 93 – напрямок роботи з DIY мережами. Робота с будівельними гіпермаркетами Епіцентр, Нова Лінія, Олді та ін. TM Fiskars – професійний ручний інструмент для саду та городу. TM REHAU – продукція для поливу. Private Label – ARTE. Одночасна робота з чотирма відділами Епіцентр, Нова Лінія, та ін. Управління персоналом, участь та контроль всіх процесів праці пов’язаних с DIY мережами, логістика, документообіг та ін. Участь в створенню дизайну POS матеріалів, промо продукції, стендів.

Досягнення: Планування закупівель товарів, з урахуванням сезонності. Розробка та впровадження ефективних мотиваційних програм для персоналу компанії, та мереж. Як наслідок збільшення продажів більш ніж на 60 %.

Менеджер з розвитку бренду
Серпень 2008 – серпень 2009

MC-Bauchemie - Міжнародний концерн, виробник будівельної хімії. Дистрибуція ТМ Ultrament – високоякісна гідроізоляція. Продаж та робота з новим брендом в Україні. Участь в створенню дизайну POS матеріалів, промо стендів. Стажування за кордоном. Підписання на взаємовигідних умовах контрактів з мережами Епіцентр, Анжіо та ін.
Досягнення: Перевиконання планів продажів за рахунок залучення нових клієнтів, та просування (популяризації) бренду.

Керівник відділу продажів
Травень 2004 – липень 2008

ТОВ Сіріус-Профікс - ТМ Pashook, Sormat, Pistora (професійні кріплення). Обов’язки: керування відділом, навчання персоналу. Участь у розробках торгівельного обладнання. Ведення переговорів з існуючими клієнтами та пошук нових. Побудова та контроль логістичних процесів, з доставки товарів бізнес клієнтам, та приватним. Участь у розробці бізнес процесів та посадових інструкцій. Підготовка та участь в будівельних виставках, по всій території України.
Досягнення: Побудова ефективного процесу роботи з мережами. Мінімізація витрат на логістику, економія витрат приблизно 30%. Домовленість на переговорах з керівниками мереж про кращі умови для компанії.
Додаткова інформація
Сукупність здобутих умінь: Управління командою, планування та аналіз продажів, розробка бізнес
процесів, підбір персоналу. Досягаю поставлених цілей.
Освіта та заклад освіти: Повна вища. Національний авіаційній університет.
Факультет управління територіями (стаціонар).
Додаткові кури та відомості: Володіння ПК: MS Office, e-mail, INTERNET, 1-С Бухгалтерія.
Тренінг «Експертні продажі при холодних дзвінках» - ЕТ
Свідоцтво «Оператор ПК- верстальник»
Водійські права категорії “В”.
Сертифікат “Ефективний Мерчендайзинг”.
Курси по програмі MTP (managers training program)
Курси англійської мови «Центр іноземних мов»
Фенікс, курс надання першої домедичної допомоги .

Щиро дякую за Вашу увагу та інтерес до мого резюме!

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: