Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 22 августа 2017

Яна

Администратор, менеджер по работе с персоналом, секретарь, 3 500 грн

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
34 года
Город:
Чернигов

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Дополнительная информация

ОСВІТА:
2014рік Київський Національний Торгівельно-Економічний Інститут
Заочна форма навчання
Спеціальність Облік і аудит
Спеціалізація Облік і аудит у підприємництві
Отримала диплом - магістра

2011 рік Київський Національний Торгівельно-Економічний Інститут
Заочна форма навчання
Спеціальність Облік і аудит
Спеціалізація Облік і аудит у підприємництві
Отримала диплом - бакалавра

2008 рік Технікум «Київський індустріальній коледж»
Денна форма навчання
Спеціальність – Бухгалтерський облік
Отримала диплом - молодшого спеціаліста

Професійні навички:
Досвід успішного проходження перевірок контролюючими органами.Навички проведення аналізу фінансово-економічного стану підприємства і бюджетного планування.Підготовка договірних зобов'язань, розрахункова робота з договорами. Контроль фінансових потоків; аналіз фактичних витрат;Складання калькуляції,щомісячних фінансових звітів.Контроль за раціональним використанням коштів.

ДОСВІД РОБОТИ:
Жовтень 2016 – грудень 2017 Йога - студія «Ганеш»(посада – адміністратор).Виконувана робота:Здійснювати роботу з ефективного і культурного обслуговування відвідувачів, створення для них комфортних умов.Консультування відвідувачів з питань, що стосуються послуг,що надаються.Вживання заходів щодо запобігання і ліквідації конфліктних ситуацій. Забезпечувати чистоту і порядок в приміщенні.Виконання окремих службових доручення безпосереднього керівника.Організовувати безперебійну роботу студії.Розподіляти часові та тренерські ресурси у організації графіку персональних тренувань.Планувати нові групи, вносити пропозиції та побажання від імені клієнтів Презентувати Студію потенційним клієнтам Продавати послуги Студії.Залучати нових клієнтів. Здійснювати телефонну комунікацію.

Жовтень 2015 – листопад 2015 ПП «Енерго-Ресурс»(посада –економіст).Виконувана робота:Підготовка та ведення бюджету; Аналіз і контроль дебіторської заборгованості;Виконання окремих службових доручення безпосереднього керівника.Підготовка договорів на надання послуг і дод. угод до них; актів виконаних робіт.Контроль залишків на рахунках підприємства.Робота з клієнт-банками.

Листопад 2011–травень 2015 ПАТ «КИЇВГАЗ» (посада – провідний економіст фінансового департаменту за сумісництвом голова профспілкової організації ).Виконувана робота:Підготовка та ведення бюджету;Аналіз виконання бюджетних показників;Оцінка ефективності діяльності підрозділів компанії;Оцінка ефективності проектів;Аналіз зовнішнього і внутрішнього середовища організації; Аналіз і контроль дебіторської заборгованості; Автоматизація звітів, необхідних для регулярного аналізу;Прогноз показників діяльності організації;Нормування матеріальних, трудових і фінансових витрат.Виконання окремих службових доручення свого безпосереднього керівника, здійснювати контроль.Складати калькуляції-нормативними документами з питань виконуваної роботи.Підготовка договорів на надання послуг і дод. угод до них;актів виконаних робіт.Проведення інвентаризації.Контроль фінансових потоків;Робота з клієнт-банками.

Травень 2011 – серпень 2011 АТ «Платинум Банк» (посада – економіст сектора андерайтингу грошових кредитів).Виконувана робота:Розгляд заявок на надання кредитів за діючими продуктами; прийняття рішень про можливість кредитування клієнтів в рамках узгоджених повноважень; перевірка наданих документів на відповідність внутрішнім вимогам;формування та надання передбаченої звітності в установленому порядку.

Грудень 2008 – лютий 2011 АТ «Ренесанс Кредит» (посада – фахівець управління по роботі з проблемною заборгованістю).Виконувана робота:проведення з боржником телефонних розмов щодо погашення заборгованості, яка не перевищувала 120 днів; пошук інформації про боржника та його власності за допомогою доступних інформаційних ресурсів; контроль за дотриманням боржником умов погашення заборгованості;вирішення організаційних питань.

Вересень 2008 – листопад 2008 (посада – спеціаліст з продажу банківських продуктів (Telemarketing).Виконувана робота: здійснення вихідних та прийом вхідних дзвінків з метою продажу кредитних продуктів банку;проведення презентацій для потенційних клієнтів банку з метою продажу банківських кредитних продуктів;інформування клієнтів щодо обрання необхідного пакету документів для оформлення кредиту;призначення зустрічей з клієнтами;робота з існуючи базою клієнтів.

Володіння комп’ютером:Впевнений користувач:Windows XP,MS Office(Word,Exсel,Power Point,Access,Outlook),навички роботи з Інтернетом та електронною поштою,1С:Бухгалтерія 8.2, 1С:УВП 8.2,1С:Документооборот,1С:Бюджет,Клієнт - Банк.

Ділові та особисті якості:Аналітичне мислення,вміння швидко орієнтуватися в ситуації і самостійно приймати рішення,здатність швидко навчатися,відповідальність,цілеспрямованість,активність,пунктуальність,комунікабельність,наполегливість і прагнення до професійного зростання.Володіння мовами.Українська – вільно,російська – вільно.

Другие резюме этого кандидата

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: